Oh my, als je dacht dat de elastiekjes van dit merk niet nóg liever kon, komen ze met de Invisibobble Circus Collectie. Het is een limited edition, perfect als je van pastel, dieren en cuteness houdt en natuurlijk fijn voor je haar. Want Invisibobbles zorgen ervoor dat je haar niet beschadigd of in de knoop komt. In het artikel vind je alle edities uit deze collectie! Hoera! 

INVISIBOBBLE CIRCUS COLLECTIE

CUTE INVISIBOBBLE CIRCUS COLLECTIE!

Invisibobble zegt het volgende over de Limited Edition lijn:

Please applaud for the new invisibobble® Circus Collection! Colorful creatures – big and small – together with familiar faces bring a breathtaking show to stage, featuring Bad Hair Day? Irrelephant!, Hawkwardly Good Looking, Cattitude Is Everything! and You’re Pawesome!. The four metallic colors enter the stage right in time for summer and the festival season. And the best part: The invisibobble® Circus Collection comes as ORIGINAL, NANO and POWER.

Hoe leuk zijn deze namen? Ze zijn in ieder geval allemaal gebaseerd op circusdieren (van vroeger, want GELUKKIG mogen wilde dieren niet meer worden gebruikt in circussen in Nederland).
Zoals je leest heeft deze lijn de Original, de Nano en de Power in iedere uitvoering. In deze review vind je de Original. Die is geschikt voor eigenlijk al het haar, van dik tot dun en van krullen tot steil.
Ben je nu benieuwd wat je allemaal kunt doen met de Invisibobble? In deze post + video laat ik je zien hoe je een festival look maakt!

DE DIEREN.. UHM, ELASTIEKEN

BAD HAIR DAY? IRRELEPHANT!

CUTE INVISIBOBBLE CIRCUS COLLECTIE!

CATTITUDE IS EVERYTHING

CUTE INVISIBOBBLE CIRCUS COLLECTIE!

YOU'RE PAWESOME

CUTE INVISIBOBBLE CIRCUS COLLECTIE!

HAWKWARDLY GOOD LOOKING

CUTE INVISIBOBBLE CIRCUS COLLECTIE!

Oké, toegegeven. Aan de elastiekjes zie je verder niets wat je aan circusdieren doet denken maar de kleurtjes zijn wél supercute. De doosjes bewaar ik trouwens ook gewoon, want ze zijn te leuk om in de prullenbak te gooien.

INVISIBOBBLE

CUTE INVISIBOBBLE CIRCUS COLLECTIE!

Nog even heel kort iets over het merk Invisibobble.
Het zijn dus een soort plastic spiraaltjes in rondjes. Klinkt lekker duidelijk toch? Ik kan het beste gewoon vertellen wat het doet.
Je kunt je haar ermee vastmaken, creaties maken, knotjes maken en eigenlijk alles wat je ook met een gewoon elastiekje kunt. Het verschil is dat de Invisibobble je haar niet beschadigt. Je merkt het meteen al als je de Invisibobble uit het haar haalt. Er komen geen haren mee, wat ik wel met een gewoon elastiekje heb.
Verder zorgt het er ook voor dat je geen rare knik in je haren krijgt als je je haar even omhoog doet. Hartstikke fijn.
Als de Invisibobble wat wijder wordt en uitrekt, dan kun je het een paar minuutjes in warm water leggen en hij wordt weer wat kleiner. Voilà!

VERKRIJGBAARHEID

CUTE INVISIBOBBLE CIRCUS COLLECTIE!

Ik vind ze trouwens ook ontzettend leuk staan om mijn arm 🙂
Anyways, de Invisibobbles zijn onder andere te koop bij Ici Paris XL en deze limited editions kosten €4,45 per drie stuks (original). Ook kun je hier de nano en de power varianten vinden én natuurlijk de ‘normale’ collectie die ook heel veel leuke kleurtjes bevat!

Heb jij Invisibobble al uitgeprobeerd?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May