De meest populaire palettes van Urban Decay is het Naked Palette dat in verschillende varianten te krijgen is.
Ik ging uiteraard voor de roze-kleurige: het Naked3 palette en in dit artikel zie je de swatches, looks en informatie over het palette. En natuurlijk ook wat ik ervan vind.

URBAN DECAY

Urban Decay was al jaren bekend in Amerika en sinds kort heeft het merk Nederland ook veroverd. Dankzij de beauty bloggers en vloggers is het merk in razend tempo heel populair geworden.
Van oorsprong is het merk Amerikaans en is een onderdeel van het moederbedrijf L’Oreal en is in 1996 ontstaan.
Het merk staat bij PETA geregistreerd als diervriendelijk en er wordt dus nooit op dieren getest.

Urban Decay wil niet in China verkopen omdat zij niet op dieren willen testen. Hoera!

Want (hoera hoera) Urban Decay heeft besloten om NIET in China te verkopen omdat de producten daar wél op dieren moeten worden getest. Eat that MAC (sorry, maar groot applaus voor Urban Decay dus).
Het bekendste palette van het merk is ‘Naked’ en daarmee is Nederland toentertijd dan ook veroverd. Inmiddels kent iedere make-up liefhebber het merk wel en weten we allemaal dat alle items pareltjes zijn.
Al eerder heb ik de make-up reinigingslijn getest, de Setting Spray, de VICE lipsticks, het ShapeShifter palette en de Jean-Michel Basquiat Limited Edition make-up collectie. Vandaag het Naked 3 palette.

NAKED 3 PALETTE

URBAN DECAY NAKED PALETTE 3 + LOOKS

Het Naked3 Palette is een oogschaduw palette met 12 verschillende kleuren. Variërend van licht naar donker en matte tot shimmer poeders.
Wende Zomnir heeft het palette bedacht en liet zich inspireren door de koper-achtige roze gloed van de ondergaande zon die elke vrouw zo mooi maakt. De tinten in dit palette zijn in geen enkel ander palette te vinden en zijn dus exclusief ontworpen voor dit palette. Het bevat superlichte finishes, matte, parelglans en metallic finishes.
In het palette vind je ook nog een oogschaduw kwast met twee verschillende brushes. Een wat plattere brush en een wat meer fluffy brush om te blenden.

SWATCHES

URBAN DECAY NAKED PALETTE 3 + LOOKS

MIJN MENING

URBAN DECAY NAKED PALETTE 3 + LOOKS

De kleurtjes zijn alvast helemaal mijn ding. Ik hou van nude tintjes met een roze kleur. Ook de shimmers vind ik geweldig. Ik snap ook wel dat dit één van de meest populaire palettes is van dit merk.
De pigmentatie is redelijk, niet supersoon waardoor de look naturel blijft. Je kunt natuurlijk de pigmentatie versterken door je kwastje wat vochtig te maken met een spray. Dan knallen de kleuren er wat meer uit.
Vergeleken met het HEAT palette (de allernieuwste die deze maand ook voorbij komt op mijn blog) is de pigmentatie ongeveer 2 keer minder dan het nieuwste palette. Viel me op en daarom moest ik het ook even melden hier.
Dit palette gebruik ik dus graag voor mijn daily looks en voor de echt knallende party looks pak ik liever een ander palette.
De 12 kleurtjes passen daarnaast ook allemaal bij elkaar dus je kunt lekker mixen en matchen en spelen met de verschillende kleurtjes!

LOOK

+km_q%iq%iar٥

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Alle producten van Urban Decay zijn tegenwoordig gewoon heerlijk in Nederland te bestellen.
Dit kun je doen op de website van Ici Paris XL. Het Naked 3 palette is daar ook verkrijgbaar voor €53. De allernieuwste producten lopen iets achter op Amerika. Het Heat palette is namelijk in de USA al verkrijgbaar maar komt midden Augustus ook eindelijk naar Nederland en is dan dus ook te koop bij Ici Paris XL.
Over een weekje ga je de review over dit palette ook op maycate.com zien! Dus hou het in de gaten!

Ben jij al in het bezit van een NAKED palette?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May