Ooooh glitters! I love it! Zo erg zelfs dat ik vandaag mijn hele hoofd heb ingesmeerd met glitters.. haha!
Ik review tegelijkertijd de pressed glitters van Jitt Cosmetics & de highlighter.
Benieuwd naar de looks en mijn mening? Dan moet je verder lezen hoor! 

JITT COSMETICS

Jitt Cosmetics is een cosmeticamerk dat sinds vorig jaar echt booming is én gewoon uit Nederland komt. Momenteel verkopen zij highlighters en (loose & pressed) glitters, maar uit betrouwbare bron weet ik dat er nog veel meer aan gaat komen.
Je kunt het aanbod vinden op de webshop en je kunt daar ook je favoriete item shoppen.
Al eerder schreef ik een artikel over de highlighters van Jitt Cosmetics (toen heetten ze nog SooGlow), dat artikel kun je hier vinden als je benieuwd bent.
Oh en geheel niet onbelangrijk: het merk is geheel dierproefvrij 🙂

PRESSED GLITTERS

SPARKLE & SHINE MET JITT COSMETICS

De pressed glitters van Jitt Cosmetics zijn in 9 verschillende kleuren te krijgen. Ik heb hier de Fuchsia Fever (de roze), de Gold en de Copper Gold. 3 hele mooie kleurtjes.
Omdat ik toch een keer mijn hele gezicht wilde laten shinen heb ik echt een prachtige glitterlook gemaakt 😉 Al enige tijd geleden op mijn snapchat trouwens.

SPARKLE & SHINE MET JITT COSMETICS
SPARKLE & SHINE MET JITT COSMETICS
SPARKLE & SHINE MET JITT COSMETICS
SPARKLE & SHINE MET JITT COSMETICS

Oke, de glitters dus. Ik heb de pressed glitters waar je geen lijm voor nodig hebt. Ik denk dat ik de loose glitters persoonlijk makkelijk vind aan te brengen met de lijm.
Zo kun je wat preciezer en voller aanbrengen, dit is net wat lastiger. Maar voor een subtiele look is dit weer wel ideaal. En je maakt geen rommel 😉
De glitters blijven de hele dag prima zitten en wanneer je het hebt aangebracht en de fall out wat hebt verwijderd is er geen fall out meer gedurende de dag.
De glitters sparklen echt supergoed. Op foto’s is dat wat minder goed te zien maar in real life zie je de prachtige sparkles wanneer je je oog beweegt.

HIGHLIGHTER

SPARKLE & SHINE MET JITT COSMETICS

Vervolgens deze highlighter. Het is de Diamond Glow highlighter en is behoorlijk gepigmenteerd! Er zitten ook wat glitters in de highlighter dus ik vind hem vooral geschikt voor s’avonds of feestjes of als je hem heel licht in de zomer op een gebruinde huid gebruikt.
De highlighter blijft bij mij ook goed zitten. Het enige nadeel vind ik dat er geen kleine stickertjes op de pans zitten met de naam. Ik heb de zakjes waar de naam op stond al weggegooid en als ik nu nieuwe wil halen dan weet ik niet meer welke ik had… Tenminste, als ik geen blogger was geweest. Want heb het nu opgeschreven haha.
Maar dat is het enige wat ik graag nog wil zien bij dit merk. Voor de rest ben ik echt mega fan!!

HIGHLIGHTER

SPARKLE & SHINE MET JITT COSMETICS

FUCHSIA FEVER GLITTERS

SPARKLE & SHINE MET JITT COSMETICS

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May