Vandaag heb ik een super fijne tip voor alle shopaholics. Maar ook voor iedereen die gewoon wat leuks wilt kopen maar dan mét korting. Make-up, skincare, lifestyle producten en fashion. Doesn’t matter, voor ieder wat. Lees even verder om te zien wat ik heb aangeschaft en hoe je zelf korting kunt krijgen bij heel veel webshops via actiepagina.nl! 

ACTIEPAGINA.NL

TIP: ACTIEPAGINA.NL, MIJN HAUL

Oké first of all, ik google wel vaker om te zoeken naar kortingscodes op webshops. Want zo bespaar je vaak een hoop. 50% korting, gratis verzending, 10 euro korting en ga zo maar even door.
Dé pagina waar echt alle kortingen op staan is actiepagina.nl. Denk aan een actie bij Ici Paris XL, Sarenza kortingscode en korting bij Zalando. Ik laat je vandaag zien hoe ik gebruik heb gemaakt van deze kortingen en wat ik heb gekocht. En, wat ik heb bespaard 🙂

HOE WERKT HET?

Ik heb dus gekozen voor korting bij Ici Paris XL. Waar heb ik dan precies gebruik van gemaakt?

STAP 1: €15 KORTING

Ten eerste van een kortingscode van €15. Die kun je vinden op de pagina van de link die je hierboven ziet en is geldig tot en met 12 februari 2017. Hierna zijn er natuurlijk weer nieuwe codes.
Deze code ‘DECEMBERGIFT’ geeft je dus €15 korting op je bestelling. Oke, dat scheelt dus een hoop!

STAP 2: ONTVANG EEN CADEAUBON

Dit is dus echt mega fijn! Deze actie geldt bovenop alle andere codes. Na mijn €15 korting krijg ik dus ook een cadeaubon van €10 bij bol.com. Hiervoor moet je een mail sturen naar actiepagina.nl. Als je op de actie drukt is het trouwens heel makkelijk. Alles spreekt voor zich.
Je stuurt je digitale aankoopbewijs via mail toe en krijgt binnen 5 werkdagen de waardebon per mail toegestuurd.

MIJN AANKOPEN

TIP: ACTIEPAGINA.NL, MIJN HAUL

FACE CLEANSER

TIP: ACTIEPAGINA.NL, MIJN HAUL

SETTING SPRAY

TIP: ACTIEPAGINA.NL, MIJN HAUL

THE POWDER

TIP: ACTIEPAGINA.NL, MIJN HAUL

Bovenstaande producten stonden op mijn wishlist en ik kon ze eindelijk aanschaffen!

  • Ici Paris XL: Face cleanser (€10)
  • Urban Decay: All Nighter – Setting spray (€14)
  • La Mer: The Powder (€75)

Bij elkaar ben ik dus bijna €100 kwijt aan deze spullen. Met de code bespaar ik €15 en krijg ik een bon van €10 terug. Dus in principe heb ik €25 minder betaald 🙂 Ik heb dus gewoon bespaard! Says every shopaholic… :p
Nee, maar als je slim met de codes omgaat en iedere keer even de website bekijkt voordat je iets wilt aanschaffen (waar dan ook) dan scheelt het je toch weer een beetje, of een hoop geld. You’re welcome!

Gebruik jij al kortingscodes via deze pagina? En zal ik de producten nog afzonderlijk reviewen?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May