Je kunt er niet omheen, we zitten middenin de herfst en de make-up merken hebben zoals ieder jaar weer een herfstcollectie uitgebracht. Als je aan herfst denkt dan denk je aan warme aardkleuren. Tenminste, ik wel.
En Sans Soucis denkt daar ook aan, hun nieuwe collectie bestaat uit prachtige warme aardtinten die helemaal passen bij de herfst. Lees verder voor de hele collectie, en de looks! 

HIDDEN SENSUALITY

Dit is de naam van de nieuwe collectie. Prachtige donkere aardtinten, passend bij de herfst en lekker mysterieus. Dat is in ieder geval waaraan ik denk bij deze kleuren.
De lijn toont de sensualiteit van iedere vrouw. Matte kleuren zie je overal en daar springt Sans Soucis goed op in.
De lijn is een samenspel van felle lipsticks, een sensuele blush en een expressieve kleurencombinatie van drie oogschaduws. De producten samen beloven je een betoverende, verleidelijke glamourlook te geven.

De collectie bestaat dus uit lipsticks, oogschaduws, blush, een eyeliner en een mascara. Al deze producten komen in dit artikel voorbij!
Benieuwd naar eerdere reviews over en looks van Sans Soucis? Ik heb een video gemaakt over de vorige make-up lijn en een review over de Deep Moisture huidverzorging geschreven.

FALL COLLECTIE - SANS SOUCIS + LOOKS

BLUSH + OOGSCHADUW

FALL COLLECTIE - SANS SOUCIS + LOOKS

De blush en oogschaduw zitten bij mij in een prachtige beautycase. De beautycase heeft een magnetische ondergrond waardoor je jouw favoriete kleurtjes kunt meenemen. Best handig, want zo zit je niet met een palette waarvan je de helft waarschijnlijk niet eens gebruikt.
Er zit natuurlijk een spiegeltje in zodat je on the road ook nog even kunt kijken of je make-up nog on fleek zit 😉 De beautycase kost €13,95.

Door naar de kleurtjes. Ik begin met de blush. Het is een prachtige matte oudroze kleur genaamd ‘Gingery Seduction’ en kost €12,75. Deze past in de helft van de beautycase.  De poeder is ONTZETTEND gepigmenteerd. Ik gebruikte de eerste keer echt veel teveel omdat ik gewend ben om lekker te roeren.
Even kort vegen over de blush is al voldoende. De kleur vind ik mooi en is afgestemd op de kleuren van de oogschaduw. Vloeken is dus onmogelijk 😉

FALL COLLECTIE - SANS SOUCIS + LOOKS

Door naar de oogschaduws. Ook deze zijn allemaal mat, wat ikzelf wel prettig vind omdat ik een beetje overhangende oogleden heb. En wat je dus NIET moet doen is dan de nadruk daarop leggen door glitters te gebruiken. Daarnaast staat mat gewoon veel klassieker en stijlvoller.
De lijn heeft 3 kleuren: Grey Mystery, Rosy Passion (de warme roodachtige kleur) en Burgundy Nights (de donkere kleur). Ieder palletje is te koop voor €7,75.
De oogschaduw is heel erg gepigmenteerd, je hebt dus maar een klein beetje nodig voor het hele oog. Ik begin zelf met de hele donkere kleur aan de buitenkant van mijn oog en net boven mijn crease, dit blend ik uit en voeg een beetje warmte toe door de Rosy Passion eroverheen aan te brengen en goed te blenden.
Ook gebruik ik de Rosy Passion onder mijn onderste waterlijn om de look net even iets intenser te maken en stiekem mijn lijntje te verbergen 🙂
Vervolgens de lichte grijze kleur onder het wenkbrauwbot en aan het begin van je oog en het is af!

