Daar is ‘ie weer! De Beautybox die ik voor jullie ga unboxen vandaag. Afgelopen week deed ik dit al op mijn snapchat (may-cate), maar vandaag laat ik jullie alle producten zien en geef ik er alle informatie bij.
En ik kan je alvast verklappen, de box zat BOMvol! 

BEAUTYBOX

Dit is nu de tweede Beautybox die ik ontvang en ik moet zeggen, hij valt absoluut niet tegen! Wat ik vooral erg fijn vind is dat de boxen die ik heb ontvangen allemaal diervriendelijk zijn,
Het wordt niet specifiek gemeld in de menukaart maar ik zoek dat altijd toch even op per product.

De Beautybox is volledig dierproefvrij. Superfijn

De Beautybox kwam net als afgelopen keer niet in een Beautybox doosje vanwege het milieu. Dubbele doosjes zijn ook eigenlijk onzin. Geen problemen mee dus, integendeel zelfs.
Bij de Beautybox komt altijd een menukaart met een overzicht van de producten die je in de doos vindt, zoals hoe je het product gebruikt en waar het goed voor is.

De box van november zat nokvol! Hij voelde ook lekker zwaar aan. Omdat de feestmaand eraan komt, heeft Beautybox een aantal extra producten aan de box toegevoegd. Vier zelfs. De producten variëren per doos, maar wat ik tot nu toe heb gezien ben ik heel tevreden met mijn producten 🙂

MANE 'N TAIL SHAMPOO & CONDITIONER

UNBOXING BEAUTYBOX NOVEMBER 2016

De shampoo en conditioner van Mane ’n Tail (travel size) zijn nog redelijk onbekende producten in Nederland maar ze hebben Amerika al veroverd. Een aantal supermodellen en Kim Kardashian zweren bij dit merk.
Het is namelijk eigenlijk een paardenshampoo en conditioner. Raar? Ja, beetje wel. Maar als je kijkt naar al die showpaarden, heb je die glimmende bos met manen wel eens gezien?

Paardenshampoo gebruiken voor je haar. Het blijkt wonderspul te zijn

Nou, dat zou dus komen door dit merk shampoo. Het belooft je haar te laten glanzen en het haar voller te maken.
Ik moet het nog proberen maar ik ga het jullie laten weten hoor. Het ruikt in ieder geval wél erg lekker.

EYELINER / WATERLINER VAN LOOKX

UNBOXING BEAUTYBOX NOVEMBER 2016

Deze eyeliner van Looks in kleur Nr.18 Miracle Nude (full size) is geen gewone eyeliner. Don’t expect beautiful winged eyeliner in nude kleur. Want, dat is dus niet zo beautiful.
De eyeliner is eigenlijk een waterliner. De make-up liefhebbers weten allang waar dit goed voor is maar mocht je het nog niet weten dan leg ik het even uit.

Een lichte kleur eyeliner in je waterlijn geeft direct een frissere en jonge uitstraling. In tegenstelling tot een zwart potloodje

Een lichte kleur (wit of huidkleur) in je waterlijn van je oog maakt de oogopslag een stuk frisser, jonger en het maakt je ogen zelfs groter. Een zwarte lijn daarentegen maakt de ogen kleiner en kan soms een vermoeite uitstraling geven.
beautybox-november-unboxing-philosophy-rituals-argan-trind-bodyshop-mane-and-tane-lookx-2873Zelf gebruik ik al redelijk lang een huidkleurige eyeliner in mijn waterlijn dus ik was happy met dit product. Leuk! Een merk waarvan ik de waterliner nog niet heb geprobeerd.
LookX vind ik wel een fijn merk dus verwachtte ook dat ik ook hiermee tevreden zou zijn. En dat ben ik! De waterliner is goed gepigmenteerd maar niet te geel en geeft na 1 lijn direct al een frissere look.
Yes, dit product is fijn!

CUTICLE CREAM -TRIND

UNBOXING BEAUTYBOX NOVEMBER 2016

De Extra Moisturizing Cuticle Cream van Trind (full size) was het volgende product uit de box. Trind is een nagelverzorging merk die voor mij nog niet bekend was. Maar ik heb mij laten vertellen dat het de opvolger van Herôme is, dat inmiddels een beetje een stoffig imago heeft.
De cuticle cream is een crème die je gebruikt op de nagelriemen. Mijn nagelriemen zien er echt niet uit. Nooit, ik zou niet weten hoe dat kan. Ik heb gelukkig geen velletjes maar ze zijn gewoon niet mooi, en droog.
Deze cream verzorgt de nagelriemen en verzacht ze tegelijkertijd. Normaal gesproken gebruik ik een nagelriem olie maar dat blijft best lang vettig. Voor ’s nachts is dat oke, maar voor overdag is dit wel een fijne vervanging.
Hij ruikt lekker en ik merk dat de crème best doet wat hij belooft te doen.

DE EXTRA PRODUCTEN

Zoals ik al aangaf zaten er vier extra producten in de box. Deze variëren per doos en de volgende producten kreeg ik.

BODY BUTTER - THE BODY SHOP

UNBOXING BEAUTYBOX NOVEMBER 2016

The Body Shop heeft geen introductie nodig denk ik. Wel bekend door heel Nederland met hun lekker ruikende producten.
Ik vond de Body Butter in de geur olijven in mijn box. Ik ga ervan uit dat dit een travel size is want het doosje bevat slechts 50ml. Ideaal trouwens om mee te nemen in je tas. Wanneer de butter op is, giet ik er gewoon wat anders in for on the go.

