Ik kon het niet laten, ik móest een blogje schrijven over mijn birthday cake van Couture Cakes. Want het was écht de mooiste taart die ik ooit heb gezien. Voor meer foto’s en informatie waar je ook zo een taart kan bestellen check je het artikel.

COUTURE CAKES

Ik leerde Couture Cakes kennen op het LIQUID event waar ze een prachtige beauty/fashion taart hadden staan. En uiteraard was ik meteen verliefd…
Couture Cakes maakt gepersonaliseerde taarten voor bijvoorbeeld bruiloften, verjaardagen of andere gelegenheden en het kan zo groot als je wilt, zo uitgebreid als je wilt en zo mooi als dat je zelf wilt.
Diezelfde maand was ik dus jarig en besloot ik ook zo een mooie taart voor mijn verjaardag te nemen. Natuurlijk werd het een unicorn/glitter cake. Af en toe kreeg ik een teaser, een klein stukje foto van de taart en ik was er nerveus van!
Eindelijk was het zo ver en mocht ik de taart ophalen in Amsterdam (laten bezorgen is natuurlijk ook mogelijk).

COUTURE CAKES: MIJN MOOISTE TAART OOIT
COUTURE CAKES: MIJN MOOISTE TAART OOIT

Even serieus, is hij niet prachtig? En wat het allerleukste was… De bovenkant is gemaakt van suiker (dus eetbaar) maar niet gevuld. Ik kon hem dus bewaren en hoefde de unicorn zelf niet aan te snijden. Pfew, Gelukkig! Hij staat dus nog steeds prachtig te zijn in mijn make-up kamer.

COUTURE CAKES: MIJN MOOISTE TAART OOIT
COUTURE CAKES: MIJN MOOISTE TAART OOIT

De onderkant is bekleed met pastel kleurig marmer en aan de binnenkant een heerlijke vulling met boter, cake en aardbeien. IEDEREEN vond de taart heerlijk. Dat was ‘ie ook echt.
En het vakwerk van het suikerwerk was ook populair om naar te kijken door het bezoek. Al die mooie roosjes, kleurtjes en details…

COUTURE CAKES: MIJN MOOISTE TAART OOIT
COUTURE CAKES: MIJN MOOISTE TAART OOIT

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Mocht je nu zelf ook graag een taart willen? Dan raad ik je persoonlijk echt Couture Cakes aan. Je kunt ze een berichtje sturen via Facebook om meer informatie te vragen zoals bijvoorbeeld de mogelijkheden en de prijzen.
Vergeet niet nog wat inspiratie op te doen door de foto’s te bekijken die ze op Facebook hebben staan!

Wat voor ’thema’ taart zou jij nog eens willen?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May