The Bodyshop is een begrip in Nederland. Al jaren zijn zij de favoriete cosmetica winkel van velen. Ook al jaren van mij. Want ze zijn diervriendelijk, hebben heerlijke producten en voor iedereen wat.
Vandaag ga ik het hebben over de nieuwste vegan pareltjes. Namelijk de Japanese Matcha Tea masker en de Rose Petal Gel. Enjoy!

THE BODYSHOP

Het is eigenlijk schandalig, want in al die tijd dat ik blog heb ik nog geen blogje geschreven over The Bodyshop. De winkel waar ik van jongs af aan al van hou.
De producten van The Bodyshop zijn altijd diervriendelijk, wat me sowieso al heel erg aantrekt en ook zijn de producten zo natuurlijk mogelijk, zo niet volledig natuurlijk.
Zo ben ik heel lang fan geweest van de oliën die ik in mijn haar aanbracht en gewoon 3 dagen lang bleef ruiken. Loved it. Vandaag ga ik de nieuwste huidverzorgings- pareltjes reviewen. Namelijk een gezichtsgel/cleaner en een maskertje die volledig vegan zijn. Let’s go.

JAPANESE MATCHA TEA MASKER

THE BODYSHOP FAVES

Volgens The Bodyshop is groen dé kleur van 2017, ik denk het zelf trouwens ook en heeft haar nieuwe masker in deze kleur gelanceerd. Namelijk het Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask (€20).
Dit masker is 100% vegan en verwijdert vervuiling, reinigt diep en zorgt ervoor dat vuil van buitenaf zich minder snel hecht aan de huid.

Het masker is 100% vegan!

Het masker is verrijkt met Matcha Green Tea uit Kakegawa in Japan en bevat paardenbloem-eertact om vervuiling en onzuiverheden tegen te gaan. In het masker zitten natuurlijke loofa-scrubdeeltjes en dat zorgt allemaal voor een jonger uitziende, stralende huid.

THE BODYSHOP FAVES
THE BODYSHOP FAVES

Het masker zit in een mooie glazen pot zoals ik gewend ben van The Bodyshop. Lekker milieuvriendelijk.
De textuur van het masker is heel romig en een beetje korrelig, denk aan DIY homemade maskers. De geur vond ik eigenlijk best lekker. Het deed me op één of andere manier denken aan sushi… Niet de visgeur maar de zeewier en de groente die ertussen zit. Het zal wel iets Japans zijn 😉
Het masker brengt prima aan en gaat na een paar minuutjes heel licht branden op mijn huid. Geen pijnlijk gevoel hoor maar ik merk dat er iets gebeurt. Na 10 minuutjes spoel ik het masker af, het heeft dan nog dezelfde structuur als bij het aanbrengen en bevat kleine scrubdeeltjes. Ik ga dus tijdens het afspoelen zachtjes over mijn huid met mijn handen en wordt het meteen gescrubd. Erna voelt mijn huid écht heel lekker zacht aan!

THE BODYSHOP FAVES

BRITISH ROSE PETAL-SOFT GEL TONER

THE BODYSHOP FAVES

Door naar de volgende nieuwe aanwinst van The Bodyshop. Namelijk de British Rose Petal-Soft Gel Toner (€15).
Dit is een extra-milde hydraterende toner dat échte rozenblaadjes bevat voor een zachte, rustige en stralende huid.
De toner bevat géén alcohol, wat heel prettig is voor de huid en is verrijkt met biologische Community-Trade Aloë Vera.
Ook dit product is lekker 100% vegan!

THE BODYSHOP FAVES
THE BODYSHOP FAVES

Ik sta er redelijk bekend om dat ik nooit lees voor ik iets gebruik. Aan de ene kant is dat fijn want dan kan ik er met een open blik naar kijken en echt vertellen wat ik denk dat het met mijn huid doet.
Bij dit product moest ik het toch even lezen omdat ik het de eerste keer op mijn huid aanbracht en afspoelde en ik had al zo een idee dat dit niet de bedoeling was. Hoewel dat ook lekker was hoor 😉
Het is dus de bedoeling om de gel-toner op een wattenschijfje aan te brengen en vervolgens de huid hiermee te reinigen. Ik doe dit dus nu ná het reinigen van mijn huid met een cleanser en water.
De gel-toner ruikt heerlijk zacht naar rozen, de geur vind ik precies goed. Vaak vind ik rozengeur iets te sterk en overheersend. Deze vind ik heerlijk, precies goed.
Verder haalt het inderdaad de restjes make-up en vuil van mijn gezicht af en voelt mijn huid erna prettig aan, ik zou geen crème hoeven gebruiken in principe. Ik doe het toch omdat ik niet zonder mijn crèmepjes kan.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van The Bodyshop zijn uiteraard te verkrijgen bij de webshop van The Bodyshop zelf. Ook zijn er nog een hoop fysieke winkels waar je even naar binnen kunt stappen om overal aan te voelen en te ruiken. Dat vind ik zelf altijd het fijnst want bijna álles ruikt zo lekker.
Ik word er alleen wel ontzettend hebberig van dus de webshop is voor mij misschien een slimmer idee 😉

Wat is jouw favoriete Bodyshop product?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May