Deze mascara ziet er niet alleen SUPER cute uit maar is na een aantal weken gebruiken gebombardeerd tot mijn favoriet op het moment. De Lash Power Fluffer-To-Full mascara van Clinique is het nieuwe pareltje van dit merk. Check het artikel voor de review en de foto’s!

LASH POWER FLUFFER-TO-FULL MASCARA

DE NIEUWSTE MASCARA VAN CLINIQUE

De nieuwste mascara van Clinique is de Lash Power Flutter-to-Full Mascara en is te koop voor €28,50.
Volgens Clinique is dit de perfecte oplossing voor dag-naar-nacht, van doordeweeks naar het weekend wimpers. De mascara is een custom-fit mascara waarmee je verschillende looks kunt maken, van naturel naar uitwaaierende wimpers tot dikke, dramatische wimpers die 24 uur mooi blijven zonder uitlopen of vlekken.
Dankzij een nieuwe, innovatieve verpakking kun je met een simpele draai de borstelhaartjes compacter of losser maken en de hoeveelheid bepalen die op het borsteltje terecht komt.
Voor een natuurlijke look houdt je de sluiting dichtgedraaid en voor meer volume draai je die losser. Geschikt voor ieder wimpertype en oogvorm. De haartjes van het borsteltje houden de wimpers mooi gesepareerd en geven lengte en volume terwijl de wimpers soepel en zacht blijven.

VERSCHILLENDE STANDEN

NATUURLIJKE LOOK

DE NIEUWSTE MASCARA VAN CLINIQUE

MEER VOLUME

DE NIEUWSTE MASCARA VAN CLINIQUE

DRAMATIC

DE NIEUWSTE MASCARA VAN CLINIQUE

LOOKS

ZONDER MASCARA

DE NIEUWSTE MASCARA VAN CLINIQUE

NATUURLIJK

DE NIEUWSTE MASCARA VAN CLINIQUE

VOLUME

DE NIEUWSTE MASCARA VAN CLINIQUE

DRAMATISCH

DE NIEUWSTE MASCARA VAN CLINIQUE

REVIEW

DE NIEUWSTE MASCARA VAN CLINIQUE

Zoals ik al aangaf is deze mascara inmiddels mijn favoriet. Het liefst gebruik ik de ‘middelste’ optie. Deze is net perfect voor mij en maakt mijn wimpers voller én ook echt langer zoals je op de foto’s kunt zien.
De natuurlijkste variant is trouwens ook echt dikke prima! De mascara klontert totaal niet en blijft heel mooi natuurlijk. Ook blijft het bij mij de hele dag goed zitten en loopt het inderdaad niet uit! Fijn!!
De meest dramatische look is voor mij net iets teveel. Ik merk dat mijn wimpers ook wat aan elkaar gaan plakken. Dus deze variant zal ik niet zo snel gaan gebruiken. Voor in de avonden en voor feestjes gebruik ik toch vaak valse wimpers.

Ik kwam er pas na een week achter dat dit een iets specialer product is dan een reguliere mascara…

Hoe het nu precies werkt weet ik niet zo snel. Ik vermoed dat je door het draaien de opening waar het borsteltje in en uit gaat verder opent en sluit. Wanneer je de opening meer opent komt er dus ook meer mascara op het borsteltje. En hoe krapper de opening is hoe minder natuurlijk. Dat lijkt er te gebeuren als ik draai.
Wat trouwens echt weer iets voor mij is (nee ik ben niet blond) ik kwam er pas na een week achter dat er drie varianten zijn. Ik had geen idee dat je aan de tube kon draaien. Ik dacht dat het gewoon mooi versierd was haha.
Het is dus een iets specialer product dan ik aanvankelijk gedacht had 😉

VERKRIJGBAARHEID

DE NIEUWSTE MASCARA VAN CLINIQUE

Dit pareltje is verkrijgbaar bij alle Clinique verkooppunten (ICI Paris XL, Douglas, Mooi Parfumerie) en natuurlijk ook bij de webshop van Clinique zelf.

Ben jij meer van de natuurlijke wimpers of houd je meer van een dramatische look?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May