De eerste beautybox unboxing van dit jaar! De eer is aan Beautybox. Deze maand is het thema ‘This time I’m focussing on me’. Neem vaker de tijd voor jezelf, dit mag en is goed voor je!
Nou om eerlijk te zijn doe ik dat al een tijdje. En ja, het is nodig én heerlijk! Ik ben benieuwd of de inhoud ook wat aan mijn ‘me-time’ kan bijdragen. Lees verder voor het unboxen van de nieuwste box! 

BEAUTYBOX

UNBOXING BEAUTYBOX JANUARI 2017

De Beautybox is een maandelijkse box met, zoals de naam het al zegt, beauty producten. Iedere maand krijg je in ieder geval 5 fullsize producten die kunnen variëren van haarverzorging tot skincare en make-up.
Het is iedere maand weer een verassing wat je krijgt, hartstikke leuk dus. Alsof je een cadeautje krijgt ?
De Beautybox kost €14,95 per box en is maandelijks opzegbaar. Je kunt meer informatie hierover vinden op de website van Beautybox. Ook kun je hier een abonnement afsluiten.
We gaan meteen door naar het unboxen. Let’s go!

MENUKAART

UNBOXING BEAUTYBOX JANUARI 2017

Deze keer opende ik de Beautybox en was blij verrast. De producten lagen in een mooi bedje van snippers en een grijs papier. Mooi!
Sinds enkele maanden gebruiken zij geen dubbele doosjes meer in verband met het milieu namelijk. En dit kan ik alleen maar toejuichen. Waarom ook twee dozen?

Ik lees de menukaart altijd als laatste maar vind het toch wel heel handig

Natuurlijk zat er weer een menukaart in de doos. Hierin staat precies wat je kunt vinden in de box, waar het goed voor is, hoeveel het product kost en eventueel hoe je het het beste kunt gebruiken.
Zelf lees ik de menukaart altijd als laatste.. haha.. Maar toch vind ik het erg makkelijk. Want soms weet ik niet precies wat het is of wil ik weten hoeveel een product kost.
Deze menukaart heeft een superleuk design, de Beautybox Queen.

#1 DOUCHEGEL

UNBOXING BEAUTYBOX JANUARI 2017

Als eerste vind ik de showergel van IDC Institute (100ml €3,50). Ik kan mij ergens herinneren dat ik dit merk eerder heb ontvangen in een box. En dat klopt! In de Beautybox van november zat ook een showergel van dit merk en die is al op. Want die vond ik erg lekker.
Deze keer vinden we een fruitige douchegel, de ‘Scented Fruits’ lijn. Het verschilt per box welke geur je ontvangt. Ik kreeg de geur Lemon. Citroen dus. En ja, hij ruikt óntzettend naar citroen.
Toen ik eraan rook ging mijn mond zelfs speeksel aanmaken, ken je dat gevoel als je zure snoepjes eet? Nou ja, zoiets dus haha.
Heel sterk! Op zich wel fijn voor onder de douche, want de geur van een douchegel vervliegt toch wel redelijk snel.

#2 GEZICHTSMASKERS

UNBOXING BEAUTYBOX JANUARI 2017

Ja, wat past er nu beter bij ‘Me-time’ dan een maskertje. In de box vind ik maar liefst 2 in een zakje. Het zijn de Greenland – Crèmemasker limoen-vanille met witte thee en de  Greenland – Kleimasker kokosnoot mandarijn.
De maskertjes kosten €4,50 per stuk en bevatten 100ml. Voor mij is dat altijd wel voldoende voor 2x gebruik.
Het like-vanilla masker zorgt voor verzorging en maakt de huid lekker zacht. De kokosnoot en mandarijn variant reinigt en verzorgt de huid en bevat witte klei.
Heerlijk denk ik. Ik houd van maskertjes en deze ga ik zeker deze week nog gebruiken.

#3 TANDPASTA

UNBOXING BEAUTYBOX JANUARI 2017

Het volgende product is een tandpasta. En volgens de box geen gewone tandpasta maar eentje waar je een Hollywood smile van krijgt.
Het is de Beverly Hills Formula Perfect White Gold tandpasta en kost €7,95. Redelijk prijzig voor een tandpasta wel..
Ik ben benieuwd wat ik ervan ga vinden. Mijn tandpasta was sowieso op en stond al op de boodschappenlijst dus dit komt goed uit!
De tandpasta belooft in ieder geval je tanden te verzorgen, wit te maken en het zorgt voor een goede doorbloeding. ook werkt de tandpasta ontstekingsremmend.

