Yay! Weer een merk dat ik nog niet eerder heb geprobeerd. Namelijk Salonnepro & Stageline. Deze twee merken horen bij elkaar en komen gewoon van Nederlandse bodem. Een merk dat zich exclusief richtte op de professionals in de beautywereld maar nu ook gewoon verkrijgbaar is voor ‘ons normale vrouwen’ haha. In deze review laat ik de dagcrème zien, de mascara en de BB cream. Have fun!

SALONNE PRO

MEET SALONNEPRO

Zoals jullie al zagen is SalonnePro een Nederlands merk dat zich voorheen exclusief richtte op de schoonheidssalons en andere beauty professionals. Tegenwoordig kun je de producten als consument ook kopen. Fijn!
Het merk bestaat inmiddels al 17 jaar, sinds 2005 en heeft in het jaar 2014 ook een BIO lijn ontwikkeld zonder chemische toevoegingen en met alleen maar organische producten. Leuk dus als je je hiervoor interesseert om even te kijken!
De Salonnepro Solutions lijn bevat dan weer geen parabenen (heel prettig) en zijn gemaakt op natuurlijke basis. De dagcrème valt onder deze lijn en ga ik straks voor jullie doornemen.
Verder vind je ook nog ampullen én make-up van dit merk die ik ook in deze review laat zien.

DAGCRÈME

MEET SALONNEPRO

Ik begin met de SPA Skin Perfect Day Cream, oftewel de dagcrème. Deze bevat 50ml en kost €23,90.
Deze dagcrème gaat huid gevoeligheid en roodheid tegen. De dagcrème bevat onder andere dadelboomextract dat de strijd aangaat tegen een gevoelige, een dunne huid, rosacea en couperose.  Het helpt de haarvaatjes en de huid sterk te maken en het bevat stofjes dat de microcirculatie van de haarvaatjes in balans brengt.
De pH-Waarde is aangepast op de gevoelige huid en de crème zorgt er ook voor dat donkere kringen worden vermindert.

MEET SALONNEPRO
MEET SALONNEPRO

De dagcrème zit in een hard plastic pompje en ziet er lekker strak uit door de wit met zilveren uitstraling. De crème zelf is een romige witte crème en ruikt heel subtiel, een zachte geur die na een aantal minuutjes weg is.
De crème trekt erg snel in wat fijn is want dan hoef je niet erg lang te wachten met het aanbrengen van je make-up. De huid voelt heel zacht na het aanbrengen en is ook geschikt om als make-up basis te gebruiken! Juist omdat het zo snel intrekt en zo lekker zacht aanvoelt.

BB CREAM

MEET SALONNEPRO

De BB Magic Cream SPF30 is de volgende die ik heb uitgeprobeerd. Deze kan ook prima over de dagcrème worden aangebracht.
Een BB cream staat er bekend om dat het de huid niet alleen mooier en egaler maakt maar heeft vooral een verzorgende werking. Deze BB cream zorgt voor het hydrateren, het voeden, corrigeren, egaliseren, verhelderen en het beschermen van de huid. Mede doordat er een SPF inzit van 30 waardoor hij geschikt is om te gebruiken in de zomer én winter.
Het bevat aloë Vera, Shea Butter, Haver extract en Argan olie. Allemaal ingredienten die erom bekend staan dat ze goed zijn voor de huid.

MEET SALONNEPRO
MEET SALONNEPRO

De kleur die je ziet in deze review is de 02. De wat meer donkere kleur en de BB cream bevat geen olie. Dat is vooral fijn voor een vette of gecombineerde huid maar ook voor de droge huid. Doordat de BB cream geen olie bevat blijft het ook langer zitten en glijdt het niet van mijn gezicht af met warm weer.

VOOR

MEET SALONNEPRO

NA

MEET SALONNEPRO

De kleur lijkt in eerste instantie erg licht maar wanneer je het gaat uitsmeren met de hand, kwast of blender dan gaat de kleur zich aanpassen aan je eigen huidkleur. Dat vind ik altijd superfijn aan dit soort creams.
Qua ‘look’ vind ik hem ook erg mooi. Op de foto’s hierboven heb ik alleen de BB cream gebruikt om echt de focus hierop te leggen. Ik vind dat het mij een mooie gezonde glow geeft én het dekt inderdaad de kleine oneffenheden.

MASCARA

MEET SALONNEPRO

En tot slot de mascara van Salonnepro oftewel Stageline, dit is de make-up lijn.
Het is de X-Volume Mascara en kost €21,95. De mascara is niet alleen een mascara maar tevens bevat het een wimpergroeiserum. Onwijs fijn! Want wie wilt er nu geen langere en vollere wimpers zonder er iets ‘extra’s’ voor hoeven te doen.
Deze mascara is verdikkend en verlengend en bevat het Hairdensyl complex, dit is een peptide die de wimpergroei bevordert.

MEET SALONNEPRO
MEET SALONNEPRO

De mascara tube is lekker dik waardoor er dus volgens mij ook lekker veel inzit. Ik vind het vooral heel interessant dat er in de mascara een wimperserum zit. Ik hoef dus niets extra’s te doen om mijn wimpers te verzorgen. Dit gebeurt meteen tijdens het aanbrengen van de mascara.

VOOR

MEET SALONNEPRO

NA

MEET SALONNEPRO

Het borsteltje heeft veel haartjes wat er weer voor zorgt dat alle wimperharen worden meegepakt. Wel moet je het borsteltje even een beetje afvegen voor je het gebruikt want bij mij zat er redelijk veel vloeistof op wat voor klontjes kan zorgen.
De mascara is pikzwart en geeft inderdaad lengte. Mijn wimpers lijken wat langer. De mascara is overigens niet waterproof dus loopt het aan het einde van de dag iets uit bij mij. Ik heb daar al snel last van.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Salonnepro en van Stageline zijn uiteraard verkrijgbaar bij de webshop van Salonnepro. Hier kun je ze als zakelijke klant maar ook als consument aanschaffen!
Wanneer je iets bestelt vóór 16:00 dan wordt het dezelfde dag nog verzonden dus heb je het hoogstwaarschijnlijk de dag erna al in huis 🙂

Heb jij al eens iets geprobeerd van het merk Salonnepro of Stageline?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May