Ik was al een tijdje op zoek naar een koptelefoon. Oortjes doen zeer in mijn oren en zijn niet altijd handig. En ik heb hem  gevonden hoor! In een zacht rozige kleur. Ik ben zo blij als een kind! Check het artikel voor meer informatie én foto’s! 

SMARTPHONEHOESJES

De koptelefoon komt bij de webshop Smartphonehoesjes vandaan. Je zou misschien vermoeden dat ze alleen telefoonhoesjes verkopen. Ja dat doen ze dus ook natuurlijk, een heleboel leuke. Maar ze verkopen ook telefoonaccessoires zoals koptelefoons, oordopjes, selfiestokken, powerbanks en tablet accessoires. Nou ja, een heleboel eigenlijk. Ook ontzettend leuk: je kunt een hoesje met foto bestellen. Je eigen foto dus! Kijk zelf maar even als je nieuwsgierig bent.
Ik was dus op zoek naar een koptelefoon, eentje die ermee voor de dag kan, eentje die een beetje stijlvol is en niet te mannelijk zeg maar. En ik vond hem!

KEKKE KOPTELEFOON

Philips Koptelefoon

Oké de reden dat ik ga voor een koptelefoon is simpel. Oortjes doen bij mij vaak zeer als ik ze lang in heb. De muziek klinkt way better uit een koptelefoon én het is onwijs fijn om een koptelefoon te gebruiken bij het editen van mijn video’s. Je hoort alles gewoon veel beter.
Nu houd ik wel van mooie dingen en was ik dus op zoek naar een koptelefoon die er mooi uitziet. Op de foto komt het misschien niet heel goed naar voren maar het oorgedeelte aan de buitenkant heeft een roze gloed, heel subtiel en heel pretty.
De binnenkant en het hoofdgedeelte is zwart. De binnenkant is trouwens lekker zacht waardoor ik geen last heb na een aantal uur met de koptelefoon op te hebben gezeten.

KEKKE KOPTELEFOON
KEKKE KOPTELEFOON

Het geluid is ook awesome. Je hoort vrijwel niets meer van de omgeving (niet zo handig tijden autorijden of fietsen) maar je kunt de zijkant dus ook draaien. Wat weer wél handig is als je de omgeving ook in de gaten moet houden. In de winter is het ook wel lekker warm hoor haha.
Op het snoertje zit een knopje waarmee je gesprekken mee kunt opnemen, stoppen en waarmee je de muziek op pauze/start kunt drukken. Handy. Ik mis alleen een volume regelaar, maar hey, je kunt niet alles hebben..

KEKKE KOPTELEFOON
KEKKE KOPTELEFOON

PRIJS EN VERKRIJGBAARHEID

De koptelefoon is normaal gesproken €49,95 maar is momenteel in de aanbieding voor €34,95. Wat naar mijn idee niet heel duur is voor een koptelefoon van deze kwaliteit.
Zoals ik al aangaf is de koptelefoon te bestellen via Smartphonehoesjes.nl en die biedt gratis verzending en snelle verzending. Het is namelijk de volgende dag al in huis als je voor 21:00 besteld.
Ook kun je achteraf betalen, iets minder fijn want dat is redelijk slecht voor mijn financiële situatie 😉 Grapje natuurlijk.

Ik ben in ieder geval blij! Let’s edit my videos ♡

Wat gebruik jij liever? Oordopjes of een koptelefoon?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May