Heb jij al van dit merk gehoord? Het is EIN-DE-LIJK in Nederland verkrijgbaar. The Beauty Bakerie. De meest lieve make-up dat echt een snoepje voor het oog is. Ik was zó benieuwd naar de make-uppies. In dit artikel laat ik jullie de poeder, de illuminator en de matte liquid lipsticks zien!

BEAUTY BAKERIE

THE BEAUTY BAKERIE IS NU IN NL!

Beauty Bakerie is al een huge make-up merk waar zelfs Beyoncé fan van is. Dat moet dus bijna wel goed zijn toch?
In de eerste plaats word ik super vrolijk van de verpakkingen. Superlief, denk aan taartjes, cupcakes en andere pastelkleurige snoepjes en je hebt de Beauty Bakerie.
Wat trouwens ook ontzettend lief is, is dat de producten niet op dieren worden getest 🙂

Cashmere Nicole is de founder van het merk en is gescout door Queen Bee herself

Anyways, het merk is opgericht door Cashmere Nicole. Gescout door Queen Bee herself. Cashmere Nicole is make-up artist en moeder. Ze houdt van kunst en wilde de make-up hiermee combineren. Ze is uiteindelijk begonnen met dit merk en vond dat vrouwen niet altijd een ‘bad girl’ hoeven te zijn maar ook gewoon lief en vriendelijk. En ja, zo zien alle producten er ook uit!

SETTING POWDER

THE BEAUTY BAKERIE IS NU IN NL!

Naar de setting powder was ik heel benieuwd. De naam alleen al vond ik zó leuk. Namelijk Flour Setting Powder en heeft als verpakking ook echt een ‘flour/bloem’ zakje. SUPERCUTE!
De poeder is verkrijgbaar in 4 kleuren en kost €22,49. De verschillende kleuren zijn de Yellow (die heb ik), de Pink, de Brown en de Translucent variant.
De poeder is vegan en heeft dus een gele ondertoon waardoor roodheden in de huid worden verdoezeld. Verder is het natuurlijk een setting powder dus zorgt deze ervoor dat je make-up de hele dag goed blijft zitten. Verder is de Setting Powder een HD poeder en daardoor wordt de huid zacht, egaal en mat en verdwijnen de fijne lijntjes en de poriën.

THE BEAUTY BAKERIE IS NU IN NL!
THE BEAUTY BAKERIE IS NU IN NL!

Deze poeder gebruik ik zelf het liefst om mee te baken. Daar is de gele poeder voor mij ideaal voor. De translucent powder zou ik eerder over het hele gezicht gebruiken.
Ik vind de poeder niet overdreven geel wat ik juist wel prettig vind. Hierdoor oogt het veel natuurlijker. Ik breng de poeder aan onder mijn ogen, op de kaaklijn en op de T-zone van mijn gezicht.
De concealer onder mijn ogen creast helemaal niet én het geeft me een frissere en matte look. Ik ben fan!!!

THE BEAUTY BAKERIE IS NU IN NL!
THE BEAUTY BAKERIE IS NU IN NL!

SO ICY ILLUMINATOR

THE BEAUTY BAKERIE IS NU IN NL!

Oooh I can’t!! Deze verpakking is HE-LE-MAAL geweldig! Het zijn gewoon ‘ijsdoosjes’. Superleuk!
Anyways, het zijn dus de So Icy Illuminators en is verkrijgbaar in 5 verschillende tinten. Van licht naar donkerder. De kleur die je in dit artikel ziet is de ‘Frozen’ en kost €33,95. Lijkt redelijk duur maar er zit echt een hele hoop in het doosje dus je doet er eeuwen mee.
Frozen is een perzik-kleurige illuminator (highlighter) en is een loose powder soort. Hierdoor kun je het dus van subtiel naar dikke shine uitbreiden.

THE BEAUTY BAKERIE IS NU IN NL!
THE BEAUTY BAKERIE IS NU IN NL!

Je kunt de illuminator dus gebruiken als highlighter op het gezicht, bijvoorbeeld over de blush voor een beetje sparkles, op het lichaam (staat heel mooi op de jukbeenderen en schouders bijvoorbeeld) maar ook om je oogschaduw net wat meer te laten shinen.
Doordat het een loose powder is, is het heel makkelijk te gebruiken en te doseren. Het geeft niet echt zozeer een glow maar vooral sparkles. In de zomer op je bronzed skin is het in ieder geval gorge!

MATTE LIQUID LIPSTICKS

THE BEAUTY BAKERIE IS NU IN NL!

En tot slot moest ik natuurlijk ook de lipproducten uitproberen. De kleuren van links naar rechts zijn: Apple Paar Smoothie (super mintgroen, love it), Watermelon Slushie (een fel zalmkleurige roze lipstick) en de Salted Caramel Mocha (een diep nude kleur met een bruine ondertoon).
De Liquid Matte Lipsticks zijn €18,79 en zijn verkrijgbaar in matte en metallic. De matte vind je in 26(!) kleuren en de metallic in 14 kleuren.

THE BEAUTY BAKERIE IS NU IN NL!
THE BEAUTY BAKERIE IS NU IN NL!

Deze Liquid Matte Lipsticks zijn in ieder geval mijn favoriet nu. Ze brengen heel gemakkelijk aan met een fijn sponsje en zijn zo goed gepigmenteerd dat je in principe maar 1 laagje nodig hebt.
Na een minuutje of 2 is de lipsticks opgedroogd en is het mat. Ik heb de lipsticks nu al een aantal keer opgehad en ze blijven de HELE dag zitten. Ik moet ’s avonds zelfs met een speciale lipstick remover de kleur eraf halen want het gaat er met water echt niet af!
Ook drogen ze mijn lippen totaal niet uit. Inmiddels heb ik ook de Louvre Palace kleur aangeschaft (een rozige nude kleur) en ja, dat is inmiddels mijn favorietje. Oh en ps. ze geven ook totaal niet af!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Beauty Bakerie is sinds kort verkrijgbaar bij Boozyshop.nl. Ze hebben zelfs het hele assortiment! Yay! Ik werd er ontzettend hebberig van en had weinig geld dus had maar op achteraf betalen gedrukt..
Pas op, want je koopt echt teveel als je niet oplet…

Benieuwd naar de looks? Op mijn May Cate vind je alvast een paar looks waarin ik deze producten heb gebruikt. En er komen er natuurlijk nog meer aan! Dus volg!

Wat zou jij graag willen hebben van dit merk? Als je 1 ding mocht uitkiezen?

May