Vorig jaar had ik de Verbena eau de toilette van L’Occitane geprobeerd en die was zó lekker fris. Waarschijnlijk vond L’Occitane de lijn ook zo fijn dat ze nog meer producten gingen toevoegen. Waaronder deze bodycream. Lees je mee?

FRISSE LICHAAMSGEUREN: VERBENA

L’OCCITANE VERBENA

Verbena vierde vorig jaar haar 40e verjaardag en kwam toen met een nieuwe limited edition look. Ze zijn er nog steeds én er zijn nog meer producten toegevoegd aan de lijn.
De lange strepen en de blaadjes in het design moeten de velden met lange rijen Verbena in de Drome Provençale voorstellen. De geur Verbena is bij L’occitane liefhebbers zeker al bekend. Want wat is ‘ie lekker! Ik kan niet stoppen met ruiken aan mezelf haha.
Verbena is een frisse energieke geur. Het ruikt cirrus-achtig en heeft een hele intense verslavende geur. Het ruikt naar de oogsttijd van Verbena in de Provence. Ik heb zelf geen idee hoe dat ruikt want ik ben er niet geweest. Maar als het zo ruikt dan is het echt HEERLIJK.

Als je benieuwd bent naar de review over de eau de toilette van deze lijn, dan kun je die hier lezen.

BODYCREAM

FRISSE LICHAAMSGEUREN: VERBENA

De Frappé Body Cream is een bodycream die met organische verbena uit de provence is gemaakt. Het is een lichtgewicht cream die smelt op de droge huid en laat de huid weer fris en gehydrateerd aanvoelen.
Als tip wordt gegeven om de cream in de koelkast te bewaren. Hierdoor wordt hij dus nog verfrissender.
De pot bevat 150ml en kost €26.

FRISSE LICHAAMSGEUREN: VERBENA
FRISSE LICHAAMSGEUREN: VERBENA

Ik was al gek van de eau de toilette. Wel vond ik het jammer dat het een eau de toilette was en geen parfum bevat waardoor de geur dus niet zolang bleef hangen.
Nu hebben ze ook een bodycream, een showergel, een body mist, een handcrème en een scrub in het assortiment. Hierdoor ga je de geur dus wél langer ruiken. Nou ja, in ieder geval wel met de body cream.
De body cream is lekker romig en smeert prettig uit op de huid. Het trekt ook snel in.
Ik heb vooral erg veel last van droge benen en die hebben de hele dag geen witte waas meer nadat ik het heb ingesmeerd met deze cream.
Maar wat ik vooral heel erg fijn vind is de geur. Heel zomers en heel fris!

VERKRIJGBAARHEID

De nieuwe producten van de Verbena collectie zijn vanaf juli (nu dus al) verkrijgbaar in de boetieks waar L’Occitane wordt verkocht maar natuurlijk ook bij de webshop van het merk zelf.

Had jij de Verbena collectie al gespot?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May