Té leuk om weg te geven deze aankomende feestdagen. Het pakketje van Madara met fijne skincare producten en het doosje kan gebruikt worden als vogelhuisje. How cute is that?
Lees even verder voor de inhoud en wat ik er zelf van vind. 

MADARA

Madara hebben jullie al eerder voorbij zien komen op mijn blog. Een fijn puur skincare merk die ik nog steeds met veel plezier gebruik.
Zo heb ik de scrub geprobeerd, de verzorgingscrèmes en ook de maskertjes. Het merk is 100% natuurlijk (heel fijn voor je huid).
Het merk Madara is niet dierproefvrij. In Europa natuurlijk wel, alleen in China is het verplicht.
In het pakketje wat ik vandaag review zit de scrub die ik al eerder heb geprobeerd en ook nog een product dat ik nog niet heb gebruikt. Namelijk de micellar water van Madara.

GIFTSET

TE CUTE: MADARA PAKKETJE

Oke let’s go. Het pakketje is een schattig doosje in de vorm van een soort huisje.
Als je het doosje voorzichtig opent dan kun je deze ook nog gebruiken als vogelhuisje, en dat vind ik zó leuk. Wij wonen in een buurt met veel vogels en we hebben een ontsnapte postduif die sinds 2 maanden in ons hofje woont. Het vogelhuisje komt dus zeker van pas.

Het vogelhuisje komt goed van pas voor onze verdwaalde postduif!

Maar het gaat natuurlijk om de inhoud, eigenlijk 😉
Wat vind je dus in het doosje? Als eerste een scrub voor het gezicht en een flesje met micellar water. 2 dingen die onmisbaar zijn in een goede huidverzorging vind ik. Ik ga ze beide reviewen in dit artikel.
De scrub iets minder uitgebreid want die is al gereviewd. Dit artikel kun je hier lezen als je interesse hebt.

SCRUB

TE CUTE: MADARA PAKKETJE

De scrub zit in een tube, en precies dezelfde als die ik eerder krijg alleen is de kleur veranderd. Mijn scrub tube is wit en deze is roze. Stiekem vind ik roze ook wel mooier.
Misschien zal je denken, jeetje nu heb je 2 scrubs. Geeft niks! Want deze scrub behoorde wel tot mijn favorieten. Ik gebruik hem een aantal keer per week en nu heb ik een nieuwe. Want de andere is inmiddels over de helft. Fijn!

Fijn! Want mijn andere scrub was bijna op.

De scrub is een oil-to-milk scrub wat inhoudt dat het in eerste instantie een olie-achtige vloeistof is en bij aanraking met water meer een schuimige witte substantie wordt.

madara-kerstpakket-scrub-miccelair-water-291De scrub bevat lekker grote korrels en ook genoeg. Je hebt dus maar een klein beetje nodig om het hele gezicht te scrubben. Als je een gevoelige huid hebt moet je niet te fanatiek gaan wrijven maar heel zachtjes over de huid ‘aaien’ met de scrub.
Mijn gezicht is na het scrubben altijd heerlijk zacht en hierdoor kan ik mijn make-up ook mooier aanbrengen. Alle dode huid en velletjes zijn weg.
Hij ruikt ook erg lekker, heel zacht. Ik ga er weinig meer over zeggen want ik vind deze scrub gewoon erg fijn!

MICELLAR WATER

TE CUTE: MADARA PAKKETJE

Ik ben geen grote fan van micellar water. Ik vind het gerust lekker hoor, maar ik reinig mijn gezicht altijd onder de douche. Dus in principe niet heel erg nodig.
Wel vind ik het prettig om na het reinigen van mijn gezicht nog even met een watje de laatste restjes make-up / vuil te verwijderen met het micellar water.

Ik gebruik niet zo vaak micellar water, maar het is fijn om na het reinigen de laatste restjes make-up weg te halen

Het micellar water zit in een flesje en bevat 100ml. Het belooft de huid te reinigen van make-up, te egaliseren en te verzachten. Daarnaast bevat het water hyaluronzuur, dit hydrateert de huid en doet rimpeltjes of fijne lijntjes vervagen. Ook zorgt dit zuur ervoor dat donkere kringen onder de ogen verminderd worden.

Het water ruikt redelijk neutraal. Ik ruik niet iets speciaals. Het voelt inderdaad lekker zacht aan en als ik het in combinatie met een watje gebruik dan merk ik dat er toch nog wat make-up vanaf komt. Vooral in de hoekjes (neusvleugels, kin en bovenop mijn voorhoofd).
Dus naast dat het de make-up verwijderd zorgt het ook voor je huid. Ik zal na gebruik van dit flesje niet opeens superfan zijn van micellar water maar ik moet zeggen dat ik het toch wel een prettige aanvulling vind op mijn skincare routine.

VOGELHUISJE

TE CUTE: MADARA PAKKETJE

Tot slot dan het vogelhuisje!
Het doosje heeft leuke illustraties dus het is ook een vrolijk vogelhuisje. Helaas is het huisje van karton en zal het de regen niet doorstaan maar als je een droog plekje in de tuin hebt, of een overkapping dan kan je dit huisje daar prima neerzetten.
Zelf heb ik er mais in gedaan en daar smult onze postduif van, als de hondjes niet in de tuin zijn dan.

Zeker in deze kou is dit vogelhuisje een superleuk idee van Madara

Het vogelhuisje maak je door de zijkanten uit het doosje te drukken en ook vind je een houten stokje in het doosje waar de vogeltjes op kunnen staan. Daaronder leg je wat vogelvoer, mais of ander lekkers.
Zeker in de kou van nu zullen de vogeltjes je dankbaar zijn.
Ik vind het een leuk idee!

MIJN MENING EN VERKRIJGBAARHEID

TE CUTE: MADARA PAKKETJE

Een erg leuk pakketje om te geven en te krijgen. Voor onder de kerstboom maar ook voor een verjaardag bijvoorbeeld. Of zomaar.
Het is niet zozeer kerstgerelateerd vind ik.

De producten die erin zitten zijn fijn! De scrub vond ik al erg lekker en het micellar water daar ben ik ook tevreden over.
Goede keuze overigens van Madara want deze twee producten zijn eigenlijk altijd wel goed.
Een crème kan nog wel eens persoonlijk zijn, maar een scrub of een micellar water die geschikt is voor alle huidtypes kan je dus zonder problemen aan iemand geven.

Het pakketje kost in totaal €26,50 en kan worden vanaf deze week besteld worden op de website van Madara. En stiekem een tip: bij Vitaminstore is het pakketje t/m 1 januari voor maar €15 te krijgen 🙂

Heb jij al ervaring met Madara? En zou jij het leuk vinden om deze giftset te krijgen?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May