Wist je dat een haarborstel hét verschil kan maken tussen een pluizenbol en mooi glanzend haar? Vroeger kocht ik mijn borstels gewoon bij de drogist. Tegenwoordig kijk ik van wat voor materiaal een borstel is gemaakt. Deze vent brushes van The Insiders zijn best speciaal én heel betaalbaar. Lees je mee?

THE INSIDERS

The Insiders is een professioneel haarmerk die is gevormd door verschillende haarspecialisten. Kapsters, catwalk stylisten, kleur specialisten en gezond-haar-specialisten.
Ieder product van het merk is ontwikkeld, gevormd en getest door deze professionals die iedere dag met haar te maken krijgen. Het testen van de producten wordt ook door de specialisten zelf gedaan en als het niet goed genoeg is dan sturen ze het gewoon terug naar het laboratorium.
Verder bevatten de producten veel natuurlijke ingredienten waardoor er geen parabenen in de producten zitten én ook is het merk volledig dierproefvrij.
Fijn dus. Door naar de review over de vent brushes!

EXTRA SOFT VENT BRUSH

VENT BRUSHES VAN THE INSIDERS

De ‘Extra Soft Vent Brush‘ kost €19,95 en voor een professioneel merk haarborstel is dat écht niet zo duur. Zeker omdat het toch een product is waar je jaren mee kunt doen.
De borstel wordt als volgt omschreven op de website:

Deze speciaal ontworpen, veelzijdige vent brush zorgt door de optimale luchtcirculatie voor een kortere droogtijd van het haar. De speciaal gevormde flexibele borstel vermindert haarbreuk en stimuleert een gezonde hoofdhuid. De ideale borstel voor beschadigd of kwetsbaar haar.

  • De flexibele borstel volgt de hoofdhuid voor een comfortabele brushing
  • Masseert de hoofdhuid en stimuleert gezond haar
  • Hoofdhuidvriendelijke, gladde borstelharen voor een comfortabele verzorging en styling
  • Geschikt voor alle haartypes, inclusief beschadigd, zwak en kwetsbaar haar
VENT BRUSHES VAN THE INSIDERS

Ik vind het design echt supertof. Ook is de borstel lekker groot, vind ik ook fijn. Hierdoor hoef je dus niet 100 keer over je hoofd te gaan met de borstel.
Dat hoeft sowieso niet want doordat de borstelpuntjes redelijk ver van elkaar afzitten gaat deze makkelijker door verward haar heen en haalt ook de klitten er goed uit.
De borstel belooft zachte haren, in principe geeft de borstel dat ook wel. Maar ik moet eerlijk zeggen dat de volgende borstel dat meer doet en ook mijn favoriet is!

HIGH SHINE VENT BRUSH

VENT BRUSHES VAN THE INSIDERS

Dit is de ‘High Shine Vent Brush‘ en kost ook €19,95. Deze borstel heeft mijn voorkeur, ik zou zeker voor deze gaan als ik jou was! Hij heeft namelijk dezelfde prijs als de vorige borstel maar bevat ook zwijnenhaar.
Zelf heb ik al jaren een MP brush, een héle dure maar wonderborstel. En ik moet eerlijk zeggen, deze doet daar niet voor onder en is bijna €100 goedkoper!
De borstel wordt op de website als volgt omschreven:

Met zijn brede, speciaal gevormde design is deze allround vent borstel de perfecte detangler. De combinatie van nylon en natuurlijke everzwijnharen zorgt voor een comfortabele detangling, gezonde hoofdhuid en een extra glanzend resultaat. Zeer geschikt voor het föhnen van het haar, omdat het haar door de optimale luchtcirculatie sneller droogt.

  • Natuurlijke everzwijnharen geven een boost aan de natuurlijke glans van het haar
  • De speciaal gevormde borstel volgt de hoofdhuid voor een comfortabele detagling
  • Masseert de hoofdhuid en stimuleert gezond haar
  • Optimale luchtcirculatie waardoor het haar snel droogt
  • Geschikt voor alle haartypes
VENT BRUSHES VAN THE INSIDERS

Ten eerste, ik heb echt verschrikkelijk beschadigd haar. Het pluist veel en is moeilijk doorkambaar na het douchen. Ik gebruikte dus voorheen altijd mijn MP borstel maar deze borstel vind ik eigenlijk net zo fijn, misschien wel fijner omdat hij ook groter van formaat is.
Het doorkammen van mijn haar gaat makkelijk en zonder pijn, en ook krijgt mijn haar glans én voelt het heerlijk zacht aan als ik het heb geborsteld.
Ik ben serieus fan van deze borstel! Ook is het een fijne borstel om tijdens het föhnen te gebruiken maar daarvoor gebruik ik liever een föhnborstel.

VERKRIJGBAARHEID

VENT BRUSHES VAN THE INSIDERS

Deze borstels en ook de andere borstels en producten van dit merk zoals shampoos en hairstyling producten vind je bij de webshop Salon B.

Let jij op de haarborstels die je koopt? Of neem je maar wat mee?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May