De nieuwe Pure Color Love-colectie van Estée Lauder staat helemaal in het teken van mixen & matchen. Durf te experimenteren en meng verschillende kleuren met elkaar, of creëer lagen voor een verassend effect. Dankzij de 4 verschillende finishes geef je iedere look dan weer net dat tikkeltje extra.
In dit artikel laat ik de nieuwste lipsticks van Estée zien en was ik bij het bloggers event van de #LoveLipRemix Tour. Kijk dus snel verder.

#LOVELIPREMIX

LOVE LIP REMIX LIPSTICKS VAN ESTEE + EVENT

De nieuwe lipsticks van Estée Lauder hebben 4 verschillende finishes. Namelijk de Ultra Mattes, Edgy Cremes, Shimmer Pearls en de Cooled Chromes.
De Cooled Chromes, Shimmer Pearls en Edgy Cremes lipsticks bevatten veel echte kleurpigmenten waardoor de kleuren helemaal tot leven komen. De lipstick met de Ultra Matte afwerking zorgt voor een ultrazachte gematteerde finish met een intense dekking.
Alle lipsticks werken ook nog eens verzorgend door de toegevoegde superfruits en oliën.

Met deze verschillende lipsticks kun je een heleboel looks creëren. Denk aan de volgende looks:

  • The Lipstick Layering
    Kies twee kleuren en breng één tint aan op de bovenlip en de ander op de onderlip. Beweeg vervolgens de lippen over elkaar om de kleuren te vermengen.
  • The Ombré Lip
    Kies twee lipsticks binnen dezelfde kleurfamilie – een lichte en een donkere. Breng de donkere kleur op de volledige lippen aan behalve in het midden. Breng vervolgens de lichtere kleur aan in het midden. Dep met de vinger op de lijn tussen de beide kleuren om ze te blenden.
  • The Monochrome Lip
    Breng de Cooled Chrome altijd bovenop een andere kleur aan. Het transformeert jouw daglook onmiddellijk naar een avondlook.

#LOVELIPREMIX TOUR

LOVE LIP REMIX LIPSTICKS VAN ESTEE + EVENT

Vorige week was ik bij de lancering van deze lipsticks in Nederland. De toffe LoveLipRemix bus stond voor ons klaar en ook de getalenteerde Amanda Rijf was aanwezig om een mooie lip look te maken bij alle dames.
Uiteraard waren er heerlijke hapjes aanwezig en kwam ik de mooie An (The Beau Parlour) ook weer tegen. Een impressie van de middag vind je hieronder.

REVIEW LIPSTICKS

LOVE LIP REMIX LIPSTICKS VAN ESTEE + EVENT

Vorige maand lanceerde Estée Lauder twintig nieuwe kleuren in de Pure Color Love lijn. Ik kreeg tijdens het even een goodiebag mee met twee verschillende kleuren. Namelijk de Hot Streak en de Crazy Beautiful.
Hieronder ga ik ze jullie laten zien en heb ik swatches gemaakt van de lipsticks.

HOT STREAK & CRAZY BEAUTIFUL

LOVE LIP REMIX LIPSTICKS VAN ESTEE + EVENT
LOVE LIP REMIX LIPSTICKS VAN ESTEE + EVENT

First of all ik vind de vorm van de lipsticks superleuk! Net even anders dan anders. Iets nieuws, daar houd ik wel van.
Het uiterlijk in totaal vind ik trouwens een plaatje, maar dat ben ik wel gewend van het merk Estée Lauder.
De kleur Hot Streak is een rood/oranje felle tint die ik heel erg mooi vind en heeft een matte finish. Ik houd van felle kleurtjes zolang ze maar niet te somber zijn. Dit is een heel vrolijk kleurtje. Zeker voor in de zomer.
Crazy Beautiful is meer een roze zachte tint die ook bij veel huidtinten past en heeft een wat glanzende/creamy finish. De lipstick heeft geen matte finish maar een licht glanzende finish en dat vind ik ook mooi.
De lipstick is niet echt heel erg long wear. Na een aantal uur moet ik de lipstick wel weer bijwerken.

LIP SWATCHES

HOT STREAK

LOVE LIP REMIX LIPSTICKS VAN ESTEE + EVENT

CRAZY BEAUTIFUL

LOVE LIP REMIX LIPSTICKS VAN ESTEE + EVENT

VERKRIJGBAARHEID

LOVE LIP REMIX LIPSTICKS VAN ESTEE + EVENT

Alle twintig nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar bij alle Estée Lauder verkooppunten en online op de website van Estée Lauder.
Tien kleuren van de lijn zijn exclusief verkrijgbaar in gelimiteerde editie aan de Estée Lauder counters van de Bijenkorf (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Haag) en online op de website van Estée Lauder.
De Limited Edition tinten zijn: Naughty-Nice, Pret-a-Party, Sky High, Sly Wink, Flash & Chill, Rebel Glam, Hi-Voltage, Moon Rock, Nova Noir en Pocket Venus.
De lipsticks zijn te koop voor €25.

Zou jij de lipsticks met elkaar mengen of een ombré lip maken?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May