Joehoe! Laatst had ik een artikel over de skincare producten van Sans Soucis maar toen wist ik nog niet dat zij ook make-up in hun assortiment hadden.
Nu dus wél! En dat moest ik uitproberen. Over de producten heb ik een review gemaakt in een video en die kun je hieronder vinden.
Verdere informatie en foto’s over de producten kan je hieronder óók vinden. Dus klik snel even op ‘Lees verder’. 

VIDEO REVIEW

Aangezien ik nog maar net ben begonnen met Youtube heb ik nog niet zoveel abonnees. Dus als je je even wilt abonneren zou ik dat superlief vinden!! Je hoeft alleen even te klikken op de button hieronder.

CONTOURING PALETTE

SANS SOUCIS MAKE-UP + VIDEO

De contour kit van Sans Soucis bestaat uit 3 kleuren. Met de donkere poeder kunnen delen van het gezicht gecamoufleerd worden om een perfecte gezichtscontour te creëren.

Sans-Soucis-Contour-Palette-1De medium kleur zorgt voor een zachte en natuurlijke overgang van donkere naar lichtere kleurnuances, zodat een natuurlijk effect wordt verkregen.
De lichte poeder wordt gebruikt om te highlighten en legt de nadruk op de mooie delen van het gezicht.
Door deze drie kleuren te combineren wordt perfect geaccentueerd, en krijgt het gezicht diepte en persoonlijkheid.

De contour kit is goed gepigmenteerd en heeft koude én warme kleuren wat je niet heel vaak ziet bij contour kits. Yay for Sans Soucis dus!
De kit is te koop op de website van Sans Soucis zelf voor €22,50

ILLUMINATORS

SANS SOUCIS MAKE-UP + VIDEO

De illuminators zijn bedoelt om het gezicht net dat beetje extra te geven door de subtiele shimmer. Als je de illuminator met je foundation mengt dan krijg je een stralende en sunkissed huid.
De kleuren die ik in mijn video heb laten zien zijn Toffee en Apricot. De kleur Toffee is wat meer bronzy en de kleur Apricot is wat meer rozig.
Je kunt de illuminator ook gebruiken als een vervanging voor je highlighter, de illuminator is namelijk net iets subtieler en geeft een lichte glans op je jukbeen.

SANS SOUCIS MAKE-UP + VIDEO

Apricot

SANS SOUCIS MAKE-UP + VIDEO

Toffee

LIP BALM

SANS SOUCIS MAKE-UP + VIDEO
SANS SOUCIS MAKE-UP + VIDEO

Deze producten lijken gewone lipsticks maar het zijn eigenlijk tinted lip balms. Eerlijk gezegd ben ik gewend aan minder gepigmenteerde lip balms maar deze kleuren komen echt mooi uit na het aanbrengen op mijn lippen.
De lipbalms kosten €15,95 per stuk en ik heb de kleuren Cherry Toffee en Apricot. Voor meer informatie en swatches, zie de video review hierboven 🙂

FACE PRIMER

SANS SOUCIS MAKE-UP + VIDEO

Deze face primer belooft om de grootte van de porien te verminderen en roodheid te verzachten. Ook blijft je make-up beter én langer zitten.
Een primer breng je natuurlijk op vóórdat je je make-up aanbrengt. Dus na je dagcréme maar voor je foundation.
De primer is te koop voor €29,95 op de website van Sans Soucis.

MASCARA

SANS SOUCIS MAKE-UP + VIDEO

Deze mascara is de Magic Volume mascara uit de lijn Natural Colors. Voor €17,50 is ze te koop op de website van Sans Soucis.
Zoals de naam misschien al verklapt belooft de mascara om volume te geven. Voor meer informatie, check mijn video bovenaan deze pagina! 🙂

SANS SOUCIS KOPEN

Het merk Sans Soucis is te koop op de website van henzelf maar ook bij Douglas (let op, bij Douglas zijn alleen de skincare producten te koop. Zij verkopen niet de make-up lijn).
Mijn vorige artikel over Sans Soucis Skincare kun je hier bekijken. Happy shopping!

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May