Veel van ons vrouwen gebruikt tegenwoordig een serum voor het gezicht. Maar wist je dat er ook een wimper serum bestaat? En wat doet dit dan precies? De Revitalash trio kit bevat zo een serum en ik probeerde het uit.

REVITALASH

REVITALASH KIT: REVIEW

Het merk Revitalash is voor mij nog nieuw. Het merk komt uit de Verenigde Staten en is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts. Ze heeft een klein assortiment gespecialiseerd in wimper- en oog make-up/verzorging. Zo vind je er primers voor de wimpers, mascara’s en onder andere wenkbrauw producten.
In dit artikel probeer ik de drie bestseller lash producten. Namelijk de Revitalash trio kit die het wimper serum bevat, de mascara en de wimperkrultang.

REVITALASH TRIO KIT

REVITALASH KIT: REVIEW

De Revitalash trio kit bevat drie van de bestsellers van het merk. Namelijk de serum, de mascara en de wimperkrultang. Deze kit maakt je wimper routine dus compleet.
Stap 1: Take Care of your lashes door middel van het serum. Stap 2: Curl those lashes met de wimperkrultang en Stap 3: Volume it up met de volumizing mascara.
Deze kit is te koop in twee verschillende soorten. De kit met een wimperserum van 20ml kost €79 en de kit met een serum van 35ml kost €109.
De producten van dit merk, waaronder dus deze kit, is te koop op de website van Revitalash en verkrijgbaar bij 1500 salons in de Benelux. De salons zijn ook te vinden op de website.

STAP 1: TAKE CARE OF YOUR LASHES

REVITALASH KIT: REVIEW

De eerste stap is het verzorgen van je wimpers. En dat doe je met de Advanced Wimper Serum.
De formule bevat peptiden die de wimpers in conditie houden en versterken. Het serum zit boordevol verzorgende ingrediënten, zoals ons gepatenteerde BioPeptin Complex, ginseng en aminozuren. Deze zorgen samen voor sterkere, vol uitziende wimpers.

BioPeptin Complex: Biotine, groene thee-extract, pathenol en peptiden. Deze gepatenteerde technologie helpt om je wimpers te versterken en verzachten. Breekbaarheid en broosheid wordt zo verminderd.
Ginseng & Swertia Japonica: Plantaardige extracten met een hoog gehalte aan antioxidanten en vitamine B. Dit helpt de wimpers te beschermen en revitaliseren.
Saw Palmetto: Hoog gehalte aan vetzuren en plantaardige sterolen. Helpt bij het in conditie houden van de wimpers en zorgt voor extra glans.
Tarwe-eiwit: Hoog gehalte aan aminozuren, peptiden en vitamine B. Helpt te versterken en maakt de wimpers gladder.

REVITALASH KIT: REVIEW
REVITALASH KIT: REVIEW

Het serum zit in een zelfde soort verpakking als een mascara. Maar in plaats van een borsteltje vind je een kwastje. Hiermee ga je iedere dag even over de wimper rand heen (hoeft niet over de wimpers zelf) voordat je je mascara aanbrengt.
Omdat je maar zo weinig gebruikt doe je volgens Revitalash ongeveer drie maanden over het serum. En dat is best lang! Dat mag ook wel, want heel goedkoop is het niet. Voor het serum alleen betaal je €79.
Na een paar weken heb je al vollere wimpers. Ik heb het zelf nog niet zolang kunnen gebruiken maar ik ga jullie op de hoogte houden! Ik heb een ‘before’ foto gemaakt en ga over ongeveer 2 maanden een ‘after’ foto maken. Ik ben erg benieuwd.

STAP 2: CURL THOSE LASHES

REVITALASH KIT: REVIEW

Veel informatie over de wimper kruller kan ik helaas niet vinden omdat het niet los verkocht wordt via de website.
Het is in ieder geval een wimper krultang zoals we die kennen. Ik moest er zelf wel een klein beetje aan wennen. Ik heb namelijk altijd een wimper krultang met een rondje waar ik mijn vinger doorheen doe.

Deze kruller heeft dat niet, het vasthouden was de eerste paar dagen dan ook een beetje gek.
Wél is deze krultang stevig (dat zie ik niet heel vaak) en zit er nog een extra rubbertje bij. De handvaten zijn ook van een soort rubbermateriaal gemaakt waardoor het stevig vasthoudt.
En ja, ze krullen erg mooi door deze krultang 🙂

STAP 3: VOLUME IT UP

REVITALASH KIT: REVIEW

En de laatste stap is natuurlijk de mascara. De Volumizing Mascara Raven (zwart) zit ook in de kit. Los kost deze €24,95.
Wat maakt deze mascara nu zo speciaal? Het geeft je wimpers dus volume, het is waterproof en het verzorgt daarnaast dus ook je wimpers.

Biotine: helpt de sterkte en het volume te bevorderen.
Panthenol: helpt de wimpers te hydrateren en verbetert de glans.
Polymeren & Natuurlijke Plantaardige Wax: brengt een laag aan op de wimpers voor meer volume en gelijke lengte.

REVITALASH KIT: REVIEW
REVITALASH KIT: REVIEW

Deze mascara maakt je wimpers dus langer en dikker. Klopt wel enigszins. Oke, het is niet hetzelfde als dat ik mijn nep wimpers opdoe maar het geeft toch aardig wat dikte.
Helaas heb ik geen lange wimpers, wel veel. Hierdoor wordt het volume effect wel goed zichtbaar. Iets langer worden ze ook wel.
Om een goede indruk te krijgen heb ik wat foto’s gemaakt van alle stappen.

STAPPEN: VOOR EN NA

VOOR

REVITALASH KIT: REVIEW

SERUM

REVITALASH KIT: REVIEW

KRULLEN

REVITALASH KIT: REVIEW

TUSSENSTAND

REVITALASH KIT: REVIEW

MASCARA

REVITALASH KIT: REVIEW

NA

REVITALASH KIT: REVIEW

MENING

REVITALASH KIT: REVIEW

Deze trio kit vind ik erg leuk! Zeker omdat er een serum inzit die veel van ons (nog) niet gebruiken vermoed ik zomaar. En toch hoor ik heel veel goede verhalen over serums voor wimpers.
Ik ga dus heel fanatiek iedere dag de serum gebruiken en laat jullie weten (ik zal het ook in dit artikel plaatsen) of het enig effect zal hebben. Ik ben heel erg benieuwd!
De krultang is van heel goede kwaliteit waardoor ik denk dat die wel een tijdje mee zal gaan en vind ik zelf fijn in gebruik. De mascara is niet mijn favoriete mascara maar geeft wel een mooie natuurlijke look en geeft inderdaad meer volume aan de wimpers. Het waterproof gedeelte is ook niet gelogen want het blijft de hele dag goed zitten zonder uit te lopen.

De kit is sowieso fijn als je de producten eens wilt uitproberen en goedkoper dan dat je de producten los van elkaar koopt. Het merk was voor mij nog nieuw maar ik ben zeker tevreden over de producten. Ik ben dus nog wel heel nieuwsgierig naar de werking van het serum!

Heb jij wel eens een wimperserum gebruikt?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May