Ik weet het nog, ongeveer 16 jaar geleden was ik een pubermeisje en gebruikte ik de deodorant van Vogue. Superlekker. Megazoet, mega kleurig en achteraf gezien helemaal niet zo lekker! Ik kocht het al jaren niet meer.
Nu zag ik dat Vogue een hele metamorfose is ondergaan en meer luxe uitstraalt. Ik was benieuwd of ik het weer lekker zou vinden. 

VOGUE COSMETICS

Zal ik jullie heel eerlijk vertellen dat ik járen voorbij Vogue ben gelopen? Om de simpele reden dat ik het associeerde met zoete overheersende geuren die ik als klein meisje heerlijk vond maar als volwassen vrouw totaal niet meer?
Vogue is namelijk nooit weggeweest, maar voor mij wel. En ik zie dit als een soort comeback omdat ik heel nieuwsgierig was naar de nieuwe lijn.
De Glow & Shine lijn van Vogue bevat diamantstof, ziet er prachtig uit, de deodorant bevat geen alcohol, parabenen en laat geen witte vlekken achter. Allright, ik ben benieuwd.

GLOW & SHINE

KEN JE HET MERK VOGUE NOG? ZE ZIJN TERUG!

Op de website van Vogue Cosmetics vind ik de volgende informatie over deze lijn:

Het zand kriebelt zachtjes tussen je tenen en op de achtergrond slaat het water van de oceaan tegen de rotspartijen. De waaiervormige takken van de palmbomen suizen zachtjes op de oceaanwind en de zon streelt subtiel de zachte en verzorgende huid. De zonnestralen weerkaatsen op het water als dat een diamant weerkaatst in het zonlicht.
Glow & Shine is geïnspireerd op de tropische luxe geurbeleving in combinatie met luxe diamantpoeder die de huid optimaal voedt. De producten van Glow & Shine zijn verrijkt met Diamond en een gouden shimmer, wat zorgt voor een subtiele glow op de huid.
Geniet van de geur van lichtzoete mandarijn, frisse jasmijn en kruidige muskus met vanille die de zintuigen prikkelen.

Deze lijn bevat vier producten die je allemaal terugziet in deze review. Namelijk de: Bodylotion spray, de Shower foam, de Cream shower en de Deodorant.

BODYLOTION SPRAY & GO

KEN JE HET MERK VOGUE NOG? ZE ZIJN TERUG!

De Glow & Shine Bodylotion spray bevat 200ml en trekt binnen enkele seconden in. Verder hyrdateert het je huid, zorgt het ervoor dat de huid zijdezacht en strakker aanvoelt en ruikt het ook nog eens lekker. De geur van lichtzoete mandarijn, frisse jasmijn en amber en kruidige muskus met vanille prikkelt de zintuigen optimaal. De Bodylotion Spray plakt niet, de huid voelt na gebruik niet vettig aan en is gemakkelijk aan te brengen op de huid.

KEN JE HET MERK VOGUE NOG? ZE ZIJN TERUG!
KEN JE HET MERK VOGUE NOG? ZE ZIJN TERUG!

Als eerste even over de geur van deze lijn. Ik vind hem heerlijk ruiken. Het ruikt romantisch vind ik. Een soort intense geur die lichtzoetig ruikt maar niet zo zoet dat ik het niet lekker meer vind. Ik ruik ook de muskus en de vanille wat ik zelf heel erg lekker vind.
De spray is een bodyspray. Handig om te gebruiken als je haast hebt of om mee te nemen in je tas als je even snel je benen of armen wilt hydrateren.
Op de kop doet de spray het ook nog prima en het trekt inderdaad snel in. Je moet het nog wel even uitsmeren hoor, na het sprayen. Dan weet je zeker dat je ieder stukje meeneemt.

SHOWER FOAM

KEN JE HET MERK VOGUE NOG? ZE ZIJN TERUG!

De Shower Foam bevat ook 200ml heeft een zachte schuimlaag. De subtiele gouden shimmer geeft de huid een prachtige gloed. Ook deze geur is precies hetzelfde als de bodyspray. Ieder product ruikt hetzelfde overigens.

KEN JE HET MERK VOGUE NOG? ZE ZIJN TERUG!
KEN JE HET MERK VOGUE NOG? ZE ZIJN TERUG!

De showerfoam is écht een foam. Direct uit de fles komt het schuim al en ik hou ervan. Shower foam voelt altijd heel lekker zacht aan, zo ook deze. Geeft me een beetje een luxe gevoel.

CREAM SHOWER

KEN JE HET MERK VOGUE NOG? ZE ZIJN TERUG!

Vervolgens is er nog de Shower Cream die 160ML bevat. De rijke schuimlaag heeft een subtiele gouden glitter en heeft dezelfde geur als de rest van de lijn.

KEN JE HET MERK VOGUE NOG? ZE ZIJN TERUG!
KEN JE HET MERK VOGUE NOG? ZE ZIJN TERUG!

Mijn voorkeur gaat uit naar de Shower Foam hoor. Maar voor de mensen die een cream lekkerder vinden is deze nu dus ook beschikbaar. Ook is dit handiger als je washandjes gebruikt. Ik doe het zelf namelijk gewoon met mijn handen.
Na het opbrengen schuimt hij ook lekker, niet zo erg als de foam (logisch ook) maar hij schuimt dus wel.

DEODORANT

KEN JE HET MERK VOGUE NOG? ZE ZIJN TERUG!

Tot slot om het geheel af te maken de deodorant. Of eigenlijk: de Anti-Transparant die 150ML bevat. Deze biedt 48 uur lang bescherming, verzorgt de oksels optimaal en laat de huid zacht aanvoelen. Ook laat het geen witte strepen achter,  bevat de deodorant geen alcohol en ook geen parabenen.

KEN JE HET MERK VOGUE NOG? ZE ZIJN TERUG!
KEN JE HET MERK VOGUE NOG? ZE ZIJN TERUG!

En ja, ook deze ruikt weer precies hetzelfde. Ik zweet in de zomer best wel snel en kan dus wel een goede deodorant gebruiken.
Ten eerste laat deze deo inderdaad geen witte strepen achter, ruikt het lekker en blijf je het ook lang ruiken maar geeft me geen 48 uur bescherming. Na een paar uur wil ik toch weer wat spuiten.
Ik heb dit overigens met iedere spuit deodorant hoor. In de winter geloof ik wel in de 48 uur 🙂

VERKRIJGBAARHEID

Vogue Cosmetics is te krijgen in de meeste drogisterijen zoals Kruidvat, Etos en Trekpleister. Maar je kunt ze ook online kopen bij onder andere bol.com.
Er zijn 5 nieuwe lijnen. Namelijk de; Extravagant, de Enjoy, de Rêve Exotique, de Care & Moisture, de Soft & Smooth en natuurlijk de Glow & Shine lijn die je in deze review voorbij zag komen.

Ken jij Vogue nog? En heb je de nieuwste lijnen al eens geprobeerd?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May