Let’s do bridal! Vandaag hebben we absoluut geen go-to make-up look! Ik heb jullie wel vaker vertelt dat ik dol ben op eyeliners. Dit keer heb ik de eyeliner heftig gebruikt. Deze look wordt vaak door bruidjes gekozen. Welliswaar wordt de make-up in mindere mate aangebracht. Ik kon op deze manier wel laten zien wat voor effect deze look op je ogen heeft!

Let’s do Bridal

Hello lieve volgers!

De secret van deze look is het opbouwen van kleuren! Je ziet het niet maar in deze look heb ik gebruik gemaakt van donkerpaars, bordeaux, bruin en zwart ofcourse :). Ik heb het weleens geprobeerd zonder de paarse en bordeaux ondertoon, maar dat geeft toch een wat ander effect. Ook is de highlighter sterk aanwezig! Hier kan je echter zelf bepalen hoe ver je hierin wil gaan. De bruidjes houden er in ieder geval heel erg van!

Het geheim van deze look is het opbouwen van kleuren

Bij deze make-up look staat een hollywood wave kapsel goed! Wat ik hiermee bedoel zie je in het plaatje die ik van google heb.

Wisten de volgers van MayCate al dat ik ook aan bridalstyling doe? Als je iemand kent die nog opzoek is naar een hair- en make-up styling, dan is dit een van de looks die ik vaak gebruik op mijn mooie bruidjes.

MAKE-UP MONDAY: LET'S DO BRIDAL

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Eyes

 • M.A.C Soft Ochre als basis
 • Anastasia BH RAW Sienna
 • Red Ochre, BlackBerry van M.A.C
 • Crave van Naked Basic als oogschaduw
 • Eyeliner Gel van Inglot 77 & Eyeliner van Catrice
 • Ellis Faas Mascara
 • Nepwimpers Iconic van House of Lashes (as Always :))

Gezicht

 • M.A.C Studio Fix Fluid NW 13
 • M.A.C Pro Longwear Concealer NW 15
 • M.A.C Soft & Gentle als Highlighter
 • KIKO Glow 2 als basis voor de highlighter
 • NYX Highlight en Contour Pro Pallet voor contouren van het gezicht

Lippen

 • M.A.C Kinda Sexy
MAKE-UP MONDAY: LET'S DO BRIDAL

COSMIC VISAGIE

Wil je meer zien van Siham? Bekijk dan haar Social Media kanalen voor nog meer fantastische looks!

Instagram: Cosmic Visagie
Facebook: Cosmic Visagie

May