Ja hoor! Daar zijn ze weer. De meest mooie budget highlighters. Namelijk die van MUA. En zij hebben zes nieuwe kleuren toegevoegd aan de Undress Your Skin Shimmer Highlighters! Namelijk een warme en een koele highlighter. In dit artikel vind je de swatches, de informatie en de looks! 

MUA COSMETICS

MUA WARME & KOELE HIGHLIGHTER REVIEW

MUA is een make-up merk die bij al veel mensen bekend zal zijn. Het wordt bij de Kruidvat verkocht (in de winkels en online) en is heel heel budget.
Ik moet toegeven dat ik gevoelig ben voor luxe artikelen en toch vaak val voor de duurdere producten. MUA levert eigenlijk dezelfde kwaliteit maar is ongeveer 6x goedkoper. En dat is fijn!
Het assortiment van MUA is ook groot, zo kun je vrijwel alle make-up producten vinden van het merk én in veel kleuren en varianten. Geheel niet onbelangrijk: MUA is dierproefvrij!
Eerder heb ik ook een aantal MUA producten gereviewd. Je kunt ze allemaal hier bekijken als je daar zin in hebt.
Vandaag zijn de nieuwe kleuren highlighters aan de beurt van de Undress Your Skin collectie 🙂

NIEUWE KLEUREN UNDRESS YOUR SKIN HIGHLIGHTERS

MUA WARME & KOELE HIGHLIGHTER REVIEW

Vorige maand heeft MUA Cosmetics zes nieuwe kleuren toegevoegd aan de Undress Your Skin Highlighter collectie. De zes nieuwe kleuren zijn: Ice Sparkle, Pearlescent Sheen, Peach Diamond, Pink Shimmer, Radiant Cashmere, Iridescent Gold, Golden Scintillation, Golden Afterglow en Rosewood Glimmer.
In dit artikel vind je de kleuren Ice Sparkle (de blauwe) en Rosewood Glimmer (de roze).  Over de highlighters zelf was ik al heel tevreden. Ze zijn zeer goed gepigmenteerd en bevatten echt shimmers waardoor je een mega glow kan creëren zonder dat er glitters op je gezicht zitten.
En doordat er nu in totaal negen kleuren beschikbaar zijn is er voor iedere huidtint wel een geschikte kleur!

ROSEWOOD GLIMMER

MUA WARME & KOELE HIGHLIGHTER REVIEW
MUA WARME & KOELE HIGHLIGHTER REVIEW

De Rosewood Glimmer is een poeder highlighter ter waarde van €5,99 en is dus echt een budget musthave. Zelf ben ik altijd heel tevreden over de Undress Your Skin Highlighters en deze kleur vind ik persoonlijk heel mooi maar misschien iets re roze/rood. Hij heeft een koperkleur en ik HOU van koperkleuren.
Deze highlighter is niet zo geschikt voor een lichte/witte huid. Dan kun je hem wel gebruiken maar bijvoorbeeld als blush. Deze kleur staat het mooist op een gebruinde huid. Op het jukbeen vind ik hem heel mooi subtiel staan bij mijn huidkleur!
Je kunt deze trouwens ook goed gebruiken als een oogschaduw (tip tip tip!).

MUA WARME & KOELE HIGHLIGHTER REVIEW
MUA WARME & KOELE HIGHLIGHTER REVIEW

ICE SPARKLE

MUA WARME & KOELE HIGHLIGHTER REVIEW
MUA WARME & KOELE HIGHLIGHTER REVIEW

Ja, je ziet het goed. Dit is inderdaad een blauwe highlighter. Overduidelijk een koele toon dus. Ook de Ice Sparkle is te koop voor €5,99.
Nu heb ik dus écht een warme ondertoon, geen twijfel aan. Dus dacht ik dat deze kleur geen match voor mij zou zijn. Toch vind ik hem echt fantastisch! Hij popt er lekker uit zeg maar, stiekem ook wel mooier dan de Rosewood Glimmer misschien. Maar eigenlijk is deze highlighter bedoelt voor de ijsprinsesjes. De dames met een hele lichte huid kunnen deze highlighter vet goed hebben!

MUA WARME & KOELE HIGHLIGHTER REVIEW
MUA WARME & KOELE HIGHLIGHTER REVIEW

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De make-up van MUA Cosmetics is te koop bij Kruidvat. Vaak in de fysieke winkels maar sowieso in de webshop kun je ze scoren.
Zoals ik al zei zijn er negen kleuren verkrijgbaar. Dus als je niet zo goed weet welke je moet hebben dan kun je het beste even de winkel instappen en ze proberen. Misschien kun je ook om advies vragen als er toevallig iemand aanwezig is die er een beetje verstand van heeft..
Mijn favoriet met mijn warme ondertoon is in ieder geval Radiant Cashmere 🙂

Heb jij de highlighters van MUA al eens uitgeprobeerd?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May