Twee weken geleden was ik bij het bloggersevent van Vichy waar de nieuwste producten werden getoond. En ofcourse, kreeg ik een goodiebag mee met drie van de nieuwste goodies en een golden oldie die ook heel populair is.
Ik had nog geen enkel product gebruikt van de goodiebag dus was ik heel benieuwd. In dit artikel vind je de nieuwste crème, de vitamine C booster, de nieuwste shampoo en de Mineral 89.

VICHY

VICHY MUSTHAVES + NIEUWSTE CRÈME

Het bloggersevent van Vichy vond plaats in Amsterdam en ik mocht mijn moeder meenemen. Hoe leuk is dat? We kregen beiden dezelfde goodiebag dus ook mijn mama was happy met haar nieuwe spulletjes.
Op het event was onder andere een selfie booth, een anti-aging test, een kook workshop, een fotografie workshop en een presentatie over het merk Vichy en La Roche Posay die beiden onder L’Oreal vallen.

Vichy bevat thermaal water wat een therapeutische werking heeft

Iedereen kent Vichy wel denk ik? In de apotheek is dit altijd hetgeen waar ik naar kijk als ik moet wachten en staat het bekend om haar heerlijke producten.
In alle producten van Vichy zit thermaal water uit (hoe raad je het zo) het dorp Vichy verwerkt. Dit mineraal water komt uit een vulkanisch gebied en het zit vol met 15 mineralen en sporen-elementen.
Dit thermaal water is door dokter Haller gevonden en verwerkte therapeutische water in cosmetica producten. En Vichy was born!

NEOVADIOL

VICHY MUSTHAVES + NIEUWSTE CRÈME

Het allernieuwste pareltje is de Neovadiol Rose Platinum crème en zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn (bijna dus!) voor de prijs van €33.45. Let op de crème is specifiek bedoeld voor dames van 60+. Maar ja, ik kreeg hem in mijn goodiebag dus uiteraard heb ik hem zelf ook geprobeerd.
De huid wordt steeds dunner naarmate we ouder worden, en ook fletser. De microcirculatie in de huid verandert namelijk en tast het netwerk van microhaarvaatjes onder de huid aan. Very technical enzo. Het komt er eigenlijk op neer dat hoe dunner de huid wordt, hoe meer rimpels je krijgt.
Deze crème is een dagcrème dat de rijpere huid versterkt, revitaliseert en haar natuurlijke glow bevordert.

VICHY MUSTHAVES + NIEUWSTE CRÈME
VICHY MUSTHAVES + NIEUWSTE CRÈME

De formule van de crème bevat pigmenten die door een nauwkeurige dosering afgestemd zijn op een bleke tint. De huid gaat er gezonder van uitzien en door de rozengeur van de crème heb je ook een soort van luxe gevoeletje.
De crème heeft een roze kleur waar ik wel vrolijk van word. Verder ruikt het inderdaad naar rozen. Persoonlijk ben ik niet zo gek van rozengeur maar ik vind het absoluut niet vies ruiken. Als je van rozen houdt vind je het vast erg lekker.
De crème heeft een heerlijk romige structuur en trekt snel in de huid. Nu heb ik dus geen 60+ huid dus kan ik de resultaten niet echt met je delen maar ik merk wel dat mijn huid zacht aanvoelt na het aanbrengen van de crème.
Let op, nu nog niet te koop dus. Vanaf oktober kun je terecht bij de apotheker voor deze crème.

LIFTACTIV

VICHY MUSTHAVES + NIEUWSTE CRÈME

Door naar het product waar ik héél benieuwd naar was. De Liftactiv Anti-Oxidanten Booster. Deze is vanaf augustus al verkrijgbaar en kost €27,95 voor 10ml.
Deze booster is een 10 daagse kuur en zorgt er dus voor dat de huid na 10 dagen jonger oogt en er meer uitgerust uitziet. Ook de fijne lijntjes zijn dan zichtbaar vermindert.
De booster bevat een hoge dosering Vitamine C (15%) en is gecombineerd met gefragmenteerd hyaluronzuur.
Deze booster kun je goed gebruiken bij bijvoorbeeld drukke situaties, seizoensveranderingen, een vervuilde omgeving, een zonbeschadigde huid of een ongebalanceerd dieet (dat is sowieso al niet handig maar goed).