MASCARA

FALL COLLECTIE - SANS SOUCIS + LOOKS

Al eerder heb ik een mascara van Sans Soucis geprobeerd en die beviel me goed. Het zijn fijne borsteltjes en loopt niet uit door de dag heen.
Ook deze bevalt me goed, het borsteltje is redelijk hard en van plastic. Er zitten niet echt haartjes aan. Hierdoor is het wel iets lastiger om te doseren maar als je het borsteltje goed afveegt dan kan er weinig mis gaan.
De mascara heet de ‘All-in-one 3D Effect Mascara’ en kost €18.50. De mascara belooft maximaal volume, optimale lengte en een perfecte scheiding van de wimpers. Oordeel zelf:

ZONDER MASCARA

FALL COLLECTIE - SANS SOUCIS + LOOKS

MET MASCARA

FALL COLLECTIE - SANS SOUCIS + LOOKS

EYE DEFINER

FALL COLLECTIE - SANS SOUCIS + LOOKS

Vervolgens de Eye Definer (€11.95). Het is in principe een oogpotlood maar is goed gepigmenteerd en heeft een zachte punt. Je kunt ermee doen wat je wilt, een mooie winged eye maken, je onderste waterlijn accentueren of een smokey eye maken.
Ik koos ervoor om geen strakke lijnen te maken maar net het oog wat donkerder te maken voor een mysterieuze look. Het sponsje aan de achterkant van het potlood is een soort smudger, Ik heb eerst een lijn getrokken en toen met het sponsje de lijn wat minder hard gemaakt.
Ik vind het potlood erg fijn werken, juist door het sponsje kun je je ogen toch net dat extra’s geven maar kan je harde lijnen voorkomen.

FALL COLLECTIE - SANS SOUCIS + LOOKS
FALL COLLECTIE - SANS SOUCIS + LOOKS
FALL COLLECTIE - SANS SOUCIS + LOOKS

LIPSTICKS

FALL COLLECTIE - SANS SOUCIS + LOOKS

Tot slot de lipsticks om de look af te maken. In dit artikel gebruik ik de Russet Innocence (de bruinachtige kleur) en de Berry Temptation (de paarsachtige kleur). De lipsticks kosten €15,75 per stuk.
Mijn favoriet is de Berry Tempation. Het is een lekker knallende kleur die perfect staat bij de kleuren van de oogschaduw.
Ik heb nu mijn ogen donker en mijn lippen donker maar je kunt er ook voor kiezen om het accent op alleen je ogen of alleen je lippen te leggen. Dit maakt de look wat meer casual voor bijvoorbeeld overdag.
De lipsticks zijn heel goed gepigmenteerd en hebben een lichte glans en zijn dus niet echt mat. Ik vind dat wel prettig want de matte lipsticks zijn zo lastig, zeker in donkere kleuren. Binnen no-time zie je de velletjes en onregelmatigheden zitten.
De lipsticks zijn trouwens vrij van parabenen en siliconen en dat is heel fijn!

FALL COLLECTIE - SANS SOUCIS + LOOKS

LOOKS

Op onderstaande producten heb ik van Sans Soucis gebruikt:
Face Primer, Contour kit (om te contouren en om mijn wenkbrauwen mee in te vullen), Blush, Mascara, Oogpotlood, Lipsticks.

FALL COLLECTIE - SANS SOUCIS + LOOKS
FALL COLLECTIE - SANS SOUCIS + LOOKS
FALL COLLECTIE - SANS SOUCIS + LOOKS
FALL COLLECTIE - SANS SOUCIS + LOOKS

VERKRIJGBAARHEID

Sans Soucis is te koop bij Douglas maar ik heb helaas de make-up er niet tussen zien staan. Maar geen zorgen want je kan het gewoon op de website van Sans Soucis zelf kopen 🙂
Mocht je er heengaan, kijk dan ook even verder. Want ze hebben bijvoorbeeld SUPERmooie kleurtjes oogschaduw en hele fijne skincare producten. Zeker de Deep Moist raad ik aan.
Happy shopping!

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May