Het huidverzorgingsmerk dat ik vaak gebruikte voordat ik begon met bloggen was Estèe Lauder. Ook qua make-up trouwens.
De bestsellers van dit merk zijn de Advanced Night Repair producten. En daar hebben ze nu een geheel nieuwe oogcrème aan toegevoegd. In dit artikel vind je die oogcrème én de olie/masker voor het gezicht.

ADVANCED NIGHT REPAIR

ESTÈE LAUDER – ADVANCED NIGHT REPAIR

Advanced Night Repair is de best selling collectie van Estèe Lauder. De lijn is gericht op het herstellen en het verzorgen van de huid wanneer deze het meest effectief is. Tijdens je slaap. Want dan heeft je huid optimaal de tijd om het product in te laten trekken en haar werk te laten doen.
De lijn is gericht op het verminderen van lijntjes en rimpels, het verzachten en het hydrateren van de huid en het jonger laten uitzien van de huid. Het laat je huid stralen volgens het merk.
Mocht je trouwens nog benieuwd zijn naar andere Estèe Lauder reviews dan kun je die hier vinden.

RECOVERY MASK IN OIL

JE HUID 'S NACHTS VERZORGEN EN HERSTELLEN MET ESTEE

Ik had de keuze uit het best selling serum van de lijn of de olie. Ik koos dus voor de olie, waarom? Ik vind olie HEERLIJK om te gebruiken voordat ik ga slapen. Ik heb zelf een gecombineerde huid en olie is echt niet verkeerd voor de vettige huid. Het is maar net welke olie je gebruikt.
Anyways, ik koos voor de Recovery Mask in Oil (30ml) voor gemiddeld €100. Yep, dat is prijzig. Maar met een olie doe je superlang omdat je maar een paar drupjes nodig hebt. In verhouding is het dus goedkoper dan bijvoorbeeld een crème van het hogere segment.

JE HUID 'S NACHTS VERZORGEN EN HERSTELLEN MET ESTEE
JE HUID 'S NACHTS VERZORGEN EN HERSTELLEN MET ESTEE

De olie heeft een soort vergrendel functie waardoor het serums ’s nachts beter vasthoudt in de huid. Voor het allerbeste resultaat gebruik je de serum er dus ook bij. Maar die heb ik niet.  Je kunt het in principe ook over een andere serum heen gebruiken, of je reguliere nachtcrème. Het sealt als het ware de huidverzorging zodat het echt optimaal haar werk kan doen.
Zoals ik al aangaf vind ik een olie echt heerlijk ’s nachts. En ook deze. Hij ruikt namelijk superfijn en met het pipetje kun je makkelijk de olie doseren en gebruik je precies wat je nodig hebt. Ik gebruik ongeveer 2 á 3 druppels per keer.

EYE CONCENTRATE MATRIX

JE HUID 'S NACHTS VERZORGEN EN HERSTELLEN MET ESTEE

Vervolgens zijn de ogen aan de beurt. Want juist de huid rond de ogen moet worden hersteld tijdens de nacht. Je krijgt slaap, je ontspant je spieren en je verzorgt de huid. Hierdoor krijg je optimaal effect.
Het nieuwe product in de lijn is de Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix (15ml) voor gemiddeld €60.
Het is een intens voedende formule met een 360 graden matrix technology die de huid rond de ogen maximaal herstelt en verstevigt.
De oogcrème vermindert zichtbaar fijne lijntjes, rimpels, wallen, donkere kringen en andere tekenen van huidveroudering.

JE HUID 'S NACHTS VERZORGEN EN HERSTELLEN MET ESTEE
JE HUID 'S NACHTS VERZORGEN EN HERSTELLEN MET ESTEE

Oh, de flacons van de lijn vind ik trouwens prachtig. Ze zijn van glas en stralen luxe uit vind ik. Door de donkere kleur geeft het ook de indruk dat de producten bedoeld zijn voor ’s nachts.
De oogcrème zit dus ook in een glazen potje en ik verwachtte een pipetje maar het is een soort balletje waar de crème omheen zit. Dit balletje gebruik je om de crème onder de ogen aan te brengen en in te masseren. Het balletje zorgt weer voor een soort massage, wat lekker voelt ten eerste, maar ten tweede er ook voor zorgt dat de doorbloeding beter wordt en het vocht verdwijnt onder de huid.
De crème ruikt echt mega lekker en ik ruik het nog als ik in bed lig. Heerlijk vind ik dat. Werkt het? Ja, mijn ogen zien er ’s morgens lekker fris uit!
Oh ja, de textuur van de crème is ook heel prettig. Het trekt in maar blijft een soort glad vettig laagje op de huid liggen (in positieve manier) zodat het echt als een soort maskertje werkt en de hele nacht het werk kan doen.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Mocht je nu denken ‘Hey, wat is dat blauwe ding op de foto?’. Dat is een Virtual Reality bril van Estèe Lauder die ik erbij kreeg. Ik snap dat je jaloers bent.. Haha. Ik heb trouwens geen idee waar je deze kunt halen/kopen.
Wel weet ik waar je de producten van Estèe en de Advanced Night Repair lijn kunt kopen. Dat kan namelijk bij vrijwel alle parfumeries. Zo verkoopt Douglas de collectie maar ook Ici Paris XL en MOOI. Online zijn ze natuurlijk ook te bestellen!

Ben jij al toe aan anti-aging huidverzorging?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May