VICHY MUSTHAVES + NIEUWSTE CRÈME
VICHY MUSTHAVES + NIEUWSTE CRÈME

De Liftactiv zit in een glazen flesje met een pipet waardoor je dus gedoseerd kan aanbrengen. Het product is een soort water-achtige textuur en heeft een beetje een vreemde geur dat na 1 seconden alweer is vervlogen. Het trekt ook ontzettend snel in de huid.
Je brengt het aan op een schone huid (4-5 druppels) en brengt daarna je dagverzorging aan. Dit doe je 10 dagen lang en tadá! De huid ziet er weer beter uit.
Ik merkte na één keer gebruik al verschil, echt. De porien waren wat minder grof en mijn huid zag er egaler en gladder uit. Wondermiddeltje!

ULTRA KALMERENDE SHAMPOO

VICHY MUSTHAVES + NIEUWSTE CRÈME

Een haarproduct! Ook altijd leuk. Ook deze is nieuw in de collectie en vanaf augustus al te koop. Het is de Dercol Ultra-Kalmerende Shampoo voor Gekleurd Haar. Guess who has gekleurd haar? Ja, ikke. De shampoo bevat 250ml en kost €15,80.
De shampoo bevat géén sulfaten, wat echt heel fijn is aangezien deze niet goed zijn voor je haren (google maar eventjes, dat verhaal ga ik hier nu niet vertellen) en schuimt daarom dus niet. Dat is even wennen maar je haar wordt er net zo schoon, al dan niet schoner van.

VICHY MUSTHAVES + NIEUWSTE CRÈME
VICHY MUSTHAVES + NIEUWSTE CRÈME

De shampoo is in staat de hoofdhuid te kalmeren en tegelijkertijd gekleurd haar te versterken. Het geheim hiervan is een hypo-allergene en hoog tolerante (low-poo, poo?… Haha sorry kinderachtig) crème textuur die geformuleerd is zonder sulfaten om de haarvezel te reinigen zonder de kleur te vervagen.
Oke, nice! Ook bevat de shampoo trouwens geen parabenen. Ook fijn!
Hij ruikt wel heel erg lekker fris en is zacht voor het haar. Ik ben eigenlijk wel benieuwd of hier ook een conditioner van is, want dat zou ik dan wel erbij willen gebruiken. Volgens mij niet trouwens.
De shampoo maakt het haar trouwens niet stug dus is het ook niet heel erg nodig tenzij je een bos met krullen hebt.

MINERAL 89

VICHY MUSTHAVES + NIEUWSTE CRÈME

Tot slot hebben we nog de Mineral 89 in de goodiebag gekregen. Deze is al eventjes verkrijgbaar, het flesje bevat 50ml en kost gemiddeld €20.
Deze booster is geschikt voor dagelijks gebruik en zorgt ervoor dat de huid sterker wordt, beschermd is tegen bijvoorbeeld stress, vermoeidheid, vervuiling en roken. En natuurlijk, zoals de naam het al zegt hydrateert het de huid. De booster bevat namelijk 89% mineraliserend water en hyaluronzuur. Vandaar dus de naam.

VICHY MUSTHAVES + NIEUWSTE CRÈME
VICHY MUSTHAVES + NIEUWSTE CRÈME

De booster zit in een mooie glazen fles die taps afloopt naar boven. De kleur blauw doet je ook denken aan water, wat dus het basis ingrediënt is van de booster.
De booster zelf is doorzichtig van kleur en heeft een soort gel-achtige textuur. Ik vind de geur heel subtiel maar als ik goed ruik dan ruik ik een fris geurtje. Hoewel de geur echt verwaarloosbaar is.
Ik gebruik hem zelf op een schone huid voordat ik mijn dagcrème aanbreng en merk meteen een lekker gehydrateerd gevoel. Hydrateren kan echt nooit kwaad en is geschikt voor ieder huidtype. Deze booster vind ik fijn!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Vichy zijn vaak verkrijgbaar bij je eigen apotheek. Hier kunnen ze je ook goed adviseren welke producten voor jou het beste werken met jouw specifieke huidtype.
Voor een heel gevoelige huid kun je beter kiezen voor La Roche Posay maar daar komt later deze maand nog een artikel over.
Wil je de producten online bestellen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Via de Nederlandse website van Vichy.

Welk product lijkt jou het meest fijne product?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May