#4 LIPSTAIN

UNBOXING BEAUTYBOX JANUARI 2017

Een lip stain, ik heb ervaring met een product als dit. Maar ik kan me voorstellen dat je er nog nooit van hebt gehoord. Het is een soort lipstick die heel lang houdbaar is. Het trekt in je lippen waardoor het kissproof is, de hele dag zou moeten blijven zitten en heel natuurlijk oogt.
Het is de Liplocked Stain Deluxe van Manna Kadar in de kleur Siren ter waarde van €10. Manna Kadar is een heel fijn merk waar ik al meerdere producten van heb. Waaronder een highlighter en een lipgloss. Die me echt heel goed bevallen.
Unboxing-Beautybox-januari-2017-Greenland-IDC-Tandpasta-Manna-Kadar-Blush-Lip-stain-review-6496Deze lip stain bevat een ingebouwde primer en het hydrateert je lippen. Wel zo fijn, want mijn lippen zijn zo gortdroog momenteel…  Voor in de zomer is een lipstain trouwens ook perfect. Als je naar het strand gaat of weet ik wat je gaat doen. Het blijft echt super prima zitten.
De kleur vind ik mooi en intens. Op de lippen vervaagt de kleur wel iets maar geeft wel een prachtige kleur.

#5 BLUSH

UNBOXING BEAUTYBOX JANUARI 2017

Van hetzelfde merk, namelijk Manna Kadar vinden we de Paradise Blush. Voor €19 is deze te koop.
Het is een heel klein doosje, bevat 3 gram. Dat ben ik van het merk gewend. Ook de highlighters en de oogschaduws komen in kleine maatjes. Toch wel handig om in je tas mee te nemen. Niet mooi om op je make-up tafel te stallen 😉

Unboxing-Beautybox-januari-2017-Greenland-IDC-Tandpasta-Manna-Kadar-Blush-Lip-stain-review-6498De blush.. Ik vind de swatch zó mooi. Ik had niet verwacht dat ik de blush zo mooi zou vinden. Ik vond hem te donker dacht ik en kies toch vaak voor de peachy kleurtjes. Dit is ook wel een peachy kleur maar dan redelijk fel. Wat meer richting zalmkleurig zelfs.
De blush heeft een mooie glow, een beetje een highlighter idee. Love it!

#6 COMPACT SPIEGEL

UNBOXING BEAUTYBOX JANUARI 2017

Tot slot vind ik nog een klein spiegeltje. En zó cute. Dezelfde tekening als op de menukaart, van de vrouw die zich aan het opmaken is met de tekst ‘Beautybox Queen’. Absoluut een limited edition. Ik ben dus blij dat ik deze heb.
Die gaat in mijn tas!

Unboxing-Beautybox-januari-2017-Greenland-IDC-Tandpasta-Manna-Kadar-Blush-Lip-stain-review-6499Wat leuk is om te weten, als je een selfie plaatst met dit spiegeltje op Facebook of Instagram met de hashtag #BEAUTYBOXQUEEN en @Beautybox tagt in de foto dan maak je kans op een goedgevulde beautybox bag.
Ik ben dan wel héél benieuwd wat er in deze bag zit!
Ik ga in ieder geval wel een kansje wagen. Jij ook?

DE JANUARI BOX

UNBOXING BEAUTYBOX JANUARI 2017

Dat was de januaribox weer! Deze maand zaten er maar liefst 6 producten in de box en heeft het een totale waarde van €54,50.
Betekent dus dat je €39,55 hebt verdiend. Mijn vader zou lachen als hij dit hoorde. Maar ja, als beautyfreak kun je zeggen dat je eraan hebt verdiend haha. Je kunt deze box bestellen tot 15 januari. Morgen dus. Als je na deze datum een box besteld dan ontvang je de februari box.

De blush heeft mij blij verrast

Mijn favoriete item in de box is toch absoluut de blush die mij verraste en ook de maskertjes lijken mij erg fijn!
De lipstain zal ik niet zo vaak dragen denk ik omdat ik toch wat meer van de lichte kleurtjes ben. Hoewel ik het wel een fijn product vind. Maar wellicht in de zomer.
Wil je meer informatie over de Beautybox of een box bestellen? Dat kun je allemaal vinden op de website.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May