We kunnen steeds meer genieten van de zon. De zomer komt eraan! Smeren is iets wat je ook altijd moet blijven doen, als de zon maar een beetje schijnt. Deze zonneproducten van Sans Soucis zijn fris, lekker én bevat zelfs een concealer met SPF. Handig! Lees je mee?

SANS SOUCIS

Zomer klaar met Sans Soucis

Sans Soucis

Ja jullie zijn dit merk vaker tegen gekomen op mijn website. Zo schreef ik een artikel over de Deep Moistvan het merk, maakte ik een video met de make-up producten, liet ik jullie de fall make-uppies zien, het winterpakket van Sans Soucis en de reinigingsproducten van dit merk.
Ben je benieuwd naar bovenstaande? Klik op de links en je vind het artikel.

Sans Soucis is een fijn merk met veel fijne producten. Zo heeft de Deep Moist voor mijn huid echt veel goeds gedaan. Ik had hem toentertijd mee op vakantie naar Griekenland en gebruikte hem na het zonnen voor mijn gezicht. Wonderspul! Meen ik!
Deze keer heb ik weer wat huidverzorgingsproducten maar dan in de zomer collectie. Dus sit back, relax and enjoy!

DD DAILY DEFENSE CONCEALER ROLL ON SPF10

Zomer klaar met Sans Soucis

De naam zegt alles al ‘DD Daily Defense Concealer Roll-on SPF10‘ (€21) een concealer op DD-cream basis met een rollertje die ook nog bescherming biedt tegen de zon.
Dat was het, volgende product. Grapje ;-).
Eerst even wat informatie over dit item, want ik heb het zelf nog niet eerder gezien of geprobeerd. Het is in ieder geval een multifunctioneel product. Het beschermt, verzorgt en camoufleert donkere kringen onder de ogen en/of fijne lijntjes en rimpels.

De massagebal heeft een verkoelende werking waardoor zwellingen minder worden

De massagebal biedt weer een verkoelende werking waardoor wallen en zwellingen ook vermindert worden. Dit product is in twee kleuren verkrijgbaar. Namelijk light en dark.
Verder heeft de concealer licht reflecterende kleurpigmenten die je ogen er frisser doen uitzien, bevat het mineraalwater uit Baden-Baden dat de huidstofwisseling verbetert en bevat het onder andere abrikozenpitolie, vitamine C en vitamine E en bevat het een bescherming van SPF10.

Zomer klaar met Sans Soucis
Zomer klaar met Sans Soucis
Zomer klaar met Sans Soucis

Oké, de concealer in gebruik. Ik vind het een handig product. Klein, dat wel, maar daardoor ook makkelijk mee te nemen in je handtas.
Het is de bedoeling dat je het aanbrengt met de roller bal vanaf de binnenkant van het oog naar de buitenkant. Eigenlijk hetzelfde als hoe je normaal gesproken een concealer onder de ogen aanbrengt.
Eerlijk gezegd moet ik het erna wel wat blenden met mijn vingers omdat het toch niet helemaal mooi met mijn huid overloopt als ik er niets aan doe.
De dekking is redelijk, niet heel dekkend maar dekkend genoeg om de wat donkere verkleuringen onder het oog weg te halen.
Ideaal dus voor bijvoorbeeld het strand of een dagje waar je weinig make-up wilt dragen maar er toch een beetje fris uit wilt zien. Het effect is namelijk heel natuurlijk.

ANTI-AGE SUNCARE

Zomer klaar met Sans Soucis

Door naar het lichaam. Daarvoor heeft dit merk de ‘Anti-age Body Sun Protection SPF30‘ waarin je 150ml product vindt voor de prijs van €28,50.
Deze zonnecrème voorkomt vroegtijdige huidveroudering en zorgt ook voor een mooie, natuurlijke bruining. In de crème zit onder andere Alpha Bisabolol dat een kalmerende werking heeft, Vitamine E die de huid tegen vrije radicalen beschermt en de vorming van nieuwe huidcellen stimuleert en Vitamine B3 dat hyperpigmentatie bestrijdt, de vochtbalans stabiliseert en de beschermingsfuncties van de huid versterkt.
Deze variant is trouwens ook verkrijgbaar voor het gezicht.

Zomer klaar met Sans Soucis

Ten eerste vind ik de crème echt heel lekker ruiken. Het heeft niet een ’tropische’ geur zoals de olies die we kennen maar echt een frisse geur. Alsof je lekker schoon uit de douche komt en je lekker hebt ingesmeerd.
Wat fijn is aan deze crème is dat hij geen witte waas geeft, niet zo charmant namelijk. Je ziet wel eens mannen en kinderen met dit soort crèmes… Niet zo mooi..
Toch beschermt deze crème je goed met een bescherming van SPF30.. Ik zit eigenlijk altijd in de schaduw en ik ben alsnog bruin geworden met deze crème op. Dus, hij doet zijn werk goed.

AFTER SUN REPAIR MASK

Zomer klaar met Sans Soucis

Als je de hele dag in de zon hebt gelegen of niet, een maskertje is altijd lekker. Sans Soucis heeft een speciaal aftersun masker. Namelijk de ‘After Sun Repair Mask‘ die 50ml bevat en verkrijgbaar is voor €22,95.
Dit is een intens koel SOS product en zorgt voor verzorging van de huid na de zon. Het repair complex stimuleert het natuurlijk repair mechanisme van de door licht beschadigde huidcellen en voorkomt vroegtijdige huidveroudering door de zon. Sepicalm en Aloë vera verzachten en verminderen de roodheid en irritaties en de vochtbalans wordt weer aangevuld tot wel 79% extra vocht.
Ook voorkomt het schilfering van de huid (fijn!!!).

Zomer klaar met Sans Soucis

Een aftersun masker is echt heerlijk. Ook deze ruikt heerlijk fris en voelt inderdaad verkoelend aan. Fijn is het ook dat het verbranding vermindert en dus ook de roodheid redelijk weghaalt. Ook voorkomt het velletjes, dit heb ik nog wel eens op mijn neus dus ben ik hier wel blij mee.
Heerlijk om even te gebruiken na een dagje strand of op vakantie aan het einde van de dag.

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Sans Soucis zijn verkrijgbaar op hun eigen webshop. Namelijk Sans-Soucis-shop.nl.

Smeer jij je altijd goed in voordat je de zon in gaat?

May