Jo Malone is echt een van de lekkerste lichaamsverzorgings-merken die ik heb geprobeerd. Die geuren…. Ken je het, dan weet je waarover ik praat. Ken je het nog niet, ga naar de Douglas en ruik!!!
Deze keer de Jo Malone soapbar in de geur Blackberry & Bay. Enjoy! 

JO MALONE

Zoals ik al zei, ik ben echt superfan van Jo Malone. Maar natuurlijk heb ik nog lang niet alles geprobeerd want ze zijn best wel prijzig..
Maar toch, kan ik het niet laten om zo nu en dan een Jo Malone product te kopen. Enige tijd geleden heb ik al een artikeltje geschreven over de shower gel/handsoap in de geur English Pear & Fresia en vandaag heb ik het over de zeep in de geur Blackberry & Bay.
Waarom nu precies de zeep? Ja, die was het goedkoopste en ik wilde de geur absoluut even ruiken haha.

Nu ik erover nadenk, ik heb ook nog een parfum van Jo Malone. Ik zal hier binnenkort ook nog even een review over schrijven.
Door naar de zeep.

SOAPBAR

JO MALONE: SOAPBAR

Oké, eerlijk is eerlijk. Ik durfde de verpakking bijna niet te openen. Want wat zijn ze mooi!
Alle producten van Jo Malone komen in een prachtige verpakking mét strikje. De shower gel en parfum zaten ook in een prachtig doosje met strikje. Ik wil ze gewoon laten staan om naar te kijken eigenlijk…

Ik wil de producten nooit openen vanwege de prachtige verpakkingen

Maar goed, ik moet ze toch proberen. De zeep kost €16 en dat is goedkoop voor de begrippen van Jo Malone. Ik koop dan ook echt niet zomaar een product. Alleen als ik mezelf wil verwennen tijdens kerst, van een bon voor mijn verjaardag of als ik gewoon bakken met geld over heb (nooit dus).
De zeep dus. Je krijgt voor die €16 100 gram zeep. Dat is een redelijk goed blok zeep.
En nu zul je misschien denken: ‘Zeep? Is toch voor oude mensen?’ NO FUCKING WAY. Echt, ik heb een jaar geleden de zeepblokken helemaal ontdekt.
Vroeger werd je huid er zo droog van als maar kon. Maar tegenwoordig zijn de zeepblokken goed gevuld met fijne ingrediënten waardoor je huid dus ook gehydrateerd wordt. Ik vind zeep echt heel fijn.

JO MALONE: SOAPBAR

Nu door naar de geur. Blackberry & Bay wordt als volgt omschreven op de website van Douglas:

Herinneringen aan toen u klein was en bramen ging plukken… Een scheut donker, zuur bramensap in combinatie met de frisheid van versgeplukte laurier- en braamtakken. Krachtig en groen. Onze satijnzachte zepen bevatten shea boter, een doeltreffend verzorgend ingrediënt, terwijl het rijke schuim de huid zacht reinigt en subtiel parfumeert. – Douglas.nl

Klopt. De geuren van Jo Malone zijn altijd wel erg krachtig, blijven lang ruiken op de huid en hebben echt een onmiskenbare geur. Ik heb nog nooit iets geroken wat ook maar enigszins lijkt op de Jo Malone geuren.
Deze ruikt inderdaad fruitig maar krachtig en blijft ook na het gebruik van de zeep lekker lang ruiken op mijn huid (zelfs na het douchen ruik ik het nog enige tijd).
Ik wil nog zo graag een keer de bodylotions en de geurkaarsen uitproberen van het merk. Maar ze zijn gewoon te duur om even aan te schaffen. Goed cadeautje voor op mijn birthday wishlist dus!

Jo Malone is te koop bij Douglas en ook op de webshop van Douglas.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May