Het heerlijke Nederlandse make-up merk: Make-up Studio heeft een nieuwe collectie en die is to die for. Het is de Misty Romance lijn die helemaal past bij de herfst die er aankomt. Benieuwd naar de producten en de look die ik ermee heb gemaakt? Die vind je in dit artikel!

MAKE-UP STUDIO

MISTY ROMANCE COLLECTIE VAN MAKE-UP STUDIO

Make-up Studio is een Nederlands merk dat is opgericht in 1980 in Amsterdam. Deze stad is tevens de stad van tolerantie, kunst en veelzijdigheid en dit zijn dan ook de ingrediënten van het merk.
De make-up is voor iedereen, ongeacht je leeftijd, nationaliteit of geslacht. Hun missie is dan ook om je aan te moedigen om met make-up te experimenteren. Hoe leuk klinkt dat?
De oprichter Wil van het Hek begon met een make-up winkel ‘Back Stage’. Deze winkel kent iedere make-up junkie wel!  Alle make-up voor theaters en shows  was in de jaren 70 al te vinden in Back Stage maar toch was de eigenaar er niet helemaal tevreden over. En wat doe je dan? Juist, je eigen make-up lijn beginnen. En tadaá, Make-up Studio was born in the 80’s. Just like me 🙂

MISTY ROMANCE

De nieuwste collectie van dit merk is de Misty Romance collectie en behoort tot de herfst lijn van 2017. Ik ben helemaal fan van de trendkleuren van deze herfst. Zacht en nude en toch sexy.
De Misty Romance lijn is geïnspireerd op de romantische charme van de donkere dagen. Denk aan nude tinten, smokey eyes en een lekkere highlighter.
In deze review vind je dan ook de nude lipstick, het oogschaduwpalette met drie kleuren en de goudkleurige highlighter.

HIGHLIGHTER

MISTY ROMANCE COLLECTIE VAN MAKE-UP STUDIO

Ik begin met de highlighter. De Lumière Highlighting Powder ‘Mystic Desert’. Het is een goudkleurige highlighter en heeft een warme ondertoon.
De highlighter belooft je te laten stralen en je een ingenieuze glow te geven. Ik ben mega fan van highlighters. Serieus, zonder highlighter is mijn look niet af. Simple as that.
Ik was dus heel benieuwd naar deze variant.

MISTY ROMANCE COLLECTIE VAN MAKE-UP STUDIO
MISTY ROMANCE COLLECTIE VAN MAKE-UP STUDIO

De highlighting powder zit trouwens in een grote pan. Ik moet zeggen dat ik dat altijd wel fijn vind want ik gebruik aardig veel.
Ik heb de highlighter op de swatch hierboven met mijn vinger aangebracht en ik was echt verrast! Wauw! Heel mooi gepigmenteerd en een hele goede glow. Love it! Ik ben er meteen al enthousiast over.
Op de foto’s onderaan het artikel vind je de highlighter op mijn gezicht met de volledige look van deze collectie.

LIPSTICK

MISTY ROMANCE COLLECTIE VAN MAKE-UP STUDIO

Door naar de lippies! Deze lipstick geeft je romantische look nét dat beetje extra. Het is een Matte Lipstick in de kleur Delicate Nude.
De tip is om de lipstick in het midden van de lip aan te brengen en het voorzichtig te vervagen naar de buitenkant voor een ‘just kissed’ effect.

MISTY ROMANCE COLLECTIE VAN MAKE-UP STUDIO
MISTY ROMANCE COLLECTIE VAN MAKE-UP STUDIO

Toen ik de lipstick op mijn arm/hand swatchte vond ik hem veel te licht en veel te roze. Hello ordinaire barbiepop!
Ik baalde een beetje. Toch even op de lippen proberen en gelukkig deed ik dat! Want uiteindelijk vind ik de lipstick juist HEEL mooi! Raar maar waar haha. Hij is absoluut niet te licht en niet te roze. Ik smeer de lipstick dan ook niet uit maar ik dep het over mijn lippen om vervolgens met mijn vinger nogmaals over mijn lippen te deppen om het egaal te maken.
Eerlijk gezegd heb ik deze lipstick al best vaak gedragen.. Zorg dus altijd dat je een lipstick óók op de lippen probeert voordat je hem meteen afschrijft!
Al met al, een prachtige nude kleurige en subtiele matte lipstick!

OOGSCHADUW PALETTE

MISTY ROMANCE COLLECTIE VAN MAKE-UP STUDIO

En tot slot laat ik jullie nog het oogschaduw ’trio’ palette zien. Het is de Eyeshadow Wet & Dry Trio in de kleur Praise of Shadows en zoals de naam al zegt bevat het paletje drie kleuren oogschaduw.
Hiermee maak je de perfecte misty eyes voor een romantische look. Wanneer je de oogschaduw droog aanbrengt dan krijg je een heel mooi natuurlijk effect. Als je de oogschaduw vochtig aanbrengt dan wordt het een lekkere smokey eye.

MISTY ROMANCE COLLECTIE VAN MAKE-UP STUDIO
MISTY ROMANCE COLLECTIE VAN MAKE-UP STUDIO

De poeders zijn medium gepigmenteerd vind ik. Althans, als je ze droog aanbrengt. Ik vind het wel heel fijne poeders want er is geen enkele fall-out en het is heel goed te blenden.
De wat meer oranje/lichtbruine kleur breng ik aan over mijn gehele ooglid en blend dit naar boven toe richting mijn wenkbrauw. Vervolgens ga ik met de donkerbruine kleur de buitenkant van mijn oog invullen en ook dit blend ik zachtjes naar boven toe. Met de donkerbruine poeder ga ik ook nog onder mijn onderste wimperrand langs om de ooglook wat meer intensiteit te geven.
Tot slot gebruik ik de lichtroze kleur aan de binnenkant van mijn oog (bij de traanbuisjes) om het oog wat meer diepte te geven door een schaduw/hooglicht effect.

MISTY ROMANCE COLLECTIE VAN MAKE-UP STUDIO
MISTY ROMANCE COLLECTIE VAN MAKE-UP STUDIO

Deze oogschaduw look is perfect voor de dagelijkse basis zeg maar. Ik vind het heel mooi natuurlijk maar het geeft mijn ogen en look net wat meer intensiteit door de donkerbruine kleur. Heel mooi.
Ik heb zelf de look natuurlijk gehouden door de oogschaduw droog aan te brengen. Je kunt deze look dan ook heel gemakkelijk in een avondlook veranderen door de kleur intensiteit te verhogen door met een vochtig kwastje de oogschaduw dieper van kleur te maken.

LOOK

Op onderstaande foto’s draag ik de highlighter, de lipstick en het oogschaduw palette dat ik hierboven heb laten zien.

MISTY ROMANCE COLLECTIE VAN MAKE-UP STUDIO
MISTY ROMANCE COLLECTIE VAN MAKE-UP STUDIO

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Deze collectie is vanaf nu te koop bij Back Stage in Amsterdam op de Rozengracht, bij de Make-up Studio Brand Store op de Heiligeweg in Amsterdam en online natuurlijk bij de webshop van Make-up Studio zelf.
Verder zijn deze producten nog te koop bij de geselecteerde PourVous winkels. Maar welke dat precies zijn dat weet ik niet. Dat kun je altijd even navragen bij de winkel zelf!

Heb jij al producten van Make-up Studio gebruikt?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May