Vandaag in Make-up Monday: Me, Myself and I met een rose gold inspired look. Ik HOU van alles in rosé-gold en dus ook mijn make-up. Ik heb hem lekker dramatic gemaakt met een paar lashes en een statement choker.
Lees verder voor meer informatie en de gebruikte producten 🙂 

ROSE GOLD

Bijna al mijn sieraden zijn rosé gold, mijn homedeco bevat een hoop in deze kleur. Dus waarom niet mijn make-up?
Nu dus wel. Om de look net wat smashier te maken heb ik een paar lekkere afdakken geplakt op mijn ogen van Lashqueen (mijn favoriete cruelty free merk lashes) en een grote Kim K. choker van MayMusthaves.

Alles is al rosé gold, dus waarom niet ook mijn make-up?

MAKE-UP MONDAY: ROSE GOLD
MAKE-UP MONDAY: ROSE GOLD

GEBRUIKTE PRODUCTEN

GEZICHT:

 • Foundation – TooFaced Born this Way
 • Concealer – TooFaced Born this Way
 • Loose powder – Laura Mercier Translucent Powder
 • Bronzer – Bobbi Brown Bronzing Powder
 • Blush – Sans Soucis no10

LIPS:

 • Babor Rosy – Red Lipstick

OGEN:

 • Lashes – Lashqueen Ivy
 • Waterline – Jelly pong pong Lighten up
 • Make-up Revolution – Palette Affirmation
 • Highlighter – JITT Cosmetics Vanilla Sky

BROWS:

 • Christian Faye – Dip Pomade
 • Chella Brow gel
rosé gold
May