Kennen jullie de sprays al die ervoor zorgen dat je geen uitgroei meer hebt op je hoofd? Ik wist dat het bestond maar ik had het nog niet uitgeprobeerd. De budget variant van Kruidvat leek me een goede eerste start. Benieuwd of het werkt en wat ik ervan vind? Dat vind je in dit artikel.

COLORS TO COVER

LAST VAN UITGROEI? NU NIET MEER!

Ik verf echt al jaren mijn haren. Mijn eigen kleur is donkerblond en heeft niet echt sjeu. Ik verf het dus eigenlijk altijd donkerblond omdat dat net dat beetje extra geeft.
Omdat mijn eigen haarkleur lichter is begin je na een tijdje toch uitgroei te zien. Mijn hoofd lijkt groter, het lijkt alsof ik wat kale plekjes heb aan de zijkant van mijn hoofd omdat mijn eigen babyhaartjes redelijk licht zijn. Het ziet er niet uit.
Daar heb ik dus nu een oplossing voor gevonden! EIN-DE-LIJK!

Het camoufleert de uitgroei en grijze haren

De ‘Colors to Cover‘ spray van het eigen merk van Kruidvat is een spuitflesje dat een tijdelijke kleur geeft aan je haar. De flacon kost €3,99 en is het formaat van een halve fles haarlak. Deze spray is in drie verschillende kleuren te krijgen. Namelijk blond, middenbruin en donkerbruin.
Het camoufleert dus de uitgroei én bedekt grijze haren, waar ik gelukkig nog geen last van heb.De spray droogt snel en is uitwasbaar.

LAST VAN UITGROEI? NU NIET MEER!
LAST VAN UITGROEI? NU NIET MEER!

Natuurlijk heb ik het geprobeerd en vond ik het echt heel handig. Het is niet helemaal mijn haarkleur maar dat geeft niks. Want mijn uitgroei is ook donkerder dan de onderkant van mijn haar. Tenminste zo is dat door de kapster geverfd 😉
De fles heeft een speciaal opzetstukje met een heel dun rietje waardoor je het precies kunt aanbrengen waar je het wilt. Ik probeerde het op mijn middenscheiding en ook aan de bovenkant van mijn hoofd bij mijn voorhoofd zeg maar.
Let op: je moet goed schudden want anders kan het nog een klein beetje spetteren. Dat gebeurde dus bij mij en toen zat het op mijn nieuwe broek, vet balen! Maar het is eruit gegaan in de was dus hey, geen probleem.
Ik zou het gewoon lekker doen met je badjas aan of met een handdoek over je kleding.
Het opzetstukje werkt inderdaad prettig en het droogt ook snel op. Het voelt wel een beetje stug aan, alsof je droogshampoo hebt gebruikt. Maar het werkt zeker wél! Na het wassen van mijn haar was het ook weer verdwenen. Het is dus echt een tijdelijke noodoplossing. Ik ben fan!

VOOR

LAST VAN UITGROEI? NU NIET MEER!

NA

LAST VAN UITGROEI? NU NIET MEER!

Het zal je misschien niet verbazen maar dit product is natuurlijk te koop bij Kruidvat zelf. In de winkels maar ook online. Hier vind je alle Colors to Cover kleuren.

Zou jij dit gebruiken voor je uitgroei?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May