Ik ben so in love met Urban Decay. Really. Vandaag ga ik jullie weer een pareltje laten zien van het merk dat ook nieuw is. De Naked Skin Shape Shifter is een palette om te contouren als een pro. Het bevat poeder contour/highlighters en ook cream contour/highlighters. Musthave deze. Dus check het artikel even!

URBAN DECAY

URBAN DECAY: NAKED SKIN SHAPE SHIFTER

Urban Decay was al jaren bekend in Amerika en sinds kort heeft het merk Nederland ook veroverd. Dankzij de beauty bloggers en vloggers is het merk in razend tempo heel populair geworden.
Van oorsprong is het merk Amerikaans en is een onderdeel van het moederbedrijf L’Oreal en is in 1996 ontstaan.
Het merk staat bij PETA geregistreerd als diervriendelijk en er wordt dus nooit op dieren getest.

Urban Decay wil niet in China verkopen omdat zij niet op dieren willen testen. Hoera!

Want (hoera hoera) Urban Decay heeft besloten om NIET in China te verkopen omdat de producten daar wél op dieren moeten worden getest. Eat that MAC (sorry, maar groot applaus voor Urban Decay dus).
Het bekendste palette van het merk is ‘Naked’ en daarmee is Nederland toentertijd dan ook veroverd. Inmiddels kent iedere make-up liefhebber het merk wel en weten we allemaal dat alle items pareltjes zijn.
Al eerder heb ik de make-up reinigingslijn getest, de Setting Spray, de VICE lipsticks en de Jean-Michel Basquiat Limited Edition make-up collectie.
En vandaag laat ik jullie het Shape Shifter palette zien!

NAKED SKIN SHAPE SHIFTER

URBAN DECAY: NAKED SKIN SHAPE SHIFTER

Als eerste wat informatie over de Naked Skin Shape Shifter. Deze is te koop bij Ici Paris XL voor €55. Wat ik zo leuk vind is dat het palette twee kanten heeft. Aan de ene kant vind je de poeders en de andere kant de creams.
Het palette is in twee verschillende kleuren te krijgen: light-medium en medium-dark. Het palette in deze review is de light-medium.
De poeders bevatten 3 contouring poeders en één highlighting poeder en de creams bevatten twee voor contouring, twee voor color correcting en een parelmoertint voor highlighting.
Tips en tutorials over dit palette vind je op UDShapeshifter.com

URBAN DECAY: NAKED SKIN SHAPE SHIFTER
URBAN DECAY: NAKED SKIN SHAPE SHIFTER

Ik vind het palette ideaal! Ik moet bekennen dat ik het soms nogal lastig vond om te contouren met creams want sommige creams zijn echt niet goed te blenden en dat is geen gezicht.
Deze creams vind ik persoonlijk prima blenden! De donkerste kleur gebruik ik wél voor insta looks etc. maar voor de ‘gewone’ make-up looks gebruik ik liever een tintje lichter.
Om het af te maken kun je de poeder er lichtjes overheen doen. Of je gebruikt alleen de poeder of alleen een cream. Net wat je voorkeur heeft.
De highlighter is trouwens superpopping. Als je als eerst de cream highlighter aanbrengt en vervolgens de poeder dan heb je een glow die unbelievable is.

CREAM SWATCHES

URBAN DECAY: NAKED SKIN SHAPE SHIFTER

POWDER SWATCHES

URBAN DECAY: NAKED SKIN SHAPE SHIFTER

LOOK

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De Naked Skin Shape Shifter is echt pas verkrijgbaar in Nederland. Sinds deze maand zelfs.
Ze zijn exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL. Bovenin het artikel vind je de directe link naar het product in de webshop.
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om even de winkel binnen te stappen zodat je het palette even kan bekijken en proberen.
Het palette is verkrijgbaar voor €55.

Gebruik jij wel eens Contour producten?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May