Het is weer december. En bij december hoort een mooi stel nagels waar je mee de feestdagen door kunt én cadeautjes. En ik heb beide voor jullie in 1 artikel 🙂
Ik review vandaag namelijk de Striplac startersset van Allessandro en ik mag er ook nog eens eentje weggeven aan één van jullie! Yay! Lees snel verder dus! 

STRIPLAC

Ik begin met de review, wil je alvast kans maken? Scroll dan even naar beneden om te kijken hoe je kan winnen. Maar lees daarna ook nog even de review goed?
Oke, striplac. Wat is dat precies? Gellak kennen we allemaal wel toch? Een soort nagellak dat je uithardt onder een lamp zodat je geen last meer hebt van gebladderde nagels, je sterkere nagels krijgt én het blijft een lange tijd goed zitten.
Klinkt helemaal goed! Ik gebruik zelf namelijk ook vaak gellak. Alleen het nadeel van gellak vind ik dat je het er echt af moet vijlen. En dat is funest voor mijn nagels. Ze worden dunner en na een aantal maanden gellak moet ik ze ook echt rust geven en dan zien ze er niet uit. Beetje jammer dus.

Gellak maakt mijn nagels altijd zo dun en ze beschadigd. Striplac zou hier de oplossing voor zijn

De oplossing zou Striplac zijn. Ik heb het niet eerder uitgeprobeerd dus ik was erg benieuwd. In principe is het hetzelfde als gellak alleen dan liever voor de nagels. Je hoeft het er namelijk niet af te vijlen. Je kunt het er zo aftrekken. Klinkt pijnlijk, is het niet. Geloof me.
Als je je nagels even in een bakje warm water weekt dan kan je zo het laagje van je nagel halen zonder enig ongemak. En het leuke is dat de nagel gewoon nog steeds de nagel is zoals die eruitzag voordat je de lac gebruikte. Gezond dus.
Voor mij een uitkomst als dit goed werkt. Laten we verder gaan naar het starterspakket. Want je hebt meer nodig dan alleen een lakje.

STARTERSPAKKET VAN ALLESSANDRO

WINACTIE: STRIPLAC STARTERSET + REVIEW

Oh sorry, het pakket heet eigenlijk het Try-me pakket. Maar ik vind het wel een starterspakket aangezien alles in het pakket zit wat je nodig hebt.
Hieronder laat ik je een foto zien van de inhoud van het pakket.

WINACTIE: STRIPLAC STARTERSET + REVIEW

allessandro-striplac-starterset-review-winactie-33717

Dus, wat zit er precies in. Als eerste de Led lamp. Dit is een lampje die aangesloten wordt aan stroom waarmee je de Striplac uithardt.

De lamp bevat 3 standen, maar eigenlijk gebruik je vooral de 60 seconde stand. Wat prettig is aan deze lamp is dat hij klein is (goed op te bergen) en dat de lamp automatisch uitspringt. Je hoeft zelf dus niet de tijd in de gaten te houden.


allessandro-striplac-starterset-review-winactie-33751Vervolgens vind je een bokkepootje en een vijl. Hierop staat duidelijk wat stap 1 en stap 2 is. Je gaat natuurlijk eerst je nagelriemen naar achter duwen met het bokkepootje. Deze is lekker stevig en werkt voor mij super! Het lijkt of het licht schuurt waardoor mijn achtergebleven velletjes ook weggaan.
De vijl gebruik je erna om de eigen nagel licht op te schuren. Dit doe je met de kant waar stap 1 op staat (logisch). Vervolgens polijst je de nagel glad met de andere kant. Dit is je voorbereiding.


allessandro-striplac-starterset-review-winactie-33741Vervolgens vind je een bakje met reinigingspad. Hier zitten een heleboel pads in dus daar doe je wel eventjes mee. Je hebt maar 1 pad nodig per keer.
De pads gebruik je om na het vijlen en polijsten de nagel te ontvetten en je gebruikt de pad om helemaal aan het einde (als de striplac er helemaal opzit) de plaklaag te verwijderen. Ik pakte eerst 2 pads maar de pad die je aan het begin gebruikt kun je prima gebruiken voor het verwijderen van de plaklaag hoor.


allessandro-striplac-starterset-review-winactie-33711Tot slot zie je twee nagellak flesjes. Dit is de Striplac. De ene is een topcoat en de ander is de kleur. Ik heb zelf een rode kleur gekregen in het pakket. Niet helemaal mijn kleur maar voor de winter en de kerstperiode wel erg mooi.
De topcoat gebruik je als allereerste, na het vijlen en ontvetten van je nagels doe je de topcoat erop om de Striplac aan je nagel te laten hechten. Vervolgens doe je dit 60 seconden onder de lamp. Hierna kan je de kleur aanbrengen. Ik heb 1 laagje gebruikt, dat was voldoende. Wil je het echt dekkender dan doe je twee laagjes. Maar doe na ieder laagje de nagels wel weer onder de lamp.
Tot slot doe je de topcoat er nog op, 60 seconden onder de lamp en de plaklaag verwijderen met de reinigingspad. En je bent klaar!

WAT VIND IK ERVAN?

WINACTIE: STRIPLAC STARTERSET + REVIEW

Ik heb het hele klusje in 15 minuten geklaard. En dat is snel! Sneller dan dat ik mijn gellak opdoe. Waarschijnlijk is dat omdat het Led lampje veel sneller werkt en de Striplac makkelijker is aan te brengen. Het lijkt precies op het aanbrengen van een gewone nagellak. De Striplac is niet dikker (dat is een gellak wel).

De Striplac zat bij mij een week perfect!

Bij het pakket zit een uitgebreide beschrijving waarin je precies kunt lezen welke stappen je moet doen en wanneer. Heel duidelijk dus.
Nu vroeg ik mij af of de Striplac dan niet snel van de nagel loslaat. Zeker na het douchen. Maar dat gebeurde dus niet. De Striplac zit goed vast en belooft om tot 10 dagen goed te blijven zitten. De 10 dagen heb ik niet volgehouden (ik hou van verandering) maar het heeft er bij mij een week goed op gezeten.
De topcoat geeft mijn nagels een goede glans die ook mooi blijft. Het maakt de nagel ook iets sterker, dus als je nagels hebt die constant afbreken is ook dit een oplossing.
Het verwijderen heb ik gedaan door middel van eerst mijn nagels weken in warm water en je kunt de laag er zo in ene aftrekken. Super!

allessandro-striplac-review-3507Ik ben absoluut fan. Maar zijn er dan ook veel beschikbare kleuren? Ja zeker! Op de doos zie je alle kleuren en daar staan een paar pareltjes tussen. Ik ga binnenkort een paar nude kleurtjes kopen.
Hiernaast zie je op het plaatje welke kleuren er beschikbaar zijn. Deze kun je ook aanschaffen op de website van Beautystuff.nl (net als het hele pakket).
Het pakket kost €49,95, de lakjes zijn €14,95 en de topcoat is ook €14,95. Mocht je nu van matte nagels houden (ik wel!!) dan hebben ze ook nog een matte topcoat voor €13,95.

WINNEN

WINACTIE: STRIPLAC STARTERSET + REVIEW

Wedden dat jij dit pakket wilt winnen? Dat kan dus. Als soort van kerstcadeautje voor jezelf 🙂
Wat moet je dan doen als je kans wilt maken? Het volgende:

Er wordt op maandag 12 december 1 winnares bekend gemaakt via Facebook. Zorg dus dat je het in de gaten houdt!
Heel veel succes ladies!!!

Doe jij al mee met deze vet toffe winactie?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May