Je nagels verzorgen is een dingetje dat ik nog wel eens vergeet.. En het is oh zo belangrijk. Juist omdat mijn nagels echt verschrikkelijk zijn beschadigd door fake nails. Nu heeft het Kruidvat een nieuwe lijn nagelverzorging en I gave it a go. In dit artikel vind je mijn favoriete budget nagelproduct zien en natuurlijk de rest van de nieuwe lijn.

NAIL CARE COLLECTIE

BUDGET NAGELVERZORGING VAN DE KRUIDVAT

De collectie ‘Nails Care‘ is door Kruidvat helemaal vernieuwd. Zo vind je nu 3 lakjes en een hand- en nagelcrème die ervoor moeten zorgen dat je nagels er weer mooi uit gaan zien.
Ik hoop dat het wat is, want mijn nagels zijn echt heel erg beschadigd. Meestal gebruik ik dan ook plak nagels omdat mijn eigen nagels gewoonweg niet mooi zijn.
In de nieuwe collectie vind je de Grow Keratin, de Anti-age Conditioner, de Complete Care 8-in1 en de Hand & Nails Serum van het eigen merk.

GROW KERATIN

BUDGET NAGELVERZORGING VAN DE KRUIDVAT
BUDGET NAGELVERZORGING VAN DE KRUIDVAT

De Grow Keratin wordt omschreven als dé lak voor beschadigde en heel dunne nagels door langdurig gebruik van kunstnagels. Hey, that’s me!
Het is een beschermende lak op basis van keratine (uiteraard) en is speciaal voor gevoelige en beschadigde nagels ontwikkeld. De lak zorgt ook voor vocht wat ervoor zorgt dat de nagels weer gezonder worden.
Ik ga deze nagellak nog gebruiken. Ongeveer een week of 2 en dan laat ik even weten wat ik ervan vind! Inclusief voor- en na foto’s.

ANTI-AGE CONDITIONER

BUDGET NAGELVERZORGING VAN DE KRUIDVAT
BUDGET NAGELVERZORGING VAN DE KRUIDVAT

De Anti-Age Conditioner doet me denken aan nagellak voor oude vrouwen. Oh, ik ben zelf ook al een oude vrouw trouwens. In ieder geval zijn de anti-age cosmetica slogans ook al voor mijn leeftijd bedoeld..
Maar de naam misleid toch een beetje. De lak is namelijk verrijkt met Vitamine A, C en E die ervoor zorgen dat je nagels worden gevoed en gehydrateerd.
Daarnaast is de lak lichtgekleurd waardoor de natuurlijke nagelkleur wordt verfrist en onregelmatigheden worden gecamoufleerd.

COMPLETE CARE 8-IN-1

BUDGET NAGELVERZORGING VAN DE KRUIDVAT
BUDGET NAGELVERZORGING VAN DE KRUIDVAT

Oké, dit is mijn favoriet. Meteen toen ik hem zag al. De Complete Care 8-in-1 is namelijk zoals de naam het al zegt een complete verzorging. Heel fijn dat dat in 1 lakje zit.
De formule heeft dus 8 functies: basecoat, topcoat, het stimuleert de groei, versterkt, hydrateert, vult ribbels op, glanst en biedt UV-bescherming.
Oké, de glans vind ik eerlijk gezegd wel meevallen. Dus ik gebruik er toch nog een topcoatje overheen. Maar voor de rest vind ik deze lak super!

HAND & NAIL SERUM

BUDGET NAGELVERZORGING VAN DE KRUIDVAT
BUDGET NAGELVERZORGING VAN DE KRUIDVAT

En tot slot de nieuwste Hand & Nail Serum die je voor het slapen aanbrengt op je handen en nagels/nagelriemen. Het is dus geen crème zoals we gewend zijn maar echt een serum die haar werk ’s nachts doet.
Je handen worden gehydrateerd zonder een vet laagje achter te laten. Verder bevat het nog aloë vera en glycerine dat de huid van je handen verzacht.
Hij ruikt heel lekker mild en zacht en dat is fijn voor ’s nachts. Dan vind ik een heel expliciete geur niet zo lekker. Hij staat in ieder geval op mijn nachtkastje!

VERKRIJGBAARHEID

Zoals het je misschien niet is ontgaan zijn deze producten allemaal van het eigen merk van het Kruidvate. Logisch dus dat je ze bij deze winkel kan kopen. Maar natuurlijk ook online via de website van Kruidvat.nl.
De producten die je hierboven ziet zijn allemaal maar €2,99 per stuk. Om te proberen dus geen moeilijke keuze 🙂

Gebruik jij al nagelverzorging? Zo ja, wat dan?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May