Als je een laptop hebt komt het je vast bekend voor. Je neemt je laptop mee in je tas. Maar daar moet bescherming omheen, zeker als het gaat om een Macbook (krassen!!! Nachtmerrie!). Maar ook een andere laptop kan het beste worden beschermd. Zelf heb ik laatst een Laptop sleeve laten personaliseren. Leuk! Lees je mee? 

CASECOMPANY

WINACTIE: MY PERSONAL LAPTOP SLEEVE

Casecompany is een bedrijf met haar vestiging in België. Deze verzorgt de verkoop wereldwijd en biedt gratis verzending.
Ze verkopen telefoonhoesjes en laptop sleeves met superleuke designs. Maar je kunt ook kiezen voor een eigen design. Een foto bijvoorbeeld of een leuke tekst.
Als cadeautje dus ook superleuk om te geven! Voor kerst bijvoorbeeld 🙂 Vorige week mocht ik een product naar keuze weggeven via Instagram en daar heb ik iemand blij mogen maken met een zelf uitgekozen product 🙂

WINACTIE: MY PERSONAL LAPTOP SLEEVE

LAPTOP SLEEVE

Zelf heb ik dus gekozen voor een laptop sleeve. Ik had er wel eentje, maar dat was echt een saai grijs ding. Gewoon simpel.
Ik moet bekennen dat ik niet zo creatief ben dus ik heb niet gekozen voor een eigen design. En een foto op een sleeve trekt mij nu ook niet zo. Ik ben meer van de strakke designs en die vond ik!

I’m a sucker for marble

Ik heb een prachtig design gevonden met lichtroze en zwarte kleuren waar ook marmer in voorkwam. Ja, marmer! Haha I’m a sucker for marble…
Past overigens goed bij mijn interieur, dus op tafel misstaat de sleeve helemaal niet.
Naast dat ik hem superleuk vind, beschermt de sleeve mijn laptop ook prima. De sleeve is van een stevig materiaal. Correct me if I’m wrong maar volgens mij is het Neopreen. Eerlijk gezegd vind ik het materiaal ontzettend stinken haha. Maar deze geur vervliegt na een aantal dagen weer, als de nieuwigheid er vanaf is. Gelukkig!

casecompany-laptop-sleeve-hoes-winactie-_2458

De laptopsleeve kost €29.95 en was bij mij de volgende dag al in huis. Meestal wacht ik minstens een week op gepersonaliseerde spullen. Ik was dus een beetje verbaasd!

Kijk in ieder geval eventjes op de website naar de designs, en mocht je nu zelf graag iets willen creëren dan is dat ook gewoon mogelijk 🙂 Happy shopping!

WINACTIE

Wil je nu helemaal gratis een laptop sleeve óf een telefoonhoesje met je eigen ontwerp of foto?
Dan kan je meedoen aan de winactie op mijn Instagram!

Ga even naar de foto op instagram en tag jouw 2 vrienden/vriendinnen die dit ook leuk zouden vinden.
Succes!! De actie loopt tot 21 november.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May