Het merk van Nederlandse bodem: Blèzi Cosmetics heeft weer een aantal nieuwe items in de collectie en die wilde ik met jullie delen. Namelijk twee kleuren liquid lipsticks en een oogschaduw! In dit artikel vind je de informatie en de swatches. 

BLÈZI COSMETICS

Een tijdje terug probeerde ik de skincare  en verschillende make-up van het merk en was ik toch wel erg nieuwsgierig naar de make-up van het merk.
In het artikel over de skincare vind je wat uitgebreide informatie over dit, van oorsprong, Brabantse merk. De skincare beviel me écht goed. Nu is de beurt aan de make-up.
De make-up van het merk is altijd hypo-allergeen, parfum-vrij, dierproefvrij en geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

De make-up is parfum-vrij, hypo-allergeen en dierproefvrij

Vandaag heb ik de nieuwste goodies uit de collectie in dit artikel gezet. Namelijk de Lip Fix en de Chic Champagne Oogschaduw.

LIP FIX

NIEUWSTE GOODIES VAN BLÈZI COSMETICS

De Lip Fix (€17,50) is een vloeibare lipstick formule en verkrijgbaar in 17 verschillende kleuren. Vergelijkbaar met een liquid lipstick. De finish van de Lip Fix is metallic-achtig en droogt dus niet echt mat op, de lipstick is semi-mat. Wat voor veel vrouwen ook wel heel fijn is. Wil je toch een glanzend effect dan kun je de transparante lipgloss eroverheen dragen. De lipstick is hoog gepigmenteerd en laat een dun laagje op de lippen achter dat je nauwelijks voelt.
Het is ook mogelijk om twee kleuren over elkaar heen aan te brengen voor je eigen gepersonaliseerde lipstick kleur.
Toch is de lipstick long lasting, waterproof, kissproof en veegproof. Ook is de lip fix hypo allergeen en parfum- en dierproefvrij.
De kleuren in deze review zijn Bubbly Berry (de roze/rode) en Pure Nude (de nude-abrikoos kleur).

NIEUWSTE GOODIES VAN BLÈZI COSMETICS

Wanneer ik de lipstick aanbreng moet ik het eventjes laten ‘drogen’ zodat het inderdaad niet meer afgeeft. En dat doet de lipstick ook inderdaad niet. Hij geeft na 1 minuutje niet meer af. Niet op mijn hand en niet op mijn drinkglas. Die test is dus geslaagd.
De lipstick blijft ongeveer een werkdag zitten ook met eten en drinken. Af en toe werk ik het een klein beetje bij omdat de binnenkant van mijn lippen sneller kleur vrij wordt.
Mocht je nu echt last hebben van drogen lippen dan kun je ervoor kiezen om eerst een lipbalm aan te brengen, dit voorzichtig af te deppen en vervolgens de Lip Fix aan te brengen. Nog steeds water- en kissproof en toch nog lekker gehydrateerd.

OOGSCHADUW

NIEUWSTE GOODIES VAN BLÈZI COSMETICS

De oogschaduw van Blèzi Cosmetics heb ik al eerder geprobeerd. Die review kun je hier vinden.  De Eye Shadow van dit merk kost €21 en daar krijg je een oogschaduw pan van 2,4 gram voor in een doosje met een klein lief spiegeltje.
Er zijn 12 verschillende kleuren en de nieuwste kleur ‘Chic Champagne’ vind je in deze review.
De oogschaduw bevat Vitamine E en heeft dus een verzorgende en anti-aging werking.
Ook de eyeshadows zijn hypoallergeen, parfum- en dierproefvrij, dermatologisch- en oogheelkundig getest.

NIEUWSTE GOODIES VAN BLÈZI COSMETICS

Zal ik je eens eerlijk vertellen dat ik dit eigenlijk een prachtige highlighter kleur vind? Chic Champagne is een matte huidkleurige poeder met een hele lichte shimmer. Prachtig voor onder het wenkbrauw bot, bij het traanbuisje of over het gehele ooglid voor de mensen met een lichtere huid.
Als highlighter kan hij heel subtiel worden aangebracht met een fanbrush en daaroverheen een shimmer bijvoorbeeld. Dan knalt ‘ie er echt uit!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De make-up en skincare producten van Blèzi Cosmetics zijn natuurlijk te koop op de website van Blèzi zelf. Leuk om even rond te kijken als je van ‘natuurlijke’ make-up houdt zonder enge toevoegingen.
Dat geldt dus ook voor de huidverzorging van dit merk. En het leukste is nog dat het merk uit eigen land komt! Niet alleen leuk maar ook tof om te supporten! Ik merk dat er steeds meer Nederlandse make-up en huidverzorgingsmerken komen en dat vind ik alleen maar ontzettend tof.

Kende jij het merk Blèzi Cosmetics al?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May