Natuurlijk kennen we ze allemaal. De Beautyblender. Andere merken sponzen worden zelfs een ‘beautyblender’ genoemd. Nu heeft dit merk een limited edition set uitgebracht: Summer Fling. En je wordt er instant vrolijk van!

BEAUTYBLENDER

SUMMER FLING: LIMITED EDITION BEAUTYBLENDER KIT

Het merk heeft totaal geen introductie nodig. Dus ik houd het kort. Beautyblender was volgens mij de eerste die deze make-up tool op de markt bracht. Een sponsje in een ei-vorm waarmee je je foundation aanbrengt en een flawless resultaat geeft.
Je maakt de beautyblender nat, knijpt hem uit zodat het water er helemaal uit is en de spons wordt groter. Door de vochtigheid in de spons kun je je foundation heel mooi egaal aanbrengen en vanwege de vorm kom je bij ieder stukje op het gezicht.
Ik was al vanaf het eerste uur fan en nu is er dus een nieuwe zomerse limited edition set te koop. Yay!

SUMMER FLING SET

SUMMER FLING: LIMITED EDITION BEAUTYBLENDER KIT

De Summer fling set is de nieuwste set van Beautyblender. De zomer is zojuist een stukje vrolijker geworden omdat jouw favoriete make-up tool perfect is afgestemd op de zomermaanden.
De Summer Fling set is een kit met vrolijke, felgekleurde beautyblenders waarmee je je make-up flawless kunt aanbrengen. Het trio bestaat uit de bestverkochte Beautyblender Original en twee nieuwe kleuren: Beautyblender Pop in levendig oranje en de Beautyblender Glow in show-stopping neon-groen.

SUMMER FLING: LIMITED EDITION BEAUTYBLENDER KIT
SUMMER FLING: LIMITED EDITION BEAUTYBLENDER KIT

OUD VS. NIEUW

SUMMER FLING: LIMITED EDITION BEAUTYBLENDER KIT

Hierboven zie je mijn oude Beautyblender en de nieuwe. De onderste is natuurlijk de oudere. Die heb ik nu ongeveer een halfjaartje. Je ziet dat de kleur wat is vervaagd en dat hij inmiddels ook iets groter is dan de nieuwe.
Tijd dus om vervangen te worden.
De set vind ik ontzettend leuk en ik word al vrolijk als ik de kleurtjes zie. Volgens mij zijn alle sponzen hetzelfde als de original Beautyblender. Qua vorm en structuur in ieder geval wel. Ook wanneer ik ze gebruik voelt het niet anders aan.
Je hebt met deze kit dan dus ook voor een tijdje weer wat voorraad.

SCHOONMAKEN

SUMMER FLING: LIMITED EDITION BEAUTYBLENDER KIT

Een vraag die ik vaak krijg is hoe je een beautyblender het beste kunt schoonmaken.
Je kunt ervoor kiezen om het te doen met water en afwasmiddel of babyshampoo. Dit wordt door veel mensen zo gedaan. Zelf heb ik het ook weleens gedaan.
Ik vind het zelf prettiger om een schoonmaak middel bedoeld hiervoor te gebruiken en ik gebruik dan ook de Beautyblender cleanser. Dit is geen reclame hoor, want die koop ik gewoon iedere keer zelf haha.
Met deze cleanser is je blender, spons en ook je kwasten snel schoon Γ©n het ruikt ook nog eens lekker. Ze zijn te koop bij onder andere Douglas maar ik koop ze zelf vaak gewoon bij bol.com.

VERKRIJGBAARHEID

SUMMER FLING: LIMITED EDITION BEAUTYBLENDER KIT

De Summer Fling limited edition set is verkrijgbaar bij de Douglas online voor €49,95. Β Voor de Beautyblender fans onder ons een mooie kans om in te slaan! Want in totaal betaal je dan dus ook minder voor 3 blenders.
Happy shopping en geniet van de zomer!

Gebruik jij al een Beautyblender?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May