Make-up of skincare dat zo puur is dat je het kan opeten. Ik hou ervan. Ellovi is een, voor mij onbekend, merk maar sinds ik de lip butter in mijn Styletone box kreeg vind ik het een superfijn merk!
Totaal veganistisch en natuurlijk, de producten zijn maar met 6 ingrediënten gemaakt. Lees even mee voor meer details. 

ELLOVI

Ieder Ellovi product is met maar 6 ingrediënten gemaakt. Klinkt al super puur en natuurlijk. Daarnaast zijn de producten altijd eetbaar. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet heb geprobeerd maar ik geloof het meteen. Ik ben bekend met eetbare cosmetica producten 🙂 Love them!
Verder geven zij aan géén water te gebruiken dus zijn de ingrediënten super geconcentreerd zodat ze hun werk wat ze moeten doen ook echt doen.
Oh, en er worden natuurlijk geen conserveermiddelen gebruikt én de producten zijn obviously dierproefvrij.

LIP BUTTER

VEGAN LIP BUTTER

De tinted lip butter is te koop voor maar $5, en dat is omgerekend €4,47 en dat is geen geld al mag ik het zeggen.
Helaas zijn de producten van Ellovi nog niet in Nederland te koop maar kun je ze aanschaffen bij de webshop van Ellovi zelf. Zij versturen namelijk gewoon naar Nederland 🙂

De lip butter heeft een hele lichte rode tint. Dat net die gezonde look geeft maar toch lekker naturel blijft. Voor de kleur hebben ze de mediterraanse bloem Alkanet gebruikt (told you so, geen chemische toevoegingen).
De lip butter maakt de lippen weer lekker zacht en voorkomt velletjes. Omdat er geen conserveringsmiddelen inzitten wordt geadviseerd om de lip butter binnen een jaar op te maken.
Zelf vind ik hem erg fijn. Hij maakt inderdaad mijn lippen zachter en het voelt ook lekker aan. Gewoon als een labello eigenlijk maar dan zonder troep in de ingrediënten 🙂
Het kleurtje is voor mij ook precies goed, helemaal niet erg gepigmenteerd maar net dat gezonde roze tintje die op de lippen hoort te zitten.

INGREDIENTEN

VEGAN LIP BUTTER

Zonnebloem, macadamia, Hawaiise kokosnoot, sheaboter, Alkanet wortel & Afrikaanse marula.

SWATCH

VEGAN LIP BUTTER
May