Voor de verandering een keer een review over handzeep. Ik heb hier nog niet vaak over geschreven, dus vind ik het wel leuk!
Ik review vandaag de budget handzeep van de Etos in verschillende geuren. Aloé Vera, Honey & Fig & Coconut & Almond. Welke is mijn favoriete geur? 

ZEEP ASSORTIMENT ETOS

SOAP IT UP: HANDZEEP VAN ETOS

Etos heeft dus een nieuw zeep assortiment gelanceerd. En ik houd van zeep, geurtjes en skincare. Dus ik ben benieuwd!
Het nieuwe assortiment bestaat uit 8 verschillende geuren en 3 soorten zeepblokken, een desinfecterende handgel én soap. Ook de gevoelige huid komt aan bod met de ultra sensitive variant. Voor echt een superfijn prijsje. De flacons die je in deze review terugvindt bevatten 300ml en kosten maar €1,49.

ALOE VERA

SOAP IT UP: HANDZEEP VAN ETOS

De aloé vera variant heeft een groene kleur en is PH neutraal. Het bevat het extract van aloé vera en is daarom verzachtend en verzorgend.
De geur is lekker fris zoals ik gewend ben van aloé vera én het droog mijn handen niet uit. Fijn! Toch gebruik ik alsnog een handcrème. Ik kan er niets aan doen 😉

HONEY & FIG

SOAP IT UP: HANDZEEP VAN ETOS

De honey & fig variant bevat, zoals de naam al zegt, honing en vijg extract. Vijgen vind ik persoonlijk niet altijd lekker ruiken maar door de honing die is toegevoegd ontstaat er toch een hele zachte maar ook intense geur. Lekker!

COCONUT & ALMOND

SOAP IT UP: HANDZEEP VAN ETOS

Tot slot de geur Coconut & Almond. Oftewel kokos en amandelolie. Dit is mijn favoriet! Ik wist het eigenlijk al voordat ik het had geroken.
Ik hou van kokos en ik hou van amandel. Dus de combinatie tussen deze twee is perfect. Ik ruik de amandelgeur en die doet me denken aan een spa. Het vleugje kokos doet me weer denken aan de zomer. Maar beide ruiken ze heerlijk zacht en ontspannend. Ik wil deze in een bodylotion! Of parfum 😉

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May