Je kent het wel. Grote porien. Poriën die zichtbaar zijn óók als je je foundation hebt aangebracht. Wacht even, juíst zichtbaar zijn met foundation op.
Daar zijn een heleboel middeltjes voor op de markt en ik probeer één daarvan. Namelijk een soort serum van Paula’s Choice. In het artikel vind je mijn ervaring en voor- en na foto’s. 

PAULA'S CHOICE

Paula’s Choice is een geweldig skincare merk waar ik al een klein beetje ervaring mee had. Wellicht ken je het wel al.
Dit merk specialiseert zich door heel ingewikkelde namen maar producten die vaak écht werken. Voor ieder probleem hebben ze een product en ik koos voor een product dat ervoor zorgt dat poriën kleiner worden.
Niet onbelangrijk: Paula’s Choice test niet op dieren. Groot voordeel!

RESIST 10% NIACINAMIDE BOOSTER

WEG MET DIE GROTE PORIEN: REVIEW

Ten eerste wil ik even kwijt dat ik de namen van Paula’s Choice producten verschrikkelijk vind. Als iemand me vraagt welk product ik gebruik en ik wil iets van Paula’s Choice opnoemen dan weet ik gewoon nooit de naam. Heel wetenschappelijk en klinisch. Maar wellicht kiezen ze daar ook bewust voor.
Het klinkt wel weer heel interessant.

De namen van de producten vind ik verschrikkelijk. Ik onthoud het nooit

De Resist 10% Niacinamide Booster (€47) is een product in de categorie: tegengaan van acné, grove poriën, pigmentvlekken en rimpels.
Hoe werkt het dan precies?

  • Vitamine B3 maakt de poriën kleiner en de huid gladder
  • Antioxidanten zorgen voor een egalere teint en textuur
  • Waterlichte formule die perfect te mengen is met je serum of dag/nachtcrème
  • 100% vrij van geur- en kleurstoffen (Bron: Paula’s Choice)

Op de website vind ik ook het volgende:

Wat maakt dit product uniek?
Resist 10% Niacinamide Booster is de eerste algemeen verkrijgbare behandeling met 10% niacinamide en is specifiek geformuleerd om vergrote poriën en andere tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Niacinamide is een vorm van vitamine B3, waarvan onderzoek heeft aangetoond dat het vergrote poriën opmerkelijk kleiner kan maken en rimpels zichtbaar kan reduceren. De waterlichte, vloeibare formule is ontworpen om een superboost aan je favoriete serum of moisturizer te geven terwijl kalmerende ingrediënten ondertussen de huid zichtbaar rustiger maken. Toegevoegde antioxidanten en huidherstellende ingrediënten maken dit product een onmisbare behandeling in je Paula’s Choice-routine.

Voor wie is dit product bestemd?
Resist 10% Niacinamide Booster is ideaal voor iedereen die de poriën kleiner wil maken en rimpels zichtbaar wil reduceren. Hij is met name geschikt voor een vette huid of huid die gevoelig is voor puistjes.

GEBRUIK

WEG MET DIE GROTE PORIEN: REVIEW

Het is de bedoeling om dit een- tot tweemaal per dag te gebruiken na de reiniging van het gezicht. Ik meng het zelf met mijn dagcrème door 2 tot 3 druppels toe te voegen aan de hoeveelheid dagcrème die ik gebruik maar je kunt het ook op zich gebruiken.
Ik geef de voorkeur aan het mengen omdat dit prettiger aanbrengt en omdat ik de dagcrème toch aan moet brengen. Het wordt trouwens afgeraden om dit op de lippen en de oogleden te gebruiken.

Ik heb dit product nu een week of 2 gebruikt en merk toch wel iets verschil bij mijn poriën. Vooral naast mijn neus heb ik last van grotere poriën en het lijkt na gebruik wel wat minder te zijn geworden.
Ik vind het ook makkelijk in gebruik vanwege het pipetje, hierdoor kun je heel gedoseerd werken en verspil je dus ook geen product..
De vloeistof is doorzichtig en redelijk geurloos. Verder heb ik ook niet het gevoel dat het mijn huid uitdroogt.

INGREDIËNTEN

WEG MET DIE GROTE PORIEN: REVIEW

Aqua, Niacinamide (vitamin B3, barrier preservation/pore size reduction), Acetyl Glucosamine (skin conditioning agent), Ascorbyl Glucoside (vitamin C/antioxidant), Butylene Glycol (slip agent), Phospholipids (skin-identical ingredient),  (skin-identical ingredient), Allantoin (soothing agent), Boerhavia Diffusa Root Extract (soothing agent), Glycerin (skin-identical ingredient), Dipotassium Glycyrrhizate (soothing agent/melanin inhibitor), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (soothing agent/melanin inhibitor), Ubiquinone (antioxidant), Epigallocatechin Gallate (antioxidant), Beta-Glucan (soothing agent/antioxidant), Panthenol (skin conditioning agent), Carnosine (antioxidant), Genistein (antioxidant), Citric Acid (stabilizer), Sodium Citrate (stabilizer), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Xanthan Gum (thickener), Disodium EDTA (chelating agent), Ethylhexylglycerin (preservative), Phenoxyethanol (preservative).

RESULTAAT

Op deze foto’s heb ik verder niets op mijn gezicht. Ik heb alleen Paula’s Choice gebruikt.

VOOR

WEG MET DIE GROTE PORIEN: REVIEW

NA

WEG MET DIE GROTE PORIEN: REVIEW

VERKRIJGBAARHEID

Alle producten van Paula’s Choice zijn gewoon op de Nederlandse webshop te koop. Mocht je geïnteresseerd zijn in producten specifiek voor een bepaald probleem dan kun je deze heel makkelijk via de website opzoeken.
Happy shopping!

Heb jij al eens iets van Paula’s Choice gebruikt?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May