Budget matte lipsticks! Yay, altijd goed. Het oude bekende make-up merk NYC heeft een aantal nieuwe lip producten in het assortiment. Namelijk de City Proof NYC Matte lipsticks. Benieuwd naar de lipsticks en de swatches? Die vind je in dit artikel! 

NYC CITY PROOF MATTE LIPSTICKS

NYC MATTE LIPSTICKS

De NYC City Proof Matte Lipsticks hebben een vorm van een chubby stick waardoor het makkelijk is aan te brengen. Je kunt door een draaisysteem de stick steeds iets verder naar buiten duwen.
Het is een 8hr matte lijkkleur wat inhoudt dat het belooft om 8 uur lang goed te blijven zitten.
De lipstick heeft twee kanten, namelijk de stick zelf en aan de achterkant zit een sponsje om de lipstick mee te ‘blurren’. Hierdoor krijg je een wat subtieler en meer naturel effect.
De lipstick is in wel 10 kleuren verkrijgbaar en heeft een heel klein prijsje van €4,49.

NYC MATTE LIPSTICKS

De kleuren die je hierboven ziet heb ik allemaal voor jullie geswatcht. Zowel op mijn hand als op mijn lippen zodat goed te zien is hoe de kleur eruitziet op de lippen maar ook op de huid zelf.

NYC MATTE LIPSTICKS
NYC MATTE LIPSTICKS

Ik heb de lipstick uitgeprobeerd tijdens een dagje Rotterdam. Voor mij is dat een eindje weg dus was ik zeker 8 uur van huis en was ik heel benieuwd hoe het me zou bevallen.
First of all vind ik de lipstick inderdaad heel fijn aanbrengen doordat het in een puntje loopt, hierdoor kun je de lipstick precies aanbrengen in je mondhoeken en bij je cupid boog.
Wanneer je de lipstick aanbrengt lijkt het in eerste instantie niet heel mat te zijn maar dit komt vanzelf als je even wacht. Het blurren met het sponsje vind ik zelf een beetje onhandig maar mocht je een wat meer natuurlijke look willen hebben dan kan je dit sponsje prima gebruiken.
Of de lipstick 8 uur blijft zitten? Redelijk ja, ik heb één keer mijn lipstick bijgewerkt en dat was nadat ik wat had gedronken op een terrasje. Ik ben zeer tevreden over een lipstick van deze prijs met deze kwaliteit!

200 PINK CITY

NYC MATTE LIPSTICKS

203 ROSE ISLAND

NYC MATTE LIPSTICKS

300 RED HIGH LINE

NYC MATTE LIPSTICKS

301 CITY CHERRY

NYC MATTE LIPSTICKS

402 CENTRAL PARK PLUM

NYC MATTE LIPSTICKS

VERKRIJGBAARHEID

NYC MATTE LIPSTICKS

De NYC collectie is verkrijgbaar bij Kruidvat. Natuurlijk kun je ze ook online bestellen. Dit is de link van de City Proof Matte Lipsticks.
Enjoy!

Ga jij voor een matte lipstick, een shimmy finish of een lipgloss?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May