Mensen die mij kennen weten dat ik hysterisch ben van Jo Malone. Ik vind het zooooo lekker. Maar het is ook net iets duurder dan mijn portemonnee leuk vindt. Dus vaak haal ik het niet.
Ik heb al eerder reviews geschreven over dit merk maar vandaag ga ik het hebben over de Cologne Intense. Deze geur is sterker en intenser dan de ‘gewone’ parfum. En ik koos voor Myrrh & Tonka.

JO MALONE

JO MALONE COLOGNE INTENSE: MIJN FAVORIET

Zoals ik al zei, ik ben echt superfan van Jo Malone. Maar natuurlijk heb ik nog lang niet alles geprobeerd want ze zijn best wel prijzig..
Maar toch, kan ik het niet laten om zo nu en dan een Jo Malone product te kopen. En lucky me, want mijn PR agency doet Jo Malone *doet even een vreugdedansje*. Enige tijd geleden heb ik al een artikeltje geschreven over de shower gel/handsoap in de geur English Pear & Fresia en de Soap Bar en vandaag heb ik het over de Cologne Intense in de geur Myrrh & Tonka.
Nu ik erover nadenk, ik heb ook nog een reguliere parfum van Jo Malone. Ik zal hier binnenkort ook nog even een review over schrijven.

JO MALONE: COLOGNE INTENSE

JO MALONE COLOGNE INTENSE: MIJN FAVORIET

De geuren van Jo Malone zijn absoluut mijn favoriet. Het is namelijk zo dat je ze ook met elkaar kunt mengen voor een heel persoonlijke eigen geur. Hoe leuk is dat!
Nu heb ik dus al ervaring met de ‘gewone’ geuren van het merk maar ze hebben ook de Cologne Intense. Dat is een parfum die sterker en intenser is dan de andere geuren. Hij blijft naar mijn mening ook langer hangen (ik spray altijd wat in mijn haar en dit ruik ik gewoon 3 dagen).

COLOGNE INTENSE: MYRRH & TONKA

JO MALONE COLOGNE INTENSE: MIJN FAVORIET
JO MALONE COLOGNE INTENSE: MIJN FAVORIET

Ik heb alle geuren geroken van de Cologne Intense en deze sprong er voor mij het meest uit. Het is de Cologne Intense: Myrrh & Tonka. Die verkrijgbaar is in een 50ml voor gemiddeld €90 en een 100ml voor gemiddeld €135. De fles in deze review is de 100ml variant.
Deze parfum is met de hand geoogst sap van de Namibische mirreboom vermengd met de warme amandel- en vanillenoten van de tonkaboon. Het wordt omschreven als kostbaar en bedwelmend.

Topnoot: lavendel. De geur opent met een frisse noot gevuld met accenten van kamfer, honing en hooi.
Hartnoot: omumbiri mire. Unieke, rijke Namibische mirre, met een warme balsamiconoot van amber, bezielt de geur met een levendige en oriëntaalse sensualiteit.
Basisnoot: tonkaboon. De tonkaboon, kenmerkend ingrediënt van vele oriëtaalse geuren, is heerlijk warm met accenten van amandel, vanille en aromatische tabak en voegt een tastbare rijkdom aan de geur toe.

JO MALONE COLOGNE INTENSE: MIJN FAVORIET
JO MALONE COLOGNE INTENSE: MIJN FAVORIET

Wat mij zo aantrekt in de geur is het mysterieuze. Het is wel een redelijk zware geur en voor de hele warme dagen misschien niet zo geschikt. Maar voor de herfst en de winter is de geur voor mij perfect.
Het doet me denken aan Oosterse sferen en ik vind het heerlijk als ik het heb opgespoten. Ik heb maar 3 spuitjes nodig, achter mijn oren en eentje boven mijn hoofd zodat het in mijn haar valt.
Ik ruik het de héle dag en anderen ook, ik hoor vaak dat ik een heel lekker geurtje draag als ik deze op heb :-). Ik zou wel eventjes naar de winkel gaan om te ruiken wat jouw favoriet is, want de keuze is reuze en daardoor ook heel divers. In de Bijenkorf is een Jo Malone counter waar je heel goed kan worden geadviseerd in de geur die helemaal bij jou past!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Zelf kijk ik altijd even bij de webshop van Douglas voor een Jo Malone product. Maar ook ik heb de plank wel eens mis geslagen door er eentje te kopen die me heerlijk leek maar uiteindelijk toch niet zo lekker was. Ik vond hem naar oude vrouwen ruiken. Maar goed dat is persoonlijk haha.
Als je dus nog niet bekend met de geuren bent dan zou ik zeker eventjes naar de winkel gaan om te ruiken. Want het is een hoop geld en je wilt dan wel tevreden zijn.
Bij Douglas verkopen ze dus Jo Malone maar bij de Bijenkorf (sowieso die in Amsterdam) zit een Jo Malone counter en de medewerkers kunnen jou helemaal adviseren door dingen te laten ruiken en je in te smeren. Dus go for it! Ik ga binnenkort ook heen en dat gaan jullie natuurlijk terug zien op mijn blog!

Wat is jouw favoriete Jo Malone geur? Of heb je het nog nooit geroken?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May