Sheet maskers beginnen een hype te worden, en ik snap het wel. Super makkelijk om aan te brengen, geen geknoei en met hetzelfde effect als een gewoon masker.
Ik probeer vandaag twee sheet maskers van Filorga, namelijk de hydro-filler en de time-filler. Lees je mee?

FILORGA

Een tijdje geleden maakte ik kennis met het merk Filorga. Het is een redelijk innovatief merk met leuke en speciale producten.
Zo heb ik ook de ‘Lip filler’ van Filorga geprobeerd, dit artikel kan je hier lezen. Vandaag ga ik het hebben over de maskertjes.
Filorga is te koop bij Ici Paris en de maskers die ik hier beneden laat zien zijn te koop vanaf half december.

SHEET MASKERS VAN FILORGA

Sheet Maskers

Sheet maskers zijn maskertjes als een soort doekje op je gezicht. Ik zou niet weten hoe ik het anders moet beschrijven.
Het komt oorspronkelijk uit Azië waar vrouwen een zakdoek met een serum doordrenken en vervolgens op hun gezicht leggen.

In Azië leggen vrouwen een zakdoek doordrenkt met serum op hun gezicht

Het is makkelijk en je zit dus niet met troep aan je vingers, kwasten of iets. Je legt het doekje simpelweg op je gezicht en je kunt het er zo afhalen. Gelukkig zitten er in de doekjes wel gaten voor je ogen, neus en mond zodat je nog kunt ademen, kijken en ruiken. Zo hoef je niet 10 minuten te liggen met je ogen dicht.
Iets wat westerse vrouwen (inclusief ik) niet kunnen.
De maskertjes van Filorga werken binnen 15 minuten en dan ben je klaar. Het ene maskertje is wit en het andere maskertje is zwart. Gebaseerd op Yin en Yang. Leuk!

HYDRA-FILLER MASK

SHEET MASKERS VAN FILORGA

Het Hydra-filler mask is het witte maskertje en kost €9,99 per masker. Het masker belooft een supersnelle behandeling te geven met de werking van de Hydra-filler. Een populaire crème van Filorga.
Het masker is doordrenkt met hyaluronzuur en bevat een combinatie van het NMF-like complex en aloë vera dat actief hydrateert en de huid in recordtijd voller en gladder maakt.

Mijn vriend schrikt zich altijd rot als ik een sheet masker draag

Ik heb het masker natuurlijk geprobeerd en ik blijf het altijd eng vinden hoe ik eruitzie met een sheet masker haha. Mijn vriend is heel wat gewend maar die schrikt zich ook altijd rot als ik een sheet masker op heb.
Toch vind ik de maskers prettiger in gebruik dan een regulier masker. Het is namelijk sneller aan te brengen en ook sneller af te halen. En ik heb geen geduld, dus dit is perfect voor mij!
Het masker ruikt lekker fris en is wat koud als ik het aanbreng. De volgende keer leg ik het eerst even op de verwarming, dan is het masker lekker warm!
Op een gegeven moment wen ik aan het masker en voelt het best lekker aan. Na afloop verwijder ik het doekje en spoel ik het masker een beetje af met water. Mijn gezicht voelt best prettig. Of het echt gehydrateerd is kan ik niet zo 1, 2,3 zeggen.

SHEET MASKERS VAN FILORGA
SHEET MASKERS VAN FILORGA

TIME-FILLER MASK

SHEET MASKERS VAN FILORGA

Door naar het zwarte masker. De Time-filler mask. Ook dit is gebaseerd op de crème van Filorga, net zoals de Hydra-filler. De Time-filler is een bestseller van Filorga en belooft de rimpels te doen afnemen met de helft(!) in 2 maanden.
De maskdrversie heeft slechts 15 minuten nodig. Maar ik denk niet dat je rimpels meteen met de helft afnemen hoor, na 1 maskertje 😉
Het zwarte veelmasker is rijk aan actieve liftende bestanddelen en natuurlijk collageen. Het strijkt vanaf het eerste gebruik de huid glad en helpt haar zich te regenereren.
Leuk weetje: de zwarte vezel van dit masker is gemaakt van Japans eikenhout dat verbrand is op 1400 graden waardoor het geactiveerd koolstof bevat. En koolstof ontgifd. Het masker is dus ook een detox masker.

 

Ook dit masker is een doekje zoals ik beschreef bij de Hydra-filler maar dan in een zwarte kleur. Dit maskertje kost ook €9,90 per stuk en is te koop bij Ici Paris.
….

SHEET MASKERS VAN FILORGA

Heb jij wel eens een sheet masker gebruikt?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May