Het wolkjes masker! Zo foei lelijk en schattig tegelijk! Toen ik ze zag voorbij komen moest ik ze uitproberen. Ik ging voor de Eliza Vecca, een Koreaans huidverzorgingsmerk. Benieuwd hoe het eruit ziet en wat ik ervan vind? Dat vind je allemaal in dit artikel! Have fun (en mij niet uitlachen aub).

CARBONATED CLAY BUBBLE MASK

HET BUBBLE CLAY MASK, WOLKJES MASKER!

Oké, het lelijkste masker is het niet. Ik vind de sheet maskers net een tikkie erger. Maar mooi kun je jezelf niet noemen met dit masker op!
Hopelijk wél na het gebruik van dit masker want het belooft je huid tot diep van binnen te reinigen. Het Milky Piggy Carbonated Clay Mask van Elizavecca is van oorsprong een Koreaans merk en sinds kort is dat helemaal hip en happening en dat begrijp ik wel. Niet alleen zien de verpakkingen er super cute uit maar de producten hebben vaak net iets extra’s en zijn vaak ook op natuurlijke basis.

Ingredienten van het masker:
Water, Cocamidopropyl Betaine, White Clay, Acrylate Copolymer, Disodium Cocoamphodiacetate, Methyl Perfluorobutyl Ether, Sodium Lauryl Sulfate, Lauramide DEA, TEA-Cocoyl Glutamate, Green Tea Extracts, Glycerine, Dipropylene Glycol, Bentonite, Collagen, Charcoal Powder, Phenoxyethanol, Methylparaben, Flavouring Agents, Carbonated Water, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Allantoin, Butylene Glycol, Lavender Extracts, Monarda Didyma Leaf Extracts, Peppermint Leaf Extracts, Freesia Leaf Extracts, Chamomile Flower Extracts, Rosemary Leaf Extracts

HET BUBBLE CLAY MASK, WOLKJES MASKER!
HET BUBBLE CLAY MASK, WOLKJES MASKER!

Het masker bevat dus houtskool (Charcoal) dat bekend staat om zijn reinigende functie. De houtskool maakt de poriën diep van binnen schoon. De naam Carbonated Bubble Mask betekent simpelweg een bruisend bubbel masker. Het belooft om de huid te reinigen, licht te exfoliëren en de poriën te ontstoppen.
Wanneer het masker gaat bubbelen worden de dode huidcellen tegelijkertijd los gemaakt van de huid en wordt al het vuil eruit getrokken.

HET BUBBLE CLAY MASK, WOLKJES MASKER!

Het masker heeft een soort gel/klei-achtige structuur wat ik nog niet eerder heb gezien. Het doet me een beetje denken aan dat slijm in de potjes van vroeger haha!
Bij het masker komt ook een lepeltje waar je het masker makkelijk mee kunt aanbrengen, hiermee schep ik het uit de pot en breng ik het gelijkmatig over mijn gezicht aan.
Nog voordat ik mijn hele gezicht heb gedaan begint het al te bubbelen! Heel lichtjes maar ik voel het al!

HET BUBBLE CLAY MASK, WOLKJES MASKER!
HET BUBBLE CLAY MASK, WOLKJES MASKER!

Hoi! Ik ben een wolkje 🙂 Haha schattig of raar, ik ben er nog niet helemaal over uit. Let niet op mijn wenkbrauwen want die was ik tegelijkertijd aan het verven haha!
Het voelt in ieder geval wel grappig aan. Je voelt het masker inderdaad bubbelen op de huid en dat geeft een beetje een tintelend gevoel.
Zo lijkt het inderdaad of mijn huid schoon wordt gebubbeld!
Ik heb het masker zo een kwartiertje laten zitten en uiteindelijk was ik een hele grote wolk! Het verwijderen van het masker gaat iets lastiger dan verwacht, want op de huid zit nog een soort gel-laag. Ik heb eerst de bubbels van mijn gezicht gespoeld en vervolgens met wattenschijfjes de rest verwijderd. En ja, mijn huid voelt lekker zacht aan. Alsof ik het heb gescrubd! Erna een lekkere vochtinbrengende crème erop en you’re ready!

VERKRIJGBAARHEID & KORTINGSCODE

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Dit masker is verkrijgbaar bij Coos-Shop. Een webshop waar ik vaker over heb geschreven want ze verkopen ontzettend veel fijne én diervriendelijke producten!
Skincare, make-up, haar verzorging, noem het maar op. Om mijn eerdere artikels te zien kijk je even hier.
Wil je 30% korting op ALLES bij deze webshop? Dat kan! Vul dan de kortingscode MAYKE30 in en voilà! Happy shopping!

Heb jij wel eens een bubble masker geprobeerd?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May