Een tijd geleden schreef ik een artikel over de lashes van Lashqueen. En ik HOU van de lashes. Ten eerste natuurlijk omdat ze prachtig zijn en ten tweede omdat ze niet van mink zijn, diervriendelijk dus, maar wel met de kwaliteit die je niet snel ergens anders ziet bij synthetische wimpers.
Vorige maand opende de Beautybar van Lashqueen, daar was ik bij en dat lees je terug in dit artikel, inclusief foto’s. En natuurlijk laat ik nog wat wimpers uit de nieuwe collectie zien!

LASHQUEEN

Lashqueen begon met mink lashes. Zonder te weten hoe deze lashes gemaakt worden (hier kun je daar een artikel over lezen). Toen zij zag hoe de wimpers worden gemaakt besloot ze om nooit meer mink te gebruiken. Yay to Lashqueen! Mijn vorige artikel over Lashqueen bevat meer informatie, die kun je hier lezen.

Alle wimpers zijn synthetisch maar dat zou je niet zeggen

Alle wimpers zijn dus synthetisch maar daar merk je niets van, want ze zijn superzacht. Het uiterlijk van de doosjes hebben een metamorfose ondergaan en zijn nu rond met een strikje. Ik vind ze prachtig!!

LASHQUEEN OPENING & NIEUWE LASHES

Vorige maand opende Lashqueen haar eigen Beautybar in Haarlem waar je terecht kunt voor wimpers, brow specialisten die je wenkbrauwen on fleek kunnen maken en make-up workshops door Fleur de Wit.
Bij die feestelijke opening was ik en ontmoette alle lieve mensen/bloggers/vloggers die ik al langer kende via het internet. En leuk dat het was!

De wimpers van Lashqueen zijn dus te koop in de Beautybar maar ze heeft ook verschillende verkooppunten door het land. Wil je gewoon lekker online bestellen? Dat kan op Lashqueen.nl

Ik begin met de nieuwe lashes die ik aan jullie laat zien en daarna vind je de foto’s van de opening 🙂

NORA LASHES

LASHQUEEN OPENING & NIEUWE LASHES

Hiernaast zie je de Nora lashes. Mijn favorieten. Heel natuurlijk en aan de uiteinden zijn de haartjes wat langer waardoor je een zwoelere blik krijgt en een beetje dat cat-eye effect.
De wimpers kosten €19,99.

ROSE LASHES

De Rose lashes zijn iets voller en gebruik ik het liefst voor het weekend of feestjes.
Ze lijken wel wat op de Nora qua vorm maar zijn iets groter en langer.
De wimpers zijn trouwens tot 25 keer te gebruiken (ik doe er net iets langer mee zelfs).
Ook deze wimpers kosten €19,99

LASHQUEEN OPENING & NIEUWE LASHES

NORA

LASHQUEEN OPENING & NIEUWE LASHES

ROSE

LASHQUEEN OPENING & NIEUWE LASHES

OPENING BEAUTYBAR

LASHQUEEN OPENING & NIEUWE LASHES

In November vond de opening plaats van de Beautybar van Lashqueen in Haarlem. Super geregeld door Lashqueen herself. Er was lekker eten, een verloting van een aantal goodiebags (ik had niet gewonnen), een Photo Booth (SUPERLEUK) een goede DJ en heel veel leuke mensen.

Hieronder een sfeer impressie van de middag!

Thanks Lashqueen voor de uitnodiging!

Heb jij al eerder nep wimpers gebruikt?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May