Heb je wel eens zo een mooie reiniging als dit gezien? Ik ben helemaal in love. Deze olie van L’Occitane bevat namelijk échte rozenblaadjes. It’s a beauty!
In dit artikel vind je alle informatie over deze gezichtsreiniger én een paar maskertjes van dit merk.

L'OCCITANE

REINIGINGSOLIE MET ECHTE ROZENBLAADJES VAN L'OCCITANE

L’Occitane is een heerlijk merk met héle fijne producten waar ik al regelmatig over heb gepost. Als je benieuwd bent naar alles wat ik heb geprobeerd kun je hier bekijken.

L’Occitane heeft een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie

L’Occitane heeft volgens eigen zeggen een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie. Vind ik persoonlijk al fijn klinken. Gewoon omdat het fijn klinkt, niet omdat ik nu zo into aromatherapie ben.
Gebaseerd op de kennis van essentiële oliën heeft L’Occitane haar producten gemaakt zoals gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, parfum en uiteindelijk ook haarproducten.
De haarproducten zijn allemaal verrijkt met een mengeling van essentiële oliën en ruiken, vermoed ik, net zo heerlijk als de andere producten van L’Occitane.

REINIGINGSOLIE MET ECHTE ROZENBLAADJES VAN L'OCCITANE

PETAL CLEANSING OIL MET ROZENBLAADJES

De Petal Cleansing Oil is een prachtige fles met echte rozenblaadjes in de olie en bevat 150ml. Hiervoor betaal je €29,50.
Volgens L’Occitane vertegenwoordigt deze olie een baanbrekende ontwikkeling in de gezichtsverzorging.
Voor het eerst gebruikt dit merk hele bloemblaadjes in een product. Niet alleen is het resultaat prachtig maar is het ook heel werkzaam.
De beste bloemblaadjes van het seizoen worden met de hand geplukt wanneer ze op hun mooist zijn. Dat is één bepaalde week in mei wanneer de pioenrozen op hun grootst, stralendst en zachtst zijn.
De bloemblaadjes worden vervolgens met een bepaalde methode gedroogd waarbij de natuurlijke kwaliteit behouden blijft. Ze worden in gouden olie ondergedompeld en in de flessen verzegeld. Het zorgt voor een zijdezachte, stralende huid en verwijdert tegelijkertijd zacht alle onzuiverheden.

REINIGINGSOLIE MET ECHTE ROZENBLAADJES VAN L'OCCITANE

Normaal gesproken ben ik niet zo erg van de rozengeuren maar deze olie heeft geen hele sterke rozengeur. Je ruikt de pioenroos wel goed terug in de olie maar heeft niet zo een oubollige rozengeur waar ik altijd aan denk bij rozengeuren.
En mag ik het nog een keer zeggen? Wauw, wat een plaatje. Ik vind het haast zonde om de olie te gebruiken. Je ziet de rozenblaadjes namelijk heel goed in de olie zweven. En als je een beetje schud geeft dat een prachtig effect.

De rozenblaadjes zweven in de olie en dat geeft een prachtig effect

REINIGINGSOLIE MET ECHTE ROZENBLAADJES VAN L'OCCITANE
REINIGINGSOLIE MET ECHTE ROZENBLAADJES VAN L'OCCITANE

De olie is dus bedoelt om het gezicht mee te reinigen. Toch ben ik altijd wel benieuwd naar dit soort producten. Het is de bedoeling dat je de olie op het droge gezicht aanbrengt en in masseert. Het voelt echt als olie en ik hou daar wel van. Vervolgens maak je de handen nat en ga je het nogmaals inmasseren. De olie gaat inderdaad licht schuimen en nu krijg ik het gevoel dat het echt een reiniger is.
Nu kan je het gezicht afspoelen, en ja, de make-up is inderdaad helemaal weg. Ik ben het nagegaan met een wattenschijfje. It’s gone! Mijn ogen durf ik er niet zo goed mee te doen. Dat wordt ook niet aangeraden.
Maar de rest wordt inderdaad heel zacht en mild gereinigd.

MASKERTJES

REINIGINGSOLIE MET ECHTE ROZENBLAADJES VAN L'OCCITANE
REINIGINGSOLIE MET ECHTE ROZENBLAADJES VAN L'OCCITANE

Hierboven zie je het Flash Moisture Mask en het Overnight Perfecting Mask. Beide cupjes bevatten 6ml en kosten €5,50 per stuk.
Ik ken werkelijk geen enkele vrouw die een maskertje niet lekker vind. Ik hoor vaak genoeg dat ze het juist meer zouden moeten doen.
Anyways, het Flash Moisture Mask is een masker die de droge en vochtarme huid direct verwent. Zelfs wanneer je haast hebt.
De formule trekt snel in en bevat een pioenroos complex om de huid voller te maken en een stralende, zachte uitstraling te geven.
Het Overnight Perfecting Mask is specifiek gemaakt om tekenen van vermoeidheid en een doffe huid te bestrijden. Het laat je huid eruit zien alsof je gewoon 8 uur slaap hebt gehad.
Het masker zou al moeten werken binnen enkele minuten.

REINIGINGSOLIE MET ECHTE ROZENBLAADJES VAN L'OCCITANE

VERKRIJGBAARHEID

REINIGINGSOLIE MET ECHTE ROZENBLAADJES VAN L'OCCITANE

Al deze bovenstaande producten kun je natuurlijk gewoon bij de webshop van L’Occitane kopen of bij de L’Occitane salons.

Wat gebruik jij om je huid te reinigen? Foam, gel, zeep of olie?

Disclaimer

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May