Weten jullie nog dat ik het Striplac startpakket heb geprobeerd van Alessandro? Vandaag laat ik jullie de striplac mini versie zien! Superhandig voor onderweg of op vakantie. En ook heeft het merk een nieuwe Striplac lijn. Namelijk Ibiza Spirit. Klinkt goed! 

ALESSANDRO

STRIPLAC MINI VAN ALESSANDRO. DÉ UITKOMST VOOR VAKANTIE

Oke, striplac. Wat is dat precies? Gellak kennen we allemaal wel toch? Een soort nagellak dat je uithardt onder een lamp zodat je geen last meer hebt van gebladderde nagels, je sterkere nagels krijgt én het blijft een lange tijd goed zitten.
Klinkt helemaal goed! Ik gebruikte zelf namelijk ook vaak gellak. Alleen het nadeel van gellak vind ik dat je het er echt af moet vijlen. En dat is funest voor mijn nagels. Ze worden dunner en na een aantal maanden gellak moet ik ze ook echt rust geven en dan zien ze er niet uit. Beetje jammer dus.

Gellak maakt mijn nagels altijd zo dun en ze beschadigd. Striplac zou hier de oplossing voor zijn

De oplossing zou Striplac zijn. Ik heb het  eerder uitgeprobeerd en ik was er echt heel erg tevreden over! Dat artikel kun je hier vinden. In principe is het hetzelfde als gellak alleen dan liever voor de nagels. Je hoeft het er namelijk niet af te vijlen. Je kunt het er zo aftrekken. Klinkt pijnlijk, is het niet. Geloof me.
Als je je nagels even in een bakje warm water weekt dan kan je zo het laagje van je nagel halen zonder enig ongemak. En het leuke is dat de nagel gewoon nog steeds de nagel is zoals die eruitzag voordat je de lac gebruikte. Gezond dus.
Maar nu hebben ze dus óók een miniversie. Supercute maar vooral heel handig, voor on the road maar zeker voor op vakantie! En omdat het bijna zomer is hebben zij ook een nieuwe kleurenlijn gelanceerd. Namelijk Ibiza Spirit!

STRIPLAC MINI VAN ALESSANDRO. DÉ UITKOMST VOOR VAKANTIE

WAT IS STRIPLAC

Speciaal voor onderweg of op reis komt het merk nu met de nieuwe Striplac Mini Travel & Repair. Een heel compacte UV/LED lamp om de striplac heel makkelijk en snel aan te brengen waar en wanneer je wilt. Je hebt geen stopcontact nodig omdat het een USB aansluiting heeft voor bijvoorbeeld de laptop of zelfs een powerbank.
De Striplac Mini set is te koop voor €24,95 en daarin vind j een 5ml striplac én de twincoat.

STRIPLAC MINI VAN ALESSANDRO. DÉ UITKOMST VOOR VAKANTIE
STRIPLAC MINI VAN ALESSANDRO. DÉ UITKOMST VOOR VAKANTIE
STRIPLAC MINI VAN ALESSANDRO. DÉ UITKOMST VOOR VAKANTIE
STRIPLAC MINI VAN ALESSANDRO. DÉ UITKOMST VOOR VAKANTIE

Wauw! Superleuk dit. Ik was heel benieuwd naar het lampje. Ik vind het vooral heel erg fijn dat het niet op batterijen werkt maar echt met een stekkertje. Dingen op batterijen vind ik op de een of andere manier niet fijn. Tenzij het oplaadbaar is.
Hierboven zie je wat er allemaal in het setje zit. Een twincoat, een kleur striplac, een lampje, een stekkertje en bokkepootjes (zo heet dat toch?) waarmee je de nagelriemen naar achteren duwt.
Ik dacht een beetje dat het kleine lampje veel minder krachtig zou zijn dan mijn grote lamp. Ik heb namelijk ook een lamp van dit merk waar mijn hele hand in kan.
Maar guess what? Het is écht net zo sterk! Ik was eerlijk gezegd een klein beetje sceptisch maar ben positief verrast.
Het lampje heeft een knopje bovenop waar je op drukt en vervolgens gaat het lampje 30 seconden lang branden. Dat is voldoende om een laagje uit te harden.

STRIPLAC MINI VAN ALESSANDRO. DÉ UITKOMST VOOR VAKANTIE

Zorg wel dat je eerst de twincoat gebruikt, vervolgens heb ik twee laagjes striplac in kleur gebruikt en daarna nog een laagje twincoat. Het laatste laagje laat ik extra lang uitharden door twee keer op het knopje te drukken.
Tot slot ga je met een watje (nagellakremover of speciale Alessandro pads) over de nagel heen om het plakkerige weg te halen.
Serieus, ik ben hier echt fan van. Als ik op vakantie ga dan neem ik dit setje mee, want het weegt werkelijk niets en het is heel makkelijk om je nagels bij te werken of een ander kleurtje te geven.
Ben je nu benieuwd naar de volledige review over de Striplac en het basispakket? Lees dan dit artikel even door.

IBIZA SPIRIT

STRIPLAC MINI VAN ALESSANDRO. DÉ UITKOMST VOOR VAKANTIE

En natuurlijk nog even de nieuwe kleurenlijn. Namelijk Ibiza Spirit. Deze lijn bestaat uit drie nieuwe kleuren: Sunset Pink (roze), Wine & Soul (wijnrood) en Hippie Nights (paars). Een flesje kost €11,95 voor 5ml.
Zelf heb ik gekozen voor Sunset Pink. Een hele mooie in-between kleur van roze en rood die een beetje frambooskleurig is. Vooral roze eerlijk gezegd.

STRIPLAC MINI VAN ALESSANDRO. DÉ UITKOMST VOOR VAKANTIE
STRIPLAC MINI VAN ALESSANDRO. DÉ UITKOMST VOOR VAKANTIE

De lakjes zijn natuurlijk geïnspireerd op het eiland Ibiza. Ik ben er geweest en geloof me, je kunt er zoveel geweldige inspiratie opdoen!
Alessandro omschrijft Ibiza als een mooie mix van nonchalante hippie stijl met luxe elegantie. Naast stijlvol wit wordt Ibiza ook gekenmerkt door franje, ruches, romantische prints en levendige kleuren. Ibiza Spirit is dus gebaseerd op het klassieke bohemien karakter van het eiland. En I love it. Fijne kleurtjes voor in de zomer!

VERKRIJGBAARHEID

De Striplac Mini Travel & Repair set en de Ibiza lijn zijn vanaf juni (nu dus al) verkrijgbaar bij individuele parfumerieën en bij de Douglas!

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May