Ik moest toch even een blogje schrijven over glitters. Aangezien ik al een aantal glitterlooks heb laten zien op instagram. In dit artikel laat ik zien welke looks ik heb gemaakt met glitter (inclusief de unicornis look) én vertel ik welke glitters ik heb gebruikt. Enjoy!!

"GLITTERS"

Als je mij op May Cate volgt dan heb je al een aantal glitterlooks voorbij zien komen. Ik ben de laatste tijd helemaal into de glitter en de lekkere extravagante looks. It's probably a fase, maar ik hou ervan!
Zo heb ik een aantal looks gemaakt met de glitters van Jitt Cosmetics, Glitterglam Cosmetics (die zie je hierboven op de foto), Glitterlips en Laguna Cosmetics.
Hieronder vind je ze πŸ™‚ Have fun!

"JITT

Al heel erg lang geleden schreef ik een blogje over de glitters en highlighters van Jitt Cosmetics (toen nog SooGlow Cosmetics). Zij heeft inmiddels een heel groot assortiment opgebouwd en verkoopt nu zelfs glitter palettes met inderdaad échte glitter palettes. Supercool.
De onderstaande look heb ik gemaakt met de glitters en de highlighter van haar. Als je meer informatie wilt over de make-up details en welke glitters ik heb gebruikt dan moet je even op de foto klikken voor het onderschrift!

"GLITTERGLAM

Glitterglam Cosmetics ken ik pas sinds kort en hebben een super awesome nieuwe collectie. Namelijk de Ibiza collectie en bevat de kleurtjes die je daar dan ook echt bij verwacht. Turquoise, zacht roze, mintgroen en onder andere goud.
Ik ben vooral fan van de turquoise kleur. Prachtig vind ik hem. De glitters bevatten ook nog chunky glitters waardoor het er nog meer uitspringt.
Ook hier geldt weer, als je benieuwd bent naar de kleurtjes etc. dan moet je even op de foto klikken voor het onderschrift!

"GLITTERLIPS"

Door naar Glitterlips. Ook hier heb ik eerder een blogje over geschreven. Zij hebben niet alleen (chunky) glitters maar ook nog de échte glitterlips.
Wat ik heel fijn vind is dat je bij ieder pakketje ook een speciale lijm krijgt. Die van je lippen is zelfs zo goed dat ik aan het einde van de dag nog moet schrobben! Blijft dus de hele dag goed zitten.
Je kunt de glitters trouwens ook los bestellen. Met dit merk heb ik de (populaire) unicorn look gemaakt.

"LAGUNA

Tot slot Laguna Cosmetics. Met hen heb ik kennis gemaakt op het LIQUID event. Ik was helemaal verliefd op de glitters die ik daar zag. Die heb ik ook gefilmd en in mijn vlog gezet. Ook hiermee heb ik natuurlijk een look gemaakt. Met mijn favoriete kleurtjes van het merk. De kleurtjes kun je ook hier weer vinden als je op de foto klikt!

Ben jij ook into glitters? Ik ben benieuwd naar alle looks!

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May