De Bluxbox april kwam afgelopen weekend binnen en ik was weer heel benieuwd wat de inhoud zou zijn.
In deze post ga ik de box met jullie unboxen en laat ik precies zien wat er in zit! Have fun! 

BLUXBOX

UNBOXING BLUXBOX APRIL 2017

Rond het einde van de maand komt de Bluxbox weer aan. Een box met minimaal 5 cosmetica producten. Denk aan huidverzorging, make-up, haarverzorging en andere beautygerelateerde producten.
Blijft iedere maand weer een verassing wat er in de box zit en het blijft elke keer weer voelen als een cadeautje aan jezelf.

De menukaart vind ik zelf altijd heel fijn

De Bluxbox kost €14,95 per maand en is ook maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een of ander jaarcontract. Meer informatie kun je vinden op de website van Bluxbox.
In de box vind je ook altijd een ‘menukaart’ waarin precies staat wat er in de box zit, waar je het voor kunt gebruiken, hoe je het gebruikt en de prijs van het product. Erg handig als je bijvoorbeeld nog eens hetzelfde wilt kopen.
Het thema van deze maand is ‘All Kind of Beauty Products’. Dus voor ieder wat wils!
Door naar het unboxen!

UNBOXING BLUXBOX APRIL

NIVEA CRÈME

UNBOXING BLUXBOX APRIL 2017

De ‘Nivea Care Intensive Voedende Crème‘ ter waarde van €4,49 voor 100ml vind ik als eerste in de box.  Het is het allernieuwste product van dit merk en je verzorgt jezelf er van top tot teen mee. Je kunt het dus voor je gezicht gebruiken maar ook voor je lichaam. De formule bevat verzorgende hydrowax die de huid intensief voedt en het plakt niet.
De pot is verkrijgbaar in 100ml en in 200ml (€6,49).

UNBOXING BLUXBOX APRIL 2017
UNBOXING BLUXBOX APRIL 2017

De crème is lekker romig en heeft de herkenbare geur van Nivea waar bijna iedereen wel van houdt.
Het plakt inderdaad niet en voelt prettig aan. Ik gebruik de crème graag als een handcrème.

DROOGSHAMPOO

UNBOXING BLUXBOX APRIL 2017

Deze kennen we wel toch? De ‘Batiste Droogshampoo Cherry‘ ter waarde van €1,99 (travel size 50ml). Onwijs handig om mee te nemen in je tas dit formaatje.
De droogshampoo laat je haar fris voelen tussen de wasbeurten door en zorgt voor volume. De geur cherry heeft een zoete en zachte kersengeur. Goed schudden voor gebruik.

Ik houd van droogshampoos. Ideaal inderdaad voor de dag voordat je je haar gaat wassen. Je haar is meteen wat minder vettig én geeft inderdaad meer volume.
Deze droogshampoo van Batiste kende ik al en ook de geur is lekker! Er zijn meerdere geuren te koop trouwens.

HIGHLIGHTER

UNBOXING BLUXBOX APRIL 2017

Deze highlighter van ‘BeeBee Proessional Highlighter Powder‘ is een fullsize ter waarde van €21,50. Dit cosmetica merk kende ik al en heeft altijd mooie producten.
Deze highlighter is een echte spring musthave. Sterk gepigmenteerd en verrijkt met Marula olie waardoor er een glanzend en rijk effect ontstaat op de huid.

UNBOXING BLUXBOX APRIL 2017
UNBOXING BLUXBOX APRIL 2017

In eerste instantie dacht ik dat het een poeder was omdat ik geen glans zag. Toen ik het doosje opendeed zag ik het wel.
Het lijkt minder sterk gepigmenteerd dan wanneer je het aanbrengt. Dan zie ik echt een prachtige goudkleurige glow. Ik ben dus echt aangenaam verrast door deze highlighter. I love it!

LIPSTICK

UNBOXING BLUXBOX APRIL 2017

Door naar de lipstick. De ‘Doucce Click Click Lipstick‘ ter waarde van €22,50.
Dit merk kende ik totaal nog niet. Leuk! Ik hou ervan om nieuwe merken te ontdekken.
Doucce is een Amerikaans merk dat in snel tempo geliefd is geworden voor make-up artists over de hele wereld. Deze lipstick is één van hun bestsellers. De lipstick is hoog gepigmenteerd, plakt niet en heeft een romige finish.
De lipstick heeft daarnaast ook nog een hydraterende werking waardoor hij lekker zacht aanvoelt.

UNBOXING BLUXBOX APRIL 2017
UNBOXING BLUXBOX APRIL 2017

En ooh wat een prachtige kleur. Ik ben écht blij met deze kleur. Een beetje koraal roze is het.
De lipstick heeft een klik mechanisme wat ik wel leuk vind. Eerst zag ik niet zo goed hoe ik het open moest maken. Maar door op de onderkant te drukken klikt de lipstick open.
Goede keuze Bluxbox!!

NAGEL BALSEM

UNBOXING BLUXBOX APRIL 2017

Het laatste product uit de box is de ‘Trind Cosmetics Nail Balsem‘ ter waarde van €14,20. Trind is een bekend nagelmerk en ik heb al eens eerder producten van dit merk gebruikt.
De Nail Balsam is iets waar ik geen idee bij had. Het is op basis van biotine, panthenol en phytantriol waardoor de hoeveelheid nagelvocht in de nagel wordt geoptimaliseerd (ik wist niet dat er zoiets als nagelvocht bestond…). En daarnaast stimuleert het de nagelgroei. Een soort moisturizer voor de nagel dus.

UNBOXING BLUXBOX APRIL 2017
UNBOXING BLUXBOX APRIL 2017

Een moisturizer voor de nagels dus. Wat grappig. Het goedje is lichtgroen en ruikt ook erg lekker. Een beetje zeep-achtig. Een beetje de schone was geur.
Ik had hier nog nooit van gehoord maar vind het best leuk om te proberen. Ik laat jullie wel weten of het mijn nagels ook sneller laat groeien!

OORDEEL

UNBOXING BLUXBOX APRIL 2017

Leuke box! Een beetje van alles wat inderdaad. Ik denk dat iedereen wel een aantal producten in de box vindt die ze goed kunnen gebruiken.
Zelf is mijn favoriet de droogshampoo en de highlighter. Deze zal ik het meest gaan gebruiken.
Ik ben ook wel heel benieuwd naar de nail balsam!

De box had deze maand een totale waarde van €64,68 en bevatte 4 full size producten. Lekker! Alleen de droogshampoo is een travel size.
Omdat je er maar €14,95 voor betaald heb je dan toch maar weer €49,73 bespaard 😉
Wil je ook zo een leuke Bluxbox ontvangen? Kijk dan op de websitede website voor meer informatie, je kunt de box daar ook direct bestellen.

Wat vind jij het fijnste product uit deze box?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May