Deze travel size body butter is ideaal om mee te nemen in je tas

Anyway, de body butter is een vaste crème substantie, harder dan de normale body lotions. De naam zegt het al butter/boter.
Olijven hydrateren de huid goed en hebben een verzachtend effect op de huid. Zelf houd ik er erg van, in Griekenland heb ik dan ook een hoop olijfzeepjes gekocht om mee te nemen.
De geur zal misschien niet voor iedereen zijn weggelegd, maar de body butters zijn in veel verschillende geuren te krijgen. Er zit vast wat voor je bij.
Klein ps.je: The Body Shop zelf is dierproefvrij. Helaas zijn zij laatst overgenomen door een bedrijf dat wel op dieren test. Indirect wordt er dus op dieren getest maar de producten van The Body Shop nooit. Er is namelijk nogal wat verwarring over ontstaan. Vandaar deze ps.

SHOWERGEL - IDC INSTITUTE

UNBOXING BEAUTYBOX NOVEMBER 2016

IDC – Institute was voor mij nog niet bekend maar hun ethiek staat mij wel aan. Diervriendelijk, goed voor het milieu en tegenstander van allerlei praktijken die in strijd zijn met de ethische normen (kinderarbeid etc.) Top.
In de doos vond ik van hen een Shower Gel – Argan. Ook een travel size. Ik heb hem inmiddels twee keer gebruikt en moet zeggen dat ik hem erg lekker vind. Hij ruikt goed, hij schuimt goed en hij voelt prettig aan op mijn huid.
Waar ik de shower gel kan kopen weet ik niet zo goed. Op google is het moeilijk te vinden. Je kunt hem in ieder geval wel op de website van Beautybox bestellen als je abonnee bent. Voor €4,99 en dat is aardig budget. Ik denk dat ik het wel doe.

HANDCRÈME - RITUALS

UNBOXING BEAUTYBOX NOVEMBER 2016

Ook dit merk heeft geen introductie nodig. Rituals, als je het nog niet kent dan heb je de afgelopen 10 jaar ongeveer onder een steen geleefd denk ik.
De handcrème is een full size product en ik heb de geur mandarijn – mint. Nu heb ik al redelijk veel handcrèmes en zei tegen mijn vriend dat ik deze wel cadeau zou doen.

Ik zou hem eigenlijk cadeau doen, maar toen rook ik eraan en wilde ik hem toch zelf houden….

Toch moest ik nog even ruiken, en toen wilde ik hem zelf houden… Haha! Hij ruikt wel erg lekker hoor. Ik houd sowieso van mint geurtjes en in combinatie met mandarijn is dat heerlijk!
Ja, sorry maar ik houd hem toch echt zelf. Ik ga deze winter denk ik ieder uur mijn handen insmeren om mijn voorraadje een beetje door te werken 😉

GEZICHTSREINIGER - PHILOSOPHY

UNBOXING BEAUTYBOX NOVEMBER 2016

Yes, deze had ik al een tijd willen proberen. De 3-in-1 Purity cleanser van Philosophy (travel size). Het is een lichtschuimende reiniger voor het gezicht die mild genoeg is om ook de ogen te reinigen.
Daarom wilde ik deze dus proberen. Ik reinig mijn gezicht onder de douche (altijd) en dan is het fijn als ik alles mee kan pakken. Ook de ogen.
Ook deze heb ik nu een keer of 3 a 4 gebruikt en ik vind hem erg lekker. Ruikt heerlijk en schuimt inderdaad lekker op mijn gezicht. De make-up wordt goed verwijderd en mijn huid voelt na het douchen niet trekkerig aan.
Erg blij met dit product dus!

ALGEMENE INDRUK / VERKRIJGBAARHEID

UNBOXING BEAUTYBOX NOVEMBER 2016

De Beautybox zat dus echt kneitervol deze maand. En ik moet zeggen dat er voor mij geen enkel nutteloos product in zat. Ik ben erg blij met de inhoud van november!
Zo hebben ze gedacht aan de haren, het gezicht, het lichaam, de handen en een make-upje. Alles zat erin. Top!
De waarde van de box kan ik helaas niet vertellen. Ik weet het simpelweg niet, ook omdat er een aantal travel sizes inzaten. De waarde zonder de extra producten was in ieder geval rond de €40. Dus ik ga nu een hele grove schattig maken, dus pin me er niet op vast maar denk aan de 60-70 euro aan totale waarde van de box.

Ik preview regelmatig producten op mijn snapchat voordat ik ze review

Zoals ik al aangaf hebben mijn snapchat volgers de box al gezien, en dus de kans gehad om precies deze box nog te bestellen. Ik geef regelmatig previews op mijn snapchat van producten die ik nog moet reviewen, dus als je het leuk vindt om dit te zien dan kun je me toevoegen op de naam: may-cate

Vond je de Beautybox van deze maand nou leuk en denk je ‘Hey, ik wil eigenlijk ook wel eens zo een box ontvangen’? Je krijg iedere maand 5 fullsize producten die kunnen variëren van haarverzorging tot skincare tot make-up.
Het is mogelijk om een abonnement te nemen van 3 maanden, een halfjaar of een jaar. Dit kun je doen op de website van Beautybox. Een box kost €14.95 per maand maar je hebt altijd wel een hogere waarde aan spullen.
Mocht er nu iets inzitten waarvan je denkt ‘Nou, dat gebruik ik dus niet echt’, dan kun je dat altijd nog cadeau doen aan iemand.

Wat vind jij van deze box? Kende je de producten al?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May