Als je mij al volgde op May Cate dan zag je de glitter al voorbijkomen. Benieuwd wat ik daarvoor gebruikte en hoe ik dat heb gedaan? Dat vind je allemaal in dit artikel! Enjoy the glitters ♡ 

UNICORN GLITTER LOOK

Yessss de befaamde Unicorn foto. Ik moet zeggen dat dit momenteel één van mijn favoriete looks is.
Een gedoe met glitters zou je dan denken. Alles zit onder. Het valt écht wel mee. Misschien moet ik er een keer een video tutorial van maken, van deze look. Wat vinden jullie?
Anyway, het is echt heel simpel. De glitters die ik heb gebruikt komen van Makeup4Beauty.nl en ze zijn er in alle kleuren. Onwijs leuk.

STARDUST

GLITTER EVERYWHERE

Oké, als eerste de Stardust. Deze is in 9 kleuren te krijgen en kost €16,95 per pakketje. In dit pakketje vind je een bakje glitters, een glitterlijm en een kwastje waarmee je de glitters handig kunt aanbrengen.

GLITTER EVERYWHERE
GLITTER EVERYWHERE

De lijm voelt trouwens niet zozeer als een lijm. Ik breng het met mijn vinger aan uit het handige tuutje aan de tube. Vervolgens maak ik het kwastje een klein beetje vochtig met de lijm en gooi een aantal glitters op een papiertje (hierdoor kun je de overgebleven glitters weer terugdoen in het doosje).
Dan doop ik het kwastje in de glitters en breng ik het meteen aan op het gedeelte waar ik de lijm heb aangebracht.

GLITTER EVERYWHERE
GLITTER EVERYWHERE

De glitters blijven direct goed plakken. En I LOVE IT!!! Eerst dacht ik nog dat het bakje glitters wel erg klein was. Dat lijkt inderdaad ook zo maar het valt reuze mee want je gebruikt maar heel weinig blijkbaar.
Voor de Unicorn look heb ik nog lang niet 1/8e van het bakje opgemaakt. Dat verraste mij dus positief. Wat me ook positief verraste, want dit verwachtte ik niet, was dat het er zo makkelijk afging onder de douche.
Ik dacht dat het schrobben zou worden maar het gaat er zo vanaf. De glitters zijn daarom niet echt waterproof, dus op regenachtige dagen geen goed idee. Maar verder ben ik echt ontzettend blij met de Stardust.

Ok one more 🦄✨💜 ************************************************ check previous pictures for details ✨

Een bericht gedeeld door May Cate | Maycate.com (@may_cate) op

🦄 UNICORN GLITTER 2.0 🦄 ************************************************** Details in previous post ✌🏽

Een bericht gedeeld door May Cate | Maycate.com (@may_cate) op

GLITTERLIPS

GLITTER EVERYWHERE

Door naar de Glitterlips! Dit zijn speciale glitters voor op de lippen en kosten per pakketje €16,95. In dit pakketje vind je een glitterlijm speciaal voor de lippen en een kwastje waarmee je de lijm en de glitters kunt aanbrengen.
De glitters kun je trouwens ook nog los kopen voor €6,95 per stuk.

GLITTER EVERYWHERE
GLITTER EVERYWHERE

Dit is een iets lastiger klusje dan de Stardust glitters. Als eerste breng je de lijm aan op je lippen. Ik zou beginnen met 1 lip of met 1 kant van een lip. De lijm ziet wit op de lip maar wordt transparant na een half minuutje.
Vervolgens pak je het kwastje en de glitters en ga je de glitters aanbrengen op de lippen.
Omdat het op de lippen preciezer moet gebeuren was ik hier ook langer mee bezig. Ik wilde alle gaatjes opvullen.
Dat is ook gelukt natuurlijk maar het is wel even een werkje.
Glitterlips blijft trouwens 8 uur lang zitten dus in principe is het één keer even een klusje en daarna zit het perfect.

GLITTER EVERYWHERE
GLITTER EVERYWHERE

De glitters glinsteren heel erg! Had ik niet verwacht. Supermooi.
Ik vind de kleur persoonlijk ietsjes minder. Ik ben niet zo erg van de rode kleuren. Meer van de peachy, nude en zalmkleurtjes. Maar hey, die komt ook nog wel voorbij op Instagram een keertje. Want dit was zeker niet de laatste keer dat ik deze glitters gebruik!

Zou jij een video tutorial willen zien van de Unicorn look?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May