Mijn eerste kerst/nieuwjaars wensen zijn binnen. En deze keer geldt last best niet. Want ik vind dit eigenlijk wel de beste wensen haha.
Ik kreeg superleuke cadeautjes van NYX cosmetics en in deze post laat ik je de make-uppies zien inclusief de look die ik ermee heb gemaakt! Dus lees gewoon even verder. 

NYX COSMETICS

NYX Cosmetics is één van mijn favoriete make-up merken. En nog budget ook. Want de producten zijn totaal niet duur.
In November is ook de eerste fysieke NYX winkel geopend in Nederland. En dat is natuurlijk in Amsterdam, in de Kalverstraat om precies te zijn.

Ben je in Amsterdam? Loop dan even de nieuwe winkel binnen! En shop till you drop

De opening was een feestje (waar ik helaas niet bij kon zijn) en de voorraad is er volgens mij die dag heel snel doorheen gegaan.

Dus ben je in Amsterdam, ga zeker even naar binnen bij de winkel en shop till you drop. Want ook al verkoopt de Douglas ook NYX cosmetics, zij hebben niet alles in hun assortiment. De glitters zijn bijvoorbeeld niet te koop bij Douglas, en die moet je echt hebben!
Anyways, door naar het artikel.

NYX CHRISTMAS GIFT

NYX Christmas Gift

Yay! Cynthia, thanks voor de lieve woorden én natuurlijk de fijne cadeautjes!
Want ik kreeg het pakketje totaal onaangekondigd (en die zijn altijd het leukst). In het pakketje zat een pro contour/highlight palette, 3 soft matte lipsticks en een kwastenset.

Precies dingen waar ik wat mee kan! Ik ga de producten een korte review geven en ik laat jullie de looks/swatches zien van de lipsticks en het palette.

KWASTENSET

NYX CHRISTMAS GIFT

Dit is de ‘Ready Set Contour’ Brush set. Een kwastenset om (zoals de naam al zegt) te contouren. En highlighten uiteraard.
Wat leuk is aan deze kwastenset is dat als je nog niet veel ervaring hebt, er een mooie gebruiksaanwijzing op de achterkant te zien is. Waar je precies de contour en de highlight aanbrengt. En met welke kwasten.

Je kunt precies zien hoe je de kwasten moet gebruiken op de achterkant

nyx-header-holiday-wishes-review-soft-matte-lipstick-pro-contour-palette-brushes3591De kwastenset bestaat uit 3 kwasten van groot naar klein. De grootste is bedoeld om de donkere kleuren mee aan te brengen, de wat kleinere kwast om de highlight mee aan te brengen en de allerkleinste kun je voor beide gebruiken op bijvoorbeeld de neusbrug of onder het wenkbrauwbot.
De kwasten zijn niet zo fluffy als ik gewend bent. De haren zijn wat korter en compacter. Voor contour is dit eigenlijk ook wel fijn. Je kunt hiermee namelijk precies een lijn maken en het met de kwasten goed blenden.

HIGHLIGHT & CONTOUR PRO PALETTE

NYX CHRISTMAS GIFT

Bij de kwastenset hoort natuurlijk ook een contour palette. En die zat er ook bij!
Het gaat om de Highlight & Contour Pro Palette. Een palette waar ik al vaker enthousiaste berichten over heb gehoord en nu kan ik hem zelf proberen.
Het palette bevat 8 verschillende kleuren van donker naar licht. Sommige kleuren hebben een shimmer en andere zijn mat. Perfect dus om het gezicht mooi te accentueren. De contour is een poedercontour. Wat ik zelf het prettigst vind werken. En zeker als je geen make-up pro bent dan kun je het beste met poeder beginnen. Cream geeft bij mij nog wel eens vlekken.

Het palette bevat 8 verschillende kleuren, mat en met shimmer

nyx-header-holiday-wishes-review-soft-matte-lipstick-pro-contour-palette-brushes3594De donkere kleuren gebruik je om schaduw te creëren en de lichte kleuren om juist die punten naar voren te halen (het jukbeen, je neusbrug en onder het wenkbrauwbot bijvoorbeeld.
De kleuren zijn goed gepigmenteerd! Superfijn, ik heb wat swatches gemaakt en die kun je hiernaast bekijken. Voor groter beeld klik je gewoon even op de foto.
Ik ben superblij met het palette!

SOFT MATTE LIPSTICKS

NYX CHRISTMAS GIFT

Tot slot nog een pakketje met 3 Soft Matte Lipsticks. Deze zijn mijn favoriet! Absoluut, mijn allerfavoriet is Stockholm, een nude kleurige matte lipstick.
Wat ik zo prettig vind aan deze lipstick is dat ze mat zijn én  dat ze ook mooi zitten, ze zitten niet erg lang maar het voordeel is dat ze dus niet uitdrogen. Geen gekke en lelijke velletjes aan mijn lippen met een matte lipstick.

De lipsticks zijn mat maar drogen niet uit. Mijn favorieten

nyx-header-holiday-wishes-review-soft-matte-lipstick-pro-contour-palette-brushes3587De kleurtjes die ik kreeg zijn Prague, Seoul en Milan. En ik moet eerlijk zeggen, ik ben niet teleurgesteld in de kleurtjes! 2 mooie warme kleuren en een mooie nude/roze-achtige kleur.
Je kunt ze alledrie los kopen maar je kunt ook een pakketje kopen, dan ben je goedkoper uit. Alhoewel de lipsticks maar rond de €7 kosten hoef je het ook niet te laten eigenlijk.

SEOUL

NYX CHRISTMAS GIFT

PRAGUE

NYX CHRISTMAS GIFT

MILAN

NYX CHRISTMAS GIFT

LOOKS

In de volgende looks heb ik het palette gebruikt en de lipsticks Seoul & Milan

NYX CHRISTMAS GIFT
NYX CHRISTMAS GIFT

VERKRIJGBAARHEID

Helaas heeft NYX Cosmetics nog geen webshop in Nederland maar je kunt al enige tijd NYX kopen bij de Douglas.
En zoals ik al eerder aangaf heeft NYX nu ook een fysieke winkel in Amsterdam. Daar moet je sowieso echt een keer zijn geweest, heaven!

Happy shopping!

Wat is jouw favoriete NYX product?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May