Twee dagen geleden lazen jullie mijn lyrische artikel over de adventkalender van L’Occitane. Maar guess what? De Clinique adventkalender heb ik ook weten te bemachtigen. En ik ben dus nog enthousiaster dan ik al was.
In dit artikel open ik de eerste 2 vakjes én vertel ik jullie waar de kalender te koop is én vertel ik jullie waar ik de kalender iedere dag ga openen. Zodat je met me mee kunt genieten 🙂 

IT'S CHRISTMAS EVERY DAY

CLINIQUE ADVENTKALENDER!

Clinique Adventkalender

Het is voor mij serieus iedere dag kerst met een adventkalender. En hoe ongeduldig ik vroeger was (gewoon alle vakjes openmaken op 1 december) hoe geduldig ik nu ben. Ik kan het wel!
In de adventkalender van Clinique vind je iedere dag een product van ‘hoe kan het ook anders’: Clinique. En aangezien Clinique een aardig breed assortiment heeft vind je dus verschillende dingen: make-up, skincare en make-up tools. Clinique is overigens niet dierproefvrij.

Je vindt in de kalender skincare, make-up én make-up tools

Ik weet stiekem al wat erin zit omdat ik het persbericht al heb gelezen, maar ik weet niet in welke datum ik de producten vind. En aangezien de meeste van jullie ook geen idee hebben wat erin zit maak ik hem iedere dag open op mijn snapchat én instagram.

Je kunt mij dus volgen als je nieuwsgierig bent want ik maak iedere dag een vakje open op deze platformen.

Mijn snapchat is: May-Cate
En mijn Instagram is @May_cate

OPENEN EERSTE 2 VAKJES

CLINIQUE ADVENTKALENDER!

In de vakjes vind je dus verschillende producten. Het zijn allemaal mini formaat producten en is super cute! Ook fijn om een merk te leren kennen op deze manier. Als het je dan bevalt dan kan je altijd nog de full size aanschaffen.
Anyways, dag 1 heb ik mijn eerste vakje opengemaakt.

CLINIQUE ADVENTKALENDER!

Als eerste vond ik de Chubby stick Moisturizing Lip Colour Balm (1gram) in de kleur Super strawberry.
Grappig, want deze heb ik ooit zelf ook eens gekocht. En het is echt een hele fijne lipbalm.
In principe is het een verzorgende lipbalm maar dan met een mooie kleurtje. De roze kleur die je op de foto ziet komt niet op de lippen, het wordt echt een lichtere kleur omdat ze niet zo gepigmenteerd zijn.
Denk een beetje aan een gezond blosje op de lippen 🙂

 

Door naar dag 2

UNBOXING CLINIQUE ADVENTSKALENDER

In het tweede vakje, namelijk die van 2 december vind ik de High Impact mascara in zwart (3,5ml). Een leuk formaatje die je ook makkelijk mee kan nemen in je tas bijvoorbeeld.
Uit ervaring weet ik dat je erg lang kunt doen met de travel size mascara’s. In ieder geval ik wel!
Ik heb de mascara van Clinique nog niet eerder geprobeerd dus ik ben er wel benieuwd naar.

BENIEUWD NAAR DE REST?

Wil je weten wat er in de andere 29 vakjes zit? Dan moet je me echt even volgen op Instagram: May Cate en Snapchat: May-Cate.
Hier plaats ik iedere dag een foto/filmpje van het openen van een vakje van deze kalender, maar ook die van L’Occitane. Spannend! Ik heb er zin in 🙂

ZELF KOPEN

De Clinique adventkalender is nog te koop bij de webshop van Douglas en bij de webshop van Clinique zelf. De kalender kost in totaal €69. Maar een kleine stiekeme tip: Douglas heeft de prijs omlaag gehaald. Dus dan zou ik daar eerst even kijken 😉

Heb jij al eens een beauty adventkalender geprobeerd? En wat vind je van deze